ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
8.9.08 08:40

Táta jde dneska na operaci, má prasklý obratel. Dozvěděla jsem se to před chvílí. Jinak se cítí dobře, včera prý říkal, že ho nic nebolí a vypadalo, že ten obratel nechají srůst bezoperačně, ale dneska ráno na vizitě rozhodli, že by mohlo v budoucnu hrozit ochrnutí, takže to radši sešroubují. Takže držte palce.
Včera jsem byla v domě, tam je normálně krví postříkaný strop, to musel být masakr. Já tam dopo uklízela a odjela snad hodinu předtím, než se to stalo :cry:
Tý kravce novinářce jsem napsala komentář k tomu článku a včera hned změnila název článku z utrhl si ruku na poranil si ruku. Je to shodou okolností moje spolužačka - teda chodila do áčka. Tu až potkám, ať si mě nepřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
8.9.08 21:08

Emanko , pěkně jsi jí to napsala. Tatínkovi držíme pěsti, ať operace dobře dopadne.

Mamča to má za sebou, uýž byla při vědomí a celkem se cítí dobře.

My jsme dneska byli plavat, no musím říct, že je dobře, že už máme za sebou 3kurzy. Dětičky brečely jedne přes druhého. Náš mladej si vysloveně užíval vody a chechtal se.

Kontrola v pohodě, míry v půl roce 8400gramů a 73centimetrů .

• Citovat
  • Upravit
4874
9.9.08 10:38

ahoj holky, jsem zpatky doma po dfovolenych, ale jeste mam praci - peru a vybaluju. dneska jdem navic poprve na plavani, jsem zvedava…

Emanko, to je smuly najednou, vydrz...... moc na tebe budeme myslet…ale jednou uz se nastehujete a nebudes muset litat sem a tam.....
Az pojedes zase do Kika, tak se ozvi a mohly bysme se tam videt, dojela bych tam taky…

V galerce mate par fotecek, na konrolu v pul roce jdeme ve stredu s tritydennim zpozdenim, nejak se nam s doktorkou sesly dovoleny…

Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.9.08 09:32

Čau, teda tady je mrtvo, jsem vyhlásila, že budu mít málo času a stejně sem budu chodit nejvíc :lol: Dlouho se neukázala Ajjaa mimo jiné.
Tak moje zpráva dne je, že se tátova operace povedla a je mu i dobře, nebolí ho to. Teda aspoň to říká, doufám, že nás jen neuklidňuje. Ale jsem z toho hodně špatná, logicky mám výčitky svědomí, že nebýt našeho baráku, tak se to nestalo, najednou se mi tam nechce stěhovat, mám pořád takový ty bubliny kolem žaludku. Do toho Šimon je teda fakt totálně mrzutej, nevím, jestli jsou to ty zuby (žádnej ještě nevylezl), nebo to už bude takhle normální. Každopádně se pěkně vzteká. Jak ho teď hodně chovám a zvedám, mám docela v háji záda, no stěžuju si pěkně, co? Stavba samozřejmě graduje, takže Petr pořád v háji. Dneska musím jet do Loun přihlásit kanalizaci, doufám, že to tam najdu. Včera jsme byli na druhé hodině plavání a Šimonovi se to zase líbilo, u nás teda jenom brečel trochu jeden chlapeček, jinak všechny děti v pohodě. Ještě, že je aspoň krásně venku, ale o víkend se má dost ochladit. Šimon už začal jíst zeleninu, ale zatím jedině kupovanou v těch malých skleničkách, co je úplně na jemno rozmixovaná, jak mu zkusím dát kousky, tak to nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
10.9.08 09:50

Ahoj Emanko,

Klare se taky plavani moc libilo, byla tam pro zmenu nejmladsi. Nikdo nebrecel. Klara byla pochvalena, ze jako jedina na povel pri polevani hlavicky zavira dopredu oci - jsem se dmula pychou, jak jsme to doma dobre natrenovali :wink: Za odmenu jsem ji tam kouoila plavecky - svitive zeleny - jsou tak malilinkaty a to jsou ji jeste s rezervou…

Klara taky basti zeleninu ze sklenicek, jak jeste neumi poradne polykat, tak ji ta hladka kase nedrazdi v krku ke kasli. Nakoupila jsem, co bylo, takze mame i s masem, ale vsechny od 4/5 mesice…jinak davam i ovocne presnidavky, ty ji chutnaji, ale i tak mame malou sklenicku nadvakrat, klasickou presnidavku natrikrat…

Dneska jdeme na kontrolu, jsem zvedava, kolik pribrala. me se moc nezda, ze by vyrostla, ale Slavek, ktery ji videl po trech tydnech, rikal, ze je to velky rozdil… Klara uz sama sedi, do sedu ji staci jen malicko pojistit za jednu ruku a ona se opre o druhou a uz sedi…lezeni nehrozi, ale kdyz se chce na neco dosahnout, tak spis couva :D Umi delat bababa, prdi pusou s vyplazenym jazykem a moc rada vsechno hazi na zem a tluce vecma, aby delaly co nejvetsi randal…

Taky mi tu chybi romany od Tyninky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
10.9.08 10:34

Ahoj holky..

jsem potvora,jen docitam..ale uz se me nechce psat..

Emanko hruza,ale jeste ze to dopadlo dobre..a novinari jsou prasata..minuly tyden tady u na ve Strakonicich srazil vlak 15 letou holku,na miste mrtva..a ty prasata od novim normalne natocili jak ji sbiraji z koleji po kouskach a strkaji do pytlu..no hnus..

ahojky Endy a Klarko..

vsichni dovolenkujou a my sedime doma na prdeli..ale aspo pres vikend si to snazime uzivat na Sumave..Vydra - Turnerova chata, Kaspersky hory a tak..

Jinak moje mlade jde zitra poprvy plavat,tak jsem zvedava, v lete se ji na plavecaku libylo..

Jinak bastime uz vsechno..davam pouze Hipp..po tom co mi celej den zvracele po kasi od Hami tak uz jen Hipp…deda nam vcera privezl plnou tasku vsech zeleninek,masicka,presnidavek,ovocny pire s piskutkama,ovocny stavi atd..v Nemecku je ten Hipp strasne levnej…tady jsou ceny jinak hrozny,a hlavne malo sortimentu…

Takze moje zviratko basti uz i s kouskama a kukuricny krupky do ni padaji jak do jamy…nejradsi ma kukuricku s bramborem a krutim masem..sni celou sklenicku k obedu, na svacinu ma taky celou sklenicku presnidavky (jsou to ty 125)..a k veceri ma kasi celo sklenicku (190)..spani uz jsme zregulovali ze krmime jen 1× v noci a to tak mezi 3-4h a pak az rani v 7:30…akorat jsme museli zacit davat probiotika na kakani…mela hodne zapecino..

Zuby nemame,slintame,valime sudy a zvedame prdel,a plazime se jak partyzani..a rikame baba a tata…no jasne na co rikat mama ktera je s ni celej den a stara se o ni :evil: vcera ji deda premlouval at rekne dedousek :D sliboval ji hory doly..mala na nej uprene koukala,naspulila rty,pak se zvedla a zarvala na nej BABA…jinak taky uz sedime,a moc nam chutna ta zaperka jak je pres karku,jak ji maji deti pred sebou..

tak zatim pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
10.9.08 15:13

Ahoj holky,
jen jsem chtěla dát vědět, že jsem nakonec ten plavací víkend zaplatila, takže když se nic nesemele, tak pojedeme.
Zdravím Endy po dovolené, Emanko, ty se drž a ostatní pozdravuju. Číst stíhám, psát asi taky, jen nějak nemám moc náladu. Mrchy kočičí tu skáčou a blbnou, je s nima neskutečná sranda, Vojta to má jak kino :lol: Dneska mi přiveze brácha půjčenou ohrádku, tak jsem zvědavá, kdo tam bude víc, jestli Vojta nebo koťata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
10.9.08 21:11

Ahoj holky,
tak já čtu a nějak nestíhám psát. Mamča je po operaci, tatínek chodí na obědy, Lukášek má teplotu a slintá, tak doufám, že jsou to zuby a vylezou. V noci jsem odmítla kojit víc jak 2krát, nechali jsme ho jednu noc pofňukávat a pochopil, že mlíko nebude a spal. Teď se vzbudí fakt 2krát.
Jídlo, dávám kupovanou skleničku s domácím bramborem a mrkví, hoodně pomačkaný, Luk sní celou skleničku 125gramů a k tomu tak 40gramů té domácí zeleniny. Maso začnu dávat tento pátek. Ovoce zatím nedávám a na noc, světe div se, sežere kaši Hami na dobrou noc banánovou.
Pohybově je zdatný, přitáhne se do sedu a usedí se bez opory, začíná se stavět u nábytku a leze rychle.
Zítra je u nás hasičský pětiboj, Pavel tam dělá ozvučení a pak časoměřiče, má být i přísaha nových hasičů, jestli bude prckovi líp, zajdem se podívat.

Emanko , to je fajn, že je tátovi líp a operace dopadla dobře.

Mose , třeba bude v ohrádce Vojtík s kočičkama.

Sandul , taky nikam nejedeme,na přelomu října a listopadu budeme dávat novou podlahu do kuchyně a chodby a vestavěnou skříň do chodby,na dovču nejsou peníze.

• Citovat
  • Upravit
3481
10.9.08 21:27

Ahoj holky,
tak u nás se Adámek pěkně rozkecal. Říká bababa a vavava a když se splete tak i mamama :D největší radost z toho má moje mamka, jak jinak, že? Doplazí se kam chce, velkým magnetem je pro něj kočár z balkonu, který nám teď stojí na chodbě kvůli zateplování (jo, jo, ještě furt to nemají hotové :roll: ) v noci kojím asi 3-4krát, zatím mi to ani moc nevadí, protože ho jen vytáhnu z postýlky, dám prso a spím dál, pak procitnu, vrátím ho do postýlky a spím zase dál. Jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží. Nějak nemám náladu ho to v noci odnaučovat a být důsledná, když bude brečet. No jo, moje pohodlnost 8)

Zítra jdeme na osmiměsíční prohlídku, jsem zvědavá, co nám řekne paní doktorka na to, že ten otesánek sní tolik zeleniny i ovoce a jestli nám třeba nedoporučí už nějaké další jídlo, např. bílý jogurt nebo už něco s lepkem a tak. Myslím, že většinou se tak začíná od toho ukončeného 8. měsíce, což bude v pondělí.

Všem marodům v rodinách přejeme brzké zotavení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.9.08 21:29

Teď mi nějak nejde přes oči to slovo „zotavení“. Furt na to hledím a čtu to dokola…píše se to tak? nebo ne? No hlavně že učitelka, co? :oops: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.9.08 21:34

jo a holky, všimly jste si, že se tady houfně zavírají diskuze? Co já pak budu číst? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
10.9.08 22:26

Cauky,

Evi, jak zaviraji diskuse? Jako, ze tam budou prispivat jen vybrane holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.9.08 22:29

Endy, myslela jsem tím, že si je holky zamknou, aby je nikdo nečetl. Už o tom uvažuje i listopad 2007. A já je tak ráda čtu. Teď jsem se veřejně přiznala jako šmírák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
11.9.08 07:43

Evi a já si říkala, kdo je ta další šmíračka od nás :wink: .Taky jsme se v soutěži Listopadový šmírák příznala.Jo a zotavení máš dobře, neboj.
K uzamčení diskuzí, četla jsem na Baby -cafe, jak tam jednu holčinu šmírovala přítelkyně jejího bývalého manžela, ještě se vydávala za kamarádku. Tak se ani nedivím, že holky začínají zamykat.

No Lukáš má pořád teplotu, v noci mě pozvracel hlenama,takže jak se vzbudí, mažeme k Mudr.

• Citovat
  • Upravit
3481
11.9.08 07:47

Fyzi, a víš, že za tu akci listopadový šmírák můžu já? :lol: jednou jsem poslala SZ Adel a té to vrtalo hlavou, tak jsem se jí přiznala, že je ráda čtu, no a zbytek víš :D

Chudáček Lukýnek, tak ať je brzy zase zdravoučký!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí