ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
11.9.08 12:47

Evi , jojo, Adel psala, že jí přišla SZ jak to, že nekouká na Gillmorky.

Prcek dostal kapky, máme pořád odsávat a dát čípek, když bude třeba. On se stejně směje i když má horečku.

• Citovat
  • Upravit
3481
11.9.08 13:50

Právě jsme se vrátili z poradny, Adam usnul bez oběda, blbě nám to vyšlo :roll: Aďulovy míry: 8,37kg a 70cm

než já to napíšu, tak už je Adámek po obědě a právě znova usíná :)

Fyzi, ty si to pamatuješ úplně přesně :D :D teď už tak pravidelně nepíšou, ale kdysi jsem vůbec nestíhala :lol: ale fakt je ráda čtu, tak by mě mrzelo, kdyby se zamknuly, i když nás dvě by třeba pustily :D

a Lukášek je zlatíčko, i když je nemocný, tak je veselý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
11.9.08 14:52

Tak vidím, že mám nejmladší dítě a zřejmě nejdelší i nejtěžší.

Evi ,ona teď Adel psala,že šmíráci by měli přístup i do zamčené diskuze. Adámek nám šlape na paty :wink:

• Citovat
  • Upravit
3481
11.9.08 14:54

Fyzi,a kolik že to Lukášek vlastně měří a váží? Máš holt šikovné dítko. Nejmladší a už tak pohyblivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
11.9.08 20:35

Holky co je s Luciasem..uz jsem ji dlouho nevidela…ze by taky dovolenkovali?

Evi tak to mate skoro stejne jako my..akorat ja tipuju ze my uz mame pres 8,5kg…a to nam bude teprve 7 mesicu :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.9.08 20:40

Ahoj Sandul,
taky jsem dneska myslela na Lucku. Je to divné, že se ani neozve :( A Tyninka taky. A Ajja??? Je škoda, že už tu tak dlouho nebyly. Já teda zapnu emimino každý den. A i když nenapíšu, tak čtu. Ale sem tam by holky mohly alespoň nakouknout a dát vědět, že jsou v pořádku…

No a s tou váhou, kdyby byl Adam na UM, tak by určo vážil víc :) ale i tak mi to stačí, je co nosit. Dneska jsem si v lékárně objednala od Nutrilonu První kaši. Nemáte s ní některá zkušenost? Kdesi jsem četla, že je dobrá, tak uvidíme, jestli bude Adámek spát jak nemluvňátko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
11.9.08 20:47

Sandul , myslím, že Luciáš je na dovči. Teda doufám, že nemají nějaké trápení s Terezkou jak jim tak málo přibírala.

Evi , s tím spaním, nedělej si iluze, že kaše pomůže :) , u nás teda pomohlo až odbourání 2kojení v noci a teď spí jako dřevo ikdyž je nemocný. Jinak mě plival všechny kaše krom Hami na noc, banánová, od ukončeného 4.měsíce.

Lukášek má v půl roce 73cm a 8,4kg. pohyblivý je až moc, už si sama nedojdu ani na WC, připlazí se za mnou.

Jo kočky, odsávačka na vysavač je fak bomba, lepší investice byl jen kočárek.

• Citovat
  • Upravit
4874
12.9.08 12:29

Ahoj holky, tak at se marod da brzy dokupy (taky takovy blby slovo - pise se to dohromady nebo zvlast? :? )

My byli na pulrocni prohlidce ve stredu (s tritydennim zpozdenim) a Klara ma 66 cm a 7,2 kg. Umi sedet, do sedu ji staci jistit jen za jednu rucicku, jinak se druhou opre a zvedne se, ale lezeni ani naznak. Na kolinka se proste nezveda, jenom na zadech dela mosty, hazi zadkem nahoru a dolu…

Taky mam v zasobe kase mlecne Hami…ale jeste nedavam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
12.9.08 20:54

Čaues,
tak dneska jsme byli za tátou, už s náma chodil v parku. Ten obratel mu operovali nějakjako laparoskopicky, má na každý straně páteře 4 dírky a tím mu tam ty šrouby dostali. Jsou tam fakt machři a říkaly jsme s mámou, že při tý vší smůle bylo velký štěstí, že ho odvezli do Vojenský nemocnice. Odhadem příští týden by mohl jít domů.
Dopo jsem vezla mámu na Kladno, vyjednávala si důchodu, nastupuje 1.12. - už se moc těším :lol: A potkaly jsme tam tu redaktorku, takže jsem jí od plic řekla, co si myslím, pořád jenom blekotala, že je to její práce a že netušila, že jsem to já. Hnala se ke mě se podívat na emánka, tak jsem jí pěkně zpražila. Pak mi tlouklo srdce ještě půl hodiny, musely jsme do cukrárny a dala jsem si 2 dorty :lol: Šimon minulý týden, když jsme byli na očkování, vážil rovných 7 kg, to znamená, že pěkně tloustne. A měří 72 cm a to znamená, že je to pěknej čahoun :lol: To už má víc snad jenom Lukášek :lol:
Už tak průběžně balím do krabic, ale vůbec to neubývá, jsem na to stěhování zvědavá, asi to bude síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.9.08 11:01

Dobré dopoledne,
my odsáváme soplík, ale prcek už je bez teploty a krásně mutuje, mamču nám zrejmě pustí v pondělí domů. Tygr trhá noviny jedna báseň, asi to bude vášnivý čtenář po mě.

Emanko , táta to dobře zvládl, bude to jen a jen lepší. A redaktorku bych poslala k šípku, taková práce musí fakt bavit. No Šimonek šlape Lukinkovi na paty, za chvíli se na kluky budeme dívat do stropu.

Endy , Klárka je šikovná, že sedí.

• Citovat
  • Upravit
1319
13.9.08 11:23

Ahojky ženský,
zdravím po delší odmlce. Nejdřív jsem scháněla kočár, pak dovolenou, pak jsem měla zas jinou práci a pak jsme byli pryč.. prostě furt něco a tak nějak jsem nestíhala sem vůbec dojít. Nějakou dobu jsem jen dočítala a když jsem dočetla, tak jsem musela vypínat, protože máme noťas v ložnici a malá když jde spinkat, tak vypínám.
Jo ještě se chci omluvit Márty, že jsem se neozvala, ale když mi došla její sms, tak jsem si říkala, že se ozvu později, pak jsem prostě úplně zapomněla, že jsem chtěla odepsat sms, tak jsem si říkala, že napíšu večer sem, no ale to mi taky nějak nevyšlo a tak jsem pak na to zapomněla úplně.
No jinak my zuby teda nemáme. Ani zdaleka! V noci taky nespíme. Budíme někdy snad stokrát, někdy jen 3× jak kdy. Ale je to na mrtvici. Proti tomu jak spinkala, když byla menší je to katastrofa. Ale jak jsem dočítala, tak je to ve většině domácností stejné. Tak aspoň to mě uklidňuje. Jinak nelezeme, to se nám moc nechce, i když si teď začala asi dva dny zpět dávat pod sebe kolínka a že by lezla, ale nějak ještě nepochopila, že s obličejem v zemi to nejde a docela to bolí. Jinak sedíme už celkem bez opory, jen sem tam nás vezme balanc, z toho je úplně nejšťastnější. Jíme skoro všechno, nenávidíme mixovaná jídla.. pěkně velký nudličky a pořádný kousky zeleninky.. jogurty, přesnídávky, ovoce, masíčko.. šunčičku, chleba s máslem a marmeládou, kakao.. prostě cokoli. I když i tak se najdou jídla co nemusíme. Jinak v 6. měsících měla 66cm a 5830g nic moc, ale co s ní naděláme žejo? Hlavně že je ona spokojená.
Teď jsme byli 3 dny na Slovensku v Bešeňové na termálech. Byli tam i jiné maminy s mimčama, ale my byli zas jediní skoro za exoty, protože jsem s malou šli do vody. Koupili plíny do vody a bylo super. terezka byla nadšená, líbilo se jí v bublinkách mezi dospělýma.. vydžela ve vodě 45 minut, pak byla tak dobitá, že ani jíst nechtěla a spala jako dřevo. Takže super.
Já teď měla Radima, teda ještě do konce týdne mám doma - měli 14 dní dovolenou, takže jsem si ho užívala co to šlo, jinak zas najede režim, ráno vypadne a večer se vrátí. Se mi zas bude těžko zvykat po 14 dnech.
Emanko , s taťkou je mi to líto, snad bude zas brzy fit!
Anleo, koukám, že Vendelínkovi taky chutnaj samý „zdravý“ věci. Naše Terezka by se toho taky chytla a žužlala, jenže ona by moc nenažužlala, protože nemáme ještě ani jeden zoubek. Tak jí vždycky říkám, že jí aspoň déle vydrží.
Holky, chtěla bych nějakou inspiraci co vařit na oběd prckovi. Jsem nějak bezradná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.9.08 13:31

jo jinak malá bude asi kancelářská krysa po mamince, jelikož když si ji vezmu na klín k počítači, tak řádí jak černá ruka, vdyžcky mi vezme myšku a dělá počádky v papírech, co se jí nelíbí, šup s ním na zem :lol: no a ovladače a mobily.. to je úplně nějlepší hračka, to jí zajímá moc.. a nebo když maminka něco vaří a vezme jí babička a spolu koukají,. to se nemůže vynadívat, je u toho strašně důležitá.. no a taky pokud máme náladu, tak takY dáme pusinku, když si řeknu, ale udělá to třeba 3× a pak dělá, že nesylší, jako bych tam nebyla, prostě herečka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.9.08 13:33

jo a ještě něco, vím, že bych asi ještě neměla, ale už asi 14 dní sem tam přebýváme v chodítku, no a teď nám lítá po bytě a téměř si dojde kam chce. nejdřív chodila po zadu, teď už se jí daří i dopředu a do boku, je to prča, když děláte něco u linky, malá je v obýváku a najednou vás někdo tahá za nohavici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
13.9.08 17:27

Ahoj holky,
Luci,je moc dobře že ses taky ozvala :lol:
Holky,už vzpomínám na to jak to naše miminko jenom leželo,je to hrůza,v postýlce když má spinkat tak se po:,–(í a řve,už i v kočárku když chci aby ležel tak se prostě po:,–(í a kouká a nic s nim nehne,zkusim ho položit a šup a už zase sedí. :roll:
Jinak baští pořád jako prokopnutej,sežere úplně všechno,teť jsme koupily banánovej sunar a ten miluje :lol:
Spaní v noci jsem vyřešila tak že mám mazánka u sebe v postely a spíme oba celou noc,jí naposledy v 11 a pak až v půl 6 v 6 když vstáváme,to mu zůstalo ale už jsem si zvykla.
Emanko,s tatínkem to dopadlo dobře,to jsem ráda a pani redaktorka je pěkná …si vůbec neuvědomujou jak můžou někomu ublížit
Já mám teť taky dobrou rýmu tak doufám že to nechytnou prckové,asi jak je změna počasí,se dneska pěkně ochladilo,jsem vůbec nevěděla co prckovi oblíknout.
Holky,už jste přemejšlely jestly kupovat prťatům nějaký zimní boty?To už by mohly sami chodit tak budou nějaký potřebovat a nebo jenom takový ty první kožený capáčky?
A ještě na něco jsem se chtěla zeptat a už jsem to zapoměla.
Jo holky,mám novinku,včera mi taťka koupil kérovací strojek a zítra by měl dorazit klučina co mě s tim naučí zacházet a poradí co a jak,se těšim jak malá :lol:
Taky už jsem párkrát popřemýšlela nad vánocema,jsou tady coby dup,že bych už začala kupovat nějaký hračky ale vůbec netušim co by Vendu mohlo zajímat,vůbec si nepamatuju s čim si Alenka nejvíc vyhrála,asi nějaký kelímky na skládání komínů,míče,fakt nevim
Sígr spí tak půjdu ještě poklidit ať mám večer volno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.9.08 20:46

Luci , super, že ses ozvala. A s taťkou si užijte volna, dokud ho má. S tím chodítkem,to je bomba, musí to být sranda, když se přiřítí tornádo v chodítku :wink:

Anleo , capáčky na doma koupím, až bude Lukášek fakt chodit.Na ven máme nechodící http://www.detskyraj.cz/…apacky-18157
v červené barvě. No a na zimu mám objednané u kámošky zimní boty, dělá u Bati,tak mi nějaké dobré odloží. A z hraček budeme určitě kupovat něco do Lamaze a Fisher-Price.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex