ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
23.8.08 21:22

Holky dekuju moc…

Jinak holky,ci dite tady zboznuje ty zirafy..jsem to zapomnela..dneska jsem na emiminu objevila tohle

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

http://img.mimibazar.cz/…11508190.jpg

maji i dalsi barvy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
24.8.08 15:43

Ahojky,
tak Lukášek si dal včera i dneska mrkvičku, šmakovala mu, snědl celou skleničku.
A zítra dáváme do opravy kočár, drhne přední kolo, skoro nezatáčí :evil:

• Citovat
  • Upravit
2475
24.8.08 16:05

Fyz. tak to naštvě :evil: ,po půl roce používání, a máte nějakej náhradní kočárek?
Sandul,Emanky Barča je žirafová :wink:
Venda měl dneska k obědu rizoto,mu taky moc chutnalo,ale on je takovej otesánek že by sežral všechno :lol:
Do galerky jsem Vám dala nový fotečky,Emanko,linka je super,závidim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
24.8.08 17:27

Anleo , my s kočárem děláme fakt psí kusy, jezdím s ním i na kolečkových bruslích, tak se nedivím. Náhradní kočár dává obchod, ale s polským Tako, který mělo přede mnou x lidí,jezdit nechci, už nám půjčila kočárek sousedka a klidně si ho můžeme nechat.

• Citovat
  • Upravit
2681
24.8.08 20:36

Ahoj tetičky,

Anleo , super, že se ten chlapeček narodil v pořádku. Už sis objednala hotel? Našla jsem od nich mail, psali mi z: recepce@hotelcertuvmlyn.cz
abys to nemusela když tak hledat. Doufám, že už budem v pohodě nastěhovaný a pojedeme.

Sandul , dík za upozornění, žirafový pyžama má už Bára dvě. Bude si malovat žirafu na zeď do novýho pokojíčku a chce aktovku jedině se žirafou. Občas mám pocit, že už to trochu přehání.

Tak mrkvička a spol. u nás moc neboduje, tak 4 lžičky a konec. A ksichtí se u toho strašně. Zato kaše, banánová od Hami, slupne celej talíř a děsnou rychlostí. Jen u toho mručí.

Já zas byla o víkend dopoledne šůrovat, v sobotu vozila máma a dneska švagrová Pavla, dopoledne vydrží v kořáru přes 2 hodiny. Zítra vozí táta a já jedu konečně ke kadeřnici. Už se těším, skoro nevidím.

U nás doma takový mírný dusňoučko, Petr je trochu podrážděnej, jak se to na něj valí na stavbě. Měli bychom se stěhovat na konci září a to už je jenom měsíc. Mírně jsme se chytli při domluvě, jak udělat regály ve spíži. Skončilo to: že já se tě vůbec ptal, to je zbytečný… a: proč se mě vůbec ptáš, když se mnou vždycky nesouhlasíš a stejně si to uděláš, jak chceš ty? Takže tak :lol: Ten další měsíc bude asi hodně stresovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
24.8.08 20:43

Anleo , proboha co to máte doma za zvíře? Ty bláho ta fotka s Vendelínkem, já mám husí kůži, já se hadů strašně bojím. To jsem vůbec nepostřehla, že jsi psala, že tohle u vás bydlí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
24.8.08 21:58

Ahohojky..

tak jsem se nejak s tou mrkvi zakrikla a mala uz ji nechce..normalne se ji zveda z toho zaludek..budu muset kusit neco jinyho..

Jinak vcera jsem ji chudakovi dala merunkovou kasi od Hami,a ji bylo celej den tak zle,a 4× se z ni poblinkala..takze Hami nam moc nesedi..jen cajiky..ted mame broskvovej a ten ji moc smakuje..

A jinak celkem nic..jdu mrknout na foto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.8.08 09:43

Ahoj hokly a klucí, zdravím po dovolené a zároveň před dovolenou
Začátkem září letíme s holkama do Řecka, jupíjou
Jakpak se tu máte, co je nového?
Emanka má novou kuchyň, Anlei má hadí Alenku, Márty maká jako ďas na oblečení spolu s Endy, Fyz má trable s „vozem"…

Na chaloupce, kde jsem trávila prázdniny na střídačku se svejma dštma a nebo s půčenejma, někdy jsem měla až 6 kousků, to bylo super. Před 14 dny jsme dokonce slavili štědrý večer, děti vyráběli dárečky a já vařila a připravovala večeř jak se na Vánoce sluší a patří. Vánoční strome taky byl, nazdobili jsme na zahradě hrušeň a bylo to prima. Není tam nic moc signál, takže jsem se k netu připojovala jen občas, příspěvky nešly poslat vůbec.
U nás pár novinek, musím se pochlubit: 22.7 měla Majda svátek a 23 jí vylezl první zoubek. Máma dostala na šaty, jupijou, jenže ještě mi žádný nepadly do oka, takže pořád chodím ve starym. Už víc než měsíc papáme zeleninku a moc chutná, prcková baští jako dámička, ani bryndák nepotřebuje. Od minulé soboty dávám odpoledne ovoce na svačinu a taky pohoda, krásně sní, co dostane.

Mějte se zatím moc hezky, má vyjít i počsí, já letim do cestovky, zaplatit tu naší dovču.
Holky, já se taaak těším, jako malá Šárka, co vám budu povídat.

Pa pa la la

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.8.08 11:05

HOJ 8)

Zdravím při pondělku!

Takže předně… SANDUL všecičko nej k svátku!

ŠÁRI , gratulace k zoubečku a dovolený! Kam jedete? My letíme 4.9. na Zakynthos a taky se už nemůžu dočkat. Teď sháním info, jak s kočárkem (rozhoduju se jestli vzít ten sporťák nebo ještě korbičku - jak jsem zjistila, s korbičkou by byla větší potíž)…

Jinak k tomu sporťáku , mám ho už na kočárku nandanej. Pojedem se teď na zkoušku projet, aby si Emušák trochu zvykl…ale zdá se mi v něm taková malinká, až mám z toho špatný svědomí, že ji tam rvu :roll: jsem s tim už děsná :evil: :P

Jo MÁME PRVNÍ ZOUBEK!!!!!!! :D :D :D Našla jsem ho v sobotu, když mi Emulí okusovala prsty. Aspoň už vím, proč je 4× za noc vzhůru a jsem jak mátoha! :P

SANDUL a LUCI , četli jste, jak si ADUŠ ze srpňátek s Tobim užívají porod? Ti doktoři jsou pěkní :,-(isti co? Jsem nevěděla, že se může přenášet tak dlouho… 8O

Tak jdu dělat pořádek a nakoupit Odpo má dorazit prababička s babičkou, tak abych to tady neměla jak po výbuchu bomby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.8.08 12:40

Nazdárek :D

Snadul, vše nej k včerejšímu svátku! :srdce:

Rozárce přejem hodně zdraví a štěstí k dnešímu půlročku!

http://sirmi.ic.cz/mix/104.gif

A taky přejeme Majdičce a Emušáčkovi k prvnímu zoubku! 

http://www.qark.net/…y/zoubek.jpg

Emanko, kuchyň je prostě luxusní!!! Se mi strašně moc líbí. Dobře sis vybrala, pracovní plocha velká, prostě skvělá, ne jak ty naše panelákové kuchyňky. Já mám sice alespoň do elka, taky bílou s nerez doplňky a spotřebiči a černou pracovní plochu. Kuchyň se mi líbí.

Anlei, super fotečky. Jsem taky nevěděla, jaké mazlíčky máte doma

:D a ta fotka, kde ti bylo o 10 míň - kolik ti bylo? 18…19? to já taky vážila tehdy 58kg :roll: ach jo, kde jsou ty časy. Ale na druhou stranu máme zdravé děti, tak co. a to jsi měla tak dlouhé vlasy? teeeda, já měla nejvíc pod lopatky.

a holky, co se někam chystáte, docela vám i závidím :) dala bych si říct, ale s tím naším chlopíkem, co vstává 6× za noc :roll: i když dnes jen 2× :wink: vyklubal se mu totiž 6. zoubek, tak snad je na chvíli klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
25.8.08 14:11

Čauves, tak já jsem konečně po asi 7 měsících navštívila kadeřnici :lol: Jsem i nabarvená a ostříhaná a spokojená. Emánkovi se to asi taky líbí, protože mi pořád za ty vlasy tahá :lol: Byla jsem u mý bývalý kadeřnice doma, potkaly jsme se a domluvily. Je taky na mateřský, má 6týdenního chlapečka a stříhá doma v kuchyni :lol: Takhle vypadám, je to lepší než bejvalo, ale třeba to Sandul zkritizuje :lol: :lol: 

Evi , Adámek, to hodný miminko, takhle v noci šaškuje, jo? A má 6 zubů? Bolí to? (myslím tebe při kojení) :lol:

Spí vůbec ještě nějaký naše mimino celou noc, jak spávaly? Možná Šáry, ne? Upřímně si, Šáro, nedokážu představit se starat o 6 dětí, ty 2 vlastní mi fakt stačí.

Díky za pochvaly kuchyně, už se na ní strašně těším, má super šuplíky s pomalým dovíráním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.8.08 14:42

EVI děkujeme :D Vy už jste pěkně zubatý :! Jsem zvědavá, jak zmáknem tu dovču, když se ty potvory začaly klubat teď, ale Emulí nebrečí, nemá teplotu, jenom v noci nespí a kouše :D

EMANKO parádička!!!!! Hezký vlásky! Já jdu ve středu…mám oumysly si nechat ostříhat něco takovýho, ale mojí kadeřnici asi šlehne, protože většinu stříhá důchodce (ba ne, ale pokaždý tam nějakou babču předemnou má :wink: )

Takže, takhle se nechala ostříhat jedna známá, ale chpdí do Bomtonu…na to jaxi nemám, ale vypadá to super!
 http://nd.blog.cz/…71560320.jpg

No a já si nosim ke kadeřnici vždycky tenhle obrázek:
 http://nd.blog.cz/…33452376.jpg

…mno jsem zvědavá, jak dopadnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.8.08 17:30

jůůů, ty jovka, Emanko , si kočka!

Márty , taky máme odlet 4.9. z term č 2, ve 4,30. Letíme do Řecka na Kos, tady do toho hotelu: http://www.gaia-hotels.com/…gallery.html bych se teda nasmála, kdybychom se potkali na letišti… zoo nějak nevyšlo, tak že by letisko? hi hi
beru malou do vajíčka + kočárek podvozek na palubu a do tašky sbalim sporťák, domlouvala jsem si to teď v cestovce, prej se to tak normálka dělá.

No jinak, díky za gratulci, zoubky máme dva a další zřejmě na cestě, ovšem Adámek je asi místní rekordman, jak to tak pročítám, asi ve všem. Majdová se totiž sotva začala přetáčet, ale podle Dr, je vše ok, tak to neřeším, zato je pěkně žravá, na svačinu zvládne celej banán a k obědu 200 ml zeleninky - no problem.

Jo a spíme celou noc, doufám, že vás tím holky nenaštvu, Majda se budí okolo 7 - 8 hod, nakojím a spí dál tak do 11hodin, dopoledne je pohodička. Vlastně celej den. A když někam vyrazíme, dělá pěkný cukrbliky na lidi kolem, hlavně teda na chlapy, no ženská no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.8.08 20:41

Rozárce vše nej půl ročku, Lukášek posílá pusu .

Emanko , vypadáš dobře, sluší Ti to.

Evi , teda Adámek má zubů 8O

Márty , fakt se sporťáku neboj, kdyžtak dej zmenšovací vložku. A gratulace k zubu.

Šáro ,teda 200ml zeleninky, to je Majdinka šikovná. Spaní tiše závidím.

Tak kočár nám vzali na reklamačku, poslali ho do Prahy do servisu a my jsme vyzkoušeli ten sousedův. Lukášek byl v šoku, že to houpe, ani mi v něm nechtěl spát :( , snad se to zlepší. Dneska si dal mrkvičku, měl ji až v nose, ale jí pěkně.

• Citovat
  • Upravit
2724
25.8.08 22:18

ŠÁRO , hotel vypadá parádně! No, my asi poletíme taky nějak v tu dobu - tak že by? :wink: Ještě se tě chci zeptat k tomu kočárku, kam si na palubě to vajíčko dáš? Místa v letadle nejsou rezervovaný, takže takový ty místa, kde je před tebou víc místa dostat nemusíš (prej se přidělujou podle toho, jak se dostavíš k odbavení) a nedovedu si představit, že bych měla vajíčko v tom pidi místečku, co jsou normální místa…vim, že SANDUL měla malou taky ve vajíčku…no, my asi stejně pojedem nakonec s tim sporťákem, dneska jsem ho prubla venku a Emulí vypadala spokojeně a ten leh je docela v poho, neni to tak strašný, jak se mi to včera zdálo…

FYZ , aby si mrně zase na to houpání nakonec nezvyklo a pak to vyžadovalo i u původního kočárku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí