Poradna duly
Jana Čurdová
EMANKO přeju ať je Barunce lépe pamatuju si jak si kdysi psala, že měla snad v pěti letech žlučové kameny bobek furt něco ![]()
Endy: Vše nej k dnešnímu svátku ![]()
Teda doufám že si to pamatuju dobře a nebudu za blbce ![]()
Klárka má úžasnýho kulíška,je božíííííííí,moc jí sluší a na zimu je skvělej
Ajji, nejsi ty náhodou taky Andrea? ![]()
Kdyby přece jenom jóóó,tak Vše nej k dnešnímu svátku ![]()
Jé Endy, vše nejlepší k svátku, ať Klárka pěkně roste a brzo se zadaří sourozenec.
Ajjoo , filmová hvězda?
To bych hrála Sukee v Gilmorkách, se svou postavou.
K nám taky dorazilo hezké počasí, hned jsem vyprala ložní a Lukáškovu várku,aby to na sluníčku uschnulo.
Náš brouček snědl na oběd celou Hami Zelenina s králíkem a dožadoval se za hodinu dlašího jídla, tak jsem mu dala broskovou přesnídávku a měl boule až za ušima. Bych se mohla objednat na ten melír a spinning ![]()
ANLEI děkuji za přání jojo máš přehled taky jsem Andrea ![]()
FYZ kašli na postavu já psala o úsměvu filmové hvězdy ![]()
Taťku máme dneska celý den pryč tak nevím co vymyslím za program s dětma, ale snad bude hezky tak půjdem někam ven.
Hezkou sobotu všem.
Ajjoo, dodatečně vše nej k svátku a Viky ať začne pěkně spinkat. Lukášek posílá ![]()
Mě se Sukee moc líbí,taková elegantní, baculatá, usměvavá. Gilmorky teda sleduju jen vyjímečne, v tu dobu býváme s Lukáškem většinou pryč, ale tahle herečka mě nadchla.
U nás je nádherně, celý den jsme byli venku, v zahradě pod zámkem byl výlov rybníka, prostě super den.
Lukáškovi vše nej k sedmi měsícům ![]()
Lukáškovo datum narození si pamatuju protože uzavíral náš únor
a pak si ještě pamatuju Adámka protože byl první a Šimonka protože je den po Viktorce a nechybělo moc a byli stejně
no a ostatní podle metříku nebo seznámku.
Adam šel s Viktorkou na procházku protože doma nechtěla spát ani u prsa, ale co stejně je hezky. Cestou nakoupí nějaké pečivo a ibalgin. Adama chytly záda.
Adámek chtěl být se mnou doma tak si hraje s vláčkama já peru a půjdu uklidit koupelku a vařit. To bylo kráté hlášení od nás ![]()
Zatím pa užívejte neděle.
Jo Viki už zas snoplí chjo vždycky dva dny dobré a zas znovu ![]()
LUKÁŠKU, VŠE NEJ K DNEŠNÍM SEDMIMĚSÍČNINÁM
(DNESKA MĚ PŘEDBĚHLA ETETA AJJA
) (a taky přeji dodatečně všenejlepší ksvátku Andrejkám
![]()
Lukášek děkuje, do galerky jsem přidala pár fotek i jednu z dnešního rána.
Ahoj holky, jen hlasim nasi novinku: Klarka si sama sedne z lehu, pilovala to vcera a dneska uz to zvlada v pohode.
Lukáškovi a Klárce, vše nej k 7. měsíčninám.. ![]()
Endy.. u nás by tato poloha fakt neprošla.. od té doby co sedí.. nemám šanci.. když ji chci já v lehátku,aby se opřela, tak ji vezmu a ty lokty ji potáhnu,aby se o ně neopírala, začne se vztekat… a stejně nejí.. většinou to zvládám,aby mi lžičku nechytla.. už já jsem zvládla i to, že už mi vždy dojde, že když se s ní budu přetahovat, tak ona ráda pustí a pak je to všude, jak mi už párkrát udělala, takže musím prstík po prstíku oddělat.. no a někdy kličkuji mezi ručičkama.. ona si pomáhá i nožičkama.. takže někdy je to taky kovbojka.. ale na vše se dá zvyknout.
Ajjo.. Ostravu mám docela daleko, mám to něcokolem 40km jeden směr, takže dojíždění by bylo šílený a pak by mne to v konečném důsledku vyšlo na stejno. Ve FM je jen Kenny a my budem chodit do Třince a tam je taky jen Kenny. Takže na výběr fakt nemám.
Endy,teda Klárka je šikovná.
Lukáš si umí stoupnout,z polohy ze sedu(tam mu pomůžu),nebo z bříška, přitáhne se za tyčky u postýlky, klekne na kolena a stojí.
Měli jsme tu na návštěvě k večeru bráchu s přítelkyní, koťátko předvedlo hysterák, výkon hodný Oscara a pak se nechal chovat, smál se, No herečka to je.
Ahoj,
naše kočička si taky umí sednout jen z lehu a to všichni dr. říkají jak je to špatně, že se to tak nesmí, že sednout si správně mají z polpohy na čtyřech přes bok. No vysvětlete to těm mimčům že
Budou mít pořádné svaly na břichu
![]()
LUCI no to je jasné 40km je fakt daleko. Hlavně ať se vám plavání líbí ![]()
FYZ no co aspoň se Lukášek předvedl jak se umí ozvat ![]()
Letíme s Viktorkou na cvičení. Odpo máme poradnu. Adámek je ve školce tak snad vydrží být chvilku zdravý.
Ahoj holky,
tak se hlasim po tydnu..byla jsem nastehovana u nasich ,pac byli na dovoleny, a hlidala jsem haficka..
No proste parada..nase mala,zatim jen sedi sama,ale za to velice rychle vali sudy,vzdycky nekde zahlidlka Matyska,tak se k nemu dosudila,nezne ho zacala simrat na chloupkach a pak bestie skubla..a on pro zmenu v noci delal ze ji nevidi a porad si na ni lehal (byla semnou u nasich v posteli)..no bavila jsem se..
Jinak zere vsechno, nejvic ji chutna co ma v sobe brambory a samozrejme maso…presnidavky ji taky,banany,broskev,jablko,krupky,kase mlecne,krupicove,cokoladove,ovocne,zeleninove,keksovy…cpe se piskotama i kdyz nema zuby,ale ulamuju ji kousky a ona je ta nejak rozdrti..
Konecne spime az do 5h tvrde..kadime 2× denne…papame poctive probiotika…a musim zatukat,jsme naprosto zdravy..
A Anlei nejsem si jista u dr jsme jeste nebyli,ale urco nemas nejtezsi dite ![]()
Jinak buchta z ledovych kastanu byla super,ale kaloricka bomba..o vikendu se chystam na ty rafaelo rezy..
Jinak dekujeme vsem za prani..a taky vsem co neco meli prejeme..
Jo a taky jime bez bryndaku..
A plavani zboznujem..priste uz jdem na potapeni..tak jsem zvedava..