Poradna duly
Jana Čurdová
HOJ ![]()
ANLEI , na tyhle situace mám skvělou kámošku z práce. Je to baba životem protřelá a její hlášky mě vždycky uzemnily, ale když se to tak vezme, tak měla ve finále pravdu. Je to takovej bohém (sem tam si od manžela odskočí - jen tak pro zábavu, ne z lásky) a když jsem se s ní na tohle téma bavila, tak mi řekla, že by pro svýho žárlivýho manžela chtěla najít nějakou babu, aby si občas taky vrznul jinde a pak se spokojenej vrátil k ní a dětem - prostě k rodině. Ale ona je fakt extrém
Já jsem taky žárlivá, ale nějak jsem se naučila krotit. Jaromír má totiýž z 90% kamarádů - kamarádky
Dělá jim vrbu, řeší s nima jejich problémky, píše si s nima SMSky…ale se všema se znám, takže to toleruju. Ve střehu začínám být ve chvíli, když si píše s některou, kterou mi nepředstavil nebo mi o ní neřekl. Taky taková jedna je…prostě ta žárlivost k tomu vztahu v určitý míře patří. Každopádně bych toho tvýho taťku - pokud to jde - samotnýho nikam takhle nepouštěla a na rovinu mu řekla, že chci jít taky. U mě to takhle funguje. Prostě když se mi něco nelíbí, tak to řeknu, ať si to v kebilce přebere - a většinou to dopadne dobře ![]()
TYNINKO u nás teda strach ze tmy není - taky radši koukáme na světýlka ![]()
EVI , to by mě hrozně bavilo, mít netovej obchůdek s vlastnoručně malovanejma tričkama
Ale je to hodně práce za málo peněz…přemýšlela jsem totiž, co budu dělat po matečský. Vrátit do práce se mi nechce. Je tam fakt infarková atmosféra a přijde mi, že už jsem trochu jinde a nebudu mít nervy na to, aby se na mě někdo ožíval…bla,bla…zkrátka jsem přemýšleli o nějakym netovym obchůdku a kdyby to šlo, a rozjel by se, Jaromír by se pak vykašlal na práci co dělá a podnikali spolu…ale chce to nápad.
Neznáte některá někoho, kdo takhle začal podnikat?
FYZ super fotky! Se chci vidět, jak se budu na plavču potápět s otevřenejma vočima - mám už radši koupený brejle ![]()
ENDY , tak my dneska na to plavčo jdem
Jsme bez vyrážky!
No a dneska jdem v 18:30 na ten byt! Jsem vysondovala, že tam teď bydlí rodina s dvouma dětma - ideální ne?
![]()
Jo a ty obrázky na trička jsem splašila z vtipů od Kantorka ![]()
Čau,
Anlei , přiznám se, že mě takový myšlenky občas napadají taky, aby mi neskončilo druhý manželství a já nezůstala se 2 dětma sama. Doufám, že zatím nemám důvod, ale jsem takovej „obávací“ typ. Sice teď teda dusno je, ale to je snad vcelku normální.
Myslím si, že je dobrý, tohle ale chlapům nikdy neříct a hrát spíš hrdinku, mají pak pocit, že na nich moc visíš. Ten tvůj je asi takovej macho trochu, ne? Rád si dokazuje, že se holkám líbí a tak. Chtělo by mu to nějak vrátit, ale jak to udělat, když jsme uvázaný u mimin, co? Jedna moje kamarádka, která podezírala manžela z nevěry, šla do manželský poradny a ten psycholog jí řekl, že jestli se nechce rozvést, ať dělá, že o ničem neví. Že jestli je to pravda a ten vztah je jen flirt, tak sám brzy skončí. Je to ale hodně bolestivá metoda, sama nevím, jestli bych to dokázala.
Ale vůbec co dělal manžel na diskotéce, já myslela, že jsi mu po tom posledním průšvihu zkrátila řetěz
Jestli ty nejsi moc měkká.
A to na víkend nepojedeš, protože on ztratil peníze a nezbyde na něj? Tak to už bych fakt vysoptila a jela bych. On dělá průšvihy a platit za to budete vy. Ale nejlepší je fakt si v klidu promluvit, i když někdy je to těžký. Jestli je to okecávací typ, tak tu bude valit brouky do hlavy. Ale neboj, dobře to dopadne, tohle je na mateřský normální, všímáme si víc věcí, který bysme dřív nemerčili, když jsme doma celý den.
Do galerky jsem dala fotky Šimona v helmě, je to fakt sranda. Je hrozně lehounká, jsem zvědavá sama, jestli jí bude nosit.
Ahoj holky,
tak hlásím míry do seznámku,v 8měsících 9250gramů a 75centimetrů .
Koupili jsme cestovní postýlku http://www.detskyraj.cz/…i-po-cele-cr v modré barvě za lepší cenu a došla nám autosedačka http://www.detskyraj.cz/…ighline-2008 pierre a taky jsme ušetřili.
Anleo ,holka drž se, snad se to urovná a táta dostane rozum.
Márty ,co byteček? Dobrý? Jo a netovej obchod má hilda z listopadu2007.
Ajjoo ,Lukáš spí v podstatě celou noc,od 19 do zhruba 5:30 a pak ještě zabere tak do 8.
Evi ,tak Adámek s kámošem si značkují teritorium,ne? ![]()
Ještě jsem chtěla - Márty , o nějakým byznyse já už přemýšlím pěkně dlouho. Obchod na netu mě samozřejmě napadnul taky, jen mi trochu chybí nápad co prodávat. Nerada bych trávila půl dne balením ponožek a nošením na počtu
Anebo vůbec něco vymyslet, něco organizovat, já nevím. Prostě jsem ještě nic nevymyslela. Ale zpátky do práce na 8 hodin se mi taky nechce.
Ahoj holky,
tak koukam kolik toho vzdycky napovidate…
Anleo, tezko radit z dalky, verim, ze pomuze se aspon vypsat a urovnas si tim myslenky. Jsem pro, jak psala Marty, proste si hlidani sehnat a jit s manzelem… Nebo se prostridat.jeden viked ty doma a druhy manzel. Aby to bylo aspon trochu spravedlivy…
Marty, moc krasna tricka. Ja lituju ze se obreslovany trika (miluju krtecka) nesmi prodavat dal, aby se neporusil autprsky zakon. Ja nejsem schopna neco roztomilyho vymyslet… …a plavat jsme byli taky, vyrazka zmizela. Potapely jsme se s prckama a nic moc…nemuzu se na Klaru soustredit, pod vodou nic nevidim..a to mi potapeni ani koukani pod vodou nevadi. S tema brylema to tam zkousel jeden tatinek a holcicka se ho bala, takze je musel sundat. Doporucuju doma nacvicit ![]()
Emanko, helma pekna, jsem zvedava jak se osvedci, Ja o ni budu uvazovat pozdeji, az bude chodit, protoze to nase psi hovado ji urcite obcas povali… Co navsteva z Prahy? Muze se pozvat? Taky bych rada koukla do Mimu, kdyz to tu tak chvalite…
Dnes nam prisel mail o te Sumave a v adresatech je jen Mose, tak asi pojedem samy. Mose nepise, tak asi facha dnem i noci, musim ji zavolat…
Fyz, krasny miry, ale z te vahy by me kleplo…uz takle s Klarou obcas upim, jak me boli ruce a ramena a to nema ani 8 kg… mas muj obdiv…
Jinak tu Klarce furt vymyslim jidla a mixuju a ona mi o vikendu ujidala moje kureci rizoto, nevadila ji zelenina vcelku ani kusy masa a jeste ohlodavala kyselou okurku ![]()
Jo, kdyby se vam tohle hodilo jako darek, tak dejte vedet ;o))))
Pěknou středu,
tak dítě usnulo v postýlce,když jsem stlala postele. No a to jsem chtěla jít nakoupit,odpoledne mám doučko a přijde švagrová a tchýně.....
Endy ,já jsem závodně plavala,takže zvládám sebe i Lukáše, jediné co mi vadí je málo vody na potápění.
Márty ,brýle máš určiě kvalitní,že jo? U nás jedna mamina se potopí a pak odkládá dítě,aby si mohla vylít vodu z brýlí.
HOJ ![]()
Tak byt byl úplně úžasnej! Zamilovala jsem se do něj hned na první pohled. Krásně zrekonstruovanej, čisťounkej…ALE byl by pro nás malej, je to předělanej 2+1. Nenacpali bychom do něj jídlení stůl ani by se tam nenašlo žádný pracovní místo. Normálka jsem ho málem obrečela, když mi zašal Jaromír vyjmenovávat čím je nepraktickej. Škoda, že se asi bojí otci říct, že bychom si byty nakonec chtěli vyměnit-asi neví, jak mu to říct. A ještě jsem dostala sprďáka, že doma všechno přesouvám a předělávám (snažim se totiž Emušákovi udělat aspoň kouteček na spinkání a na hraní a tatínka to asi omezuje, protože jsem mu už zrušila PC stůl) a jsem věčně nespokojená. Takže já končim s hledáním - sežralo mi to tolik času a k ničemu - a počkám, až si tatínek nebude mít ani kam sednout a dokope ho to, aby si promluvil s dědečkem. Doufám, že to psychicky vydržim já ![]()
ENDY nooo, obrázky na trička bych zvládla i svoje, kreslení blbostí - na to mě užije ![]()
EMANKO přesně tak, musí se najít nápad, co prodávat, aby se to lidem líbilo. Třeba by mi ta trička šla, co já vim…musela bych mít jenom nakoupení trička a barvy a bavilo by mě to…včera jsem trochu brouzdala po netu, co bych musela zařídit, tak se mrkni taky:
http://www.lupa.cz/…-zn-zacinam/
FYZ , o cestovní postýlce přemýšlíme taky. Máme tu poukázku na 2tis., platí ještě měsíc…o autosedačce už přemýšlíme taky…udělali jste supr kauf! ![]()
Ha, mlha už se trhá, tak zajdem na poštu pro ty věcičky ze psíčka, pak sem dím fota, až nám to tata NĚKDY přivrtá…
FYZ , snad mám dobrý brejle…uvidím, až se potopim. Emulí mě v nich už viděla a koukala na mě jako: „Ty vole mámo, co se ti to stalo????“
Tak pěkný odpolko ![]()
http://sweb.cz/…PB054354.jpg /> Holky,moje prvotina ![]()
Márty,hledala jsem na netu a tyhle kočky jsou úúúúúžasný
Emanko: Dorazíme moc rádi,může se přidat Endy a přepadnem Vás obě v jeden den,takovej mini srázek ![]()
Obědnala jsem si z MMB nádherný džíny z nextu,funglovky za 150,– jen jsou řízlý na zadku tak se na nich vyřádim,Venda usnul tak se do toho dám,jestly se povede tak se pak pochlubim,představu jak na to mám,uvidíme jak to dopadne v reálu ![]()
Taťka si byl ráno zařídit živnost na zedničinu,bojí se jak si chodí přivydělávat aby ho někdo někde nenaprášil a nebyly z toho problémy.
Emanko,ty 2 tis. jsou jeden důvod proč nejedeme na ten víkend ale hlavně manžel jede dělat jedný mamině tady z emimi koupelnu a dohodl se zrovna ten prodlouženej víkend a tvrdí že je odemě sobecký aby on hákoval a já jela sama s dětma,že pak můžeme někdy jindy jet všichni,ale to že do teť chodil on všude sám to je v pořádku,nevim jestly jet a nebo pro klid v rodině zůstat sedět doma.
Márty: škoda bytečku,kdyby to tchána napadlo jako prvního,ta výměna,bylo by to vyřešený hned
Endy: napichovátka jsou moc hezký,jsi šikulka,nebudeš vyrábět i nějaký vánoční ozdobičky,dá se to vůbec?
http://img1.rajce.idnes.cz/…imek_123.jpg /> Endy,třeba něco takovýho,nebo jsem teť našla různý zvonečky,andělíčky,rybičky ![]()
Endy , budu moc ráda, když přijedete! Kromě úterků kdykoliv, naplánuj si to a třeba by mohla Anlea přijet ve stejnou dobu a viděly bysme se dohromady. A Mose s tebou, jestli se objeví.
Koukala jsem na ty napichovátka, mě by se sem nějaká drátkovaná věc do interiéru moc hodila - nemohla bys mi vyrobit kytičku do vázy na stůl?
Márty , úplně chápu ty tvoje pocity, já se vždycky takhle zamilovala do nějaký parcely - jedna byla poddolovaná, jedna moc drahá - a pak jsem se nemohla rozloučit s představou, že budu bydlet tam. A mimochodem, včera jsem došla ke stejné věci jako ty - kejvat a nechat věci vyhnít. My se totiž znova pohádali a o stejné věci. Já mám pořád pocit, že ho musím přesvědčit, že nemá pravdu, on má svoje chlapský ego a vždycky to blbě dopadne. Nebudu tady rozepisovat o co šlo, to by bylo na dlouho, ale kdybych se na to vykašlala, řekla hm, tak to vyšlo do ztracena a měli bysme pokoj. Jenže já mám hned ohýnek u prdele ![]()
Márty , myslím, že by to mohla být dobrá strategie, chvíli vyčkat, až pán a vladař dojde k závěru sám. Teda on si bude myslet, že na to přišel sám
Třeba bude nějaká dobrá příležitost, sebere odvahu a táty se zeptá. Každopádně byste tím ušetřili pár milionů, co? Za to to stojí chvíli počkat.
jo a s helmou velká spokojenost. Dneska stál u židle, ztratil rovnováhu a ze stoje spadl dozadu. Jenom to jemně žuchlo ![]()
EMANKO , hlavně, že se teda helma osvědčila! A ano, jak říkáš, nechám to vyhnít. Až si nebude mít kam sednout, pak se možná stane zázrak! Vlastně ti musim pogratulovat, že s takovým přístupem manžílka, jste společně došli k domečku, musely to být nervy, mě stačilo s Jaromírem rekonstruovat 2kk a do teď není dodělaný!
Vyzvedla jsem na poště ty věci pro Emulí. JSOU SKVĚLÝ!!! Takže „Psíčka“ doporučuju na nákup vánočních dárečků!
ANLEO slušnej výtvarnej výkon!!!!! Mám konkurenci
![]()