ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
8.11.08 01:01

AHOJDA :D

Dneska trochu pozdě, ale přece…měli jsme náročný den, páč jsme byli na Vítání občánků :D kdo chcete, na rajčeti už jsou vysmažený fotečky 8)
Jo, byla to sranda. Přišla celá rodinka, se mi vybavili hned Hujerovi :D :D :D Byla tam taky jedna maminka a úplně sama, jenom s holčičkou…tak mi ji tak nějak přišlo líto… :roll: No, děs, od tý doby, co mám Emušáka mě dojímaj věci :P
A dneska mi Jaromír konečně navrtal ty poličky pro Emušáka, ale ještě budu dokupovat nějaký obrázky na stěnu, tak sem hodim foto, až to bude úplně hotový jo? :D

TYNINKO , jo, jo, obchůdek by se líbil, ale dostat z hlavy nějakej ten DOBREJ nápad! AU-AU, to to bolí!!! Na MMB jsem taky už něco prodala, ale víc prodávám na Aukru. A byteček už někdo koupil - BUUU! Co se dá dělat, byl prostě malej…

FYZ , já Emušáka taky občas vodim. Myslela jsem, že když sama stojí, tak je jedno, jestli ji držim já nebo jestli se čapne nábytku 8O No, nevim…

A jdu chrnět, mám po dnešku už fakt dost…brou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.11.08 08:31

Holky, mně doktorka zakázala vodit malého za ruce (já to teda nedělám, ale babičky měly tu tendenci :roll: ) Však on se rozejde a kam chce, tam si doleze. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
8.11.08 16:13

Evi,naše doktorka v úterý v poradně právě Lukáška zkusila vodit za ruce a říkala, jak krásně našlapuje na celou plochu chodidla, proto mě včera překvapila ta cvičitelka. Jinak ho nevodíme, udělal 3kroky v Kenny a doma leze po zemi nebo chodí kolem nábytku sám.

Márty,slušelo vám to.

Mažeme k sousedům,objednali grilovanou kýtu,šampus a pozvali půl baráku na sousedskou akci,takže jak uspím Lukáše,jdou hlídat naši. Premiéra pro všechny.

• Citovat
  • Upravit
2681
9.11.08 20:58

Čau,
tak nejdříve - kdy teda holky přijedete? Co ve středu?

Včera jsem se fakt pobavila - ta moje kamarádka, co před týdnem porodila a malá pak měla zápal plic - v pátek mi volala, že už jí má u sebe a vyptávala se, jak se lepí plínka, jestli sucháčema dozadu nebo dopředu :lol: Tak jsem jí to vysvětlila a ona: do prdele, tak to mám blbě - myslíš, že to mám předělat? Tak jsem jí řekla, že určitě, že by z ní sestřičky měly srandu. Už slyším ty kecy, paní inženýrka a v životě neviděla plínu :lol: Je to ale sranda, ona je taková dětma docela netknutá, jsem na ní dost zvědavá. Dneska je dokonce pustili domů, takže malá je v pořádku.

Šimon teď spí nějak ještě hůř, mám pocit, že od 2 hodin má prso skoro permanentně v puse a je pořád takovej napůl zbuzenej. Jasně,že od těch dvou spí se mnou v posteli. Někdy i dřív. Myslím, že mu proráží ten druhej zoubek dole. Za jak dlouho ten zoubek vyleze, vy zkušené?
Jo a dneska jsem se dozvěděla, že známá, která porodila 14 dní před námi je ve 4. měsíci. A to už měla doma čtyřletou holčičku. Jasně, že to nebylo plánované :lol: Si užije. Teď mě napadá, Endy , mrcha pořád nic? Já teda taky ne, ale před měsícem jsem začala brát ten Cerazette, takže teď už to nepoznám. Ale kojím pořád dost.

Márty , Hujerovi úžasný, zvlášť ty tvoje hlody s tím plyšákem, a taky mě rozesmálo, jak jí teta lochtala, až se pochcala :lol: Já fakt oceňuju, že občas ty nebo Anlea , sprosťandy největší, použijete nějaký vostřejší slovo, když mě maminka z mmb napíše, že mocinky děkuje za obchůdek, tak mi stojí chlupy na celým těle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.11.08 21:15

Ahoj maminy,
jakej byl víkend? U nás nic moc. … dneska Vikinec celej den nespala …až teda po 16h. dala asi 20min, a pak ji jako obvykle vzbudili naši … teda spíš Milan ( taťka ( už toho mám až nad hlavu, potřebovaly bysme to svý soukromí.
Jinak EManko … Viki teď taky v noci sosá snad celou noc a mrcha u mě taky nikde. Jo a zoubky ,,,, mám pocit, že malé se tlačí pořád … První ji vyrostly týden po sobě a od té doby mě pořád hryže.
Márty … tak oni Vás vítali až teď? No to teda koukám … moc pěkný fotky,
Jo a nápady mě taky bolí :-ú)
A ohledně toho vození dětiček ..... no nemá se to a chodítka taky nejsou dobrý, ale přemýšlela jsou o tom s tím odrážedlem dohromady od FP :-) No tak uvidím. No my na chodítkách vyrostly, ale je pravda, že mám záda a klouby v háji, tak je možný, že z toho :-)
Jdu se umýt dokud dítě spí,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.11.08 21:17

Jo a Emanko … s tou plínkou to tak udělala jedna ženská co byla se mnou v porodnici a dětská doktorka se sestrou jí seřvaly a ona pak chuděra bečela.
No asi měly blbou náladu, ale my sme jí říkaly, že je spíš obdivuhodný, že se jí to podařilo zalepit naopak … to je celkem složitý, když si to mimčo na lepítkách leží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
9.11.08 21:33

Ahojky,
akcicčka se vydařila, naši i Lukáš zvládli hlídání na jedničku,akorát prďola nějak kašle, snad nebude nemocný.

Emanko ,dobrá kamarádka :lol: ,mě jedna volala jak se vaří mraženej špenát…Návod byl na krabičce.
Mrchu nemám, ale zítra jdu na gyndu na kontrolu,tak se zeptám.

• Citovat
  • Upravit
2681
9.11.08 21:44

Jo a tady malé video od nás, abyste věděly, proč má Šimon helmu:

http://www.youtube.com/user/Emanek111

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
9.11.08 21:44

Ahoj holky, je tu koukam veselo…

Emanko, streda by sla, doufam, ze nakoukne i Mose, nebo ji zavolam..... Trefime k tobe? Je to lehka cesta?

Klara teda jeste nechodi, teprve tyden leze po ctyrech… V noci spi dobre, cca 2-3 kojeni, snazim se ji vracet do postylky…

Ja mam na MMB par inzeratu, ale asi kdyz nejsem hvezda,tak se nic neproda :roll:

Jdu na kute, dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
9.11.08 21:45

ENdy , cesta je lehká, pojedete po silnici od Ruzyně na Chomutov a naše víska je 2 km od sjezdu, to pak vysvětlím.
Jdu spát, Šimon už mi jednou odvolal, takže levý je už prázdný, ať se trochu vyspím.
Ať vás blechy štípou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
9.11.08 21:51

Emanko, sikula to je! :D Jsme se bavili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
9.11.08 21:57

ahoj holky,
ve středu bych mohla, ale jako každý den až tak po 11, musím ráno do práce (nebo bych v nejhorším „pracovala z domova“ :wink: ).
Vojta taky teď nic moc, tipuju zuby, zdá se mi, že to má dole nateklý. Jinak docela mně děsí, jak plynule obchází kolem nábytku a přechází mezi gaučem, stolem a postýlkou, na můj vkus je až moc akční. Přivezla jsem u Anglie skákadlo, strašně ho to tam baví, ale nechávám ho tam tak maximálně deset minut v kuse.
Mrchu jsem měla minulý týden prvně pořádně (ano, přesně na návštěvu u Radka :! ) a bylo mi hodně zle, dokonce jsem omdlela na letišti a málem mě nepustili do letadla. Už jsem nějak zapomněla, že to je vlastně dost nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.11.08 22:18

No tak Šimon je teda super torpédo :-)
Viki si ani ještě sama nestoupá ani neleze …teda lézt možná ani nebude - nerada bříško, takže u nás je to ještě dost bezpečný :-)
Jejda … zase je vzhůru …zkouším místo kojení chovat ,,,, kojit budu celou noc , ale moc se jí to nelíbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.11.08 08:09

Ahoj,
tak to musím napsat … včera se chlubím, že ještě mrcha nic a teď jsem ji chytla … potvoru jednu … uplně mi zkazila den :-) PO 20ti měsících .
No jo no.
Jo a Endy ,,,, já tam mám te%d na mmb jednu hvězdičku, ale až poslední 3 měsíce. Hvězda taky nejsem, ale něco málo prodávám … teď mám jednu super zákaznici a ta nakupuje pomalu laždej týden hromádku … převážně věcí pro Viki. Ale občas dělám i aukce a hlavně to chce ty fotky aktualizovat každý den, aby si toho někdo všimnul … takže když nemáš členství, tak to každý den vložit znovu, aby byly co nejvíc vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.11.08 09:13

Holky, mně je šumák, v kolik přijedete, ale Barča by byla zklamaná, kdyby vás nezastihla, musím pro ni jednom v 1 zajet do Slanýho, ale to je otázka 15 minut a vy tady můžete počkat. Pošlu Anlee sms, aby si to taky naplánovala. A Alenka by určitě taky chtěla přijet.
Jo a zvu vás na oběd :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital