Poradna duly
Jana Čurdová
AHOJDA ![]()
Dneska trochu pozdě, ale přece…měli jsme náročný den, páč jsme byli na Vítání občánků
kdo chcete, na rajčeti už jsou vysmažený fotečky ![]()
Jo, byla to sranda. Přišla celá rodinka, se mi vybavili hned Hujerovi
Byla tam taky jedna maminka a úplně sama, jenom s holčičkou…tak mi ji tak nějak přišlo líto…
No, děs, od tý doby, co mám Emušáka mě dojímaj věci ![]()
A dneska mi Jaromír konečně navrtal ty poličky pro Emušáka, ale ještě budu dokupovat nějaký obrázky na stěnu, tak sem hodim foto, až to bude úplně hotový jo? ![]()
TYNINKO , jo, jo, obchůdek by se líbil, ale dostat z hlavy nějakej ten DOBREJ nápad! AU-AU, to to bolí!!! Na MMB jsem taky už něco prodala, ale víc prodávám na Aukru. A byteček už někdo koupil - BUUU! Co se dá dělat, byl prostě malej…
FYZ , já Emušáka taky občas vodim. Myslela jsem, že když sama stojí, tak je jedno, jestli ji držim já nebo jestli se čapne nábytku
No, nevim…
A jdu chrnět, mám po dnešku už fakt dost…brou ![]()
Holky, mně doktorka zakázala vodit malého za ruce (já to teda nedělám, ale babičky měly tu tendenci
) Však on se rozejde a kam chce, tam si doleze. ![]()
Evi,naše doktorka v úterý v poradně právě Lukáška zkusila vodit za ruce a říkala, jak krásně našlapuje na celou plochu chodidla, proto mě včera překvapila ta cvičitelka. Jinak ho nevodíme, udělal 3kroky v Kenny a doma leze po zemi nebo chodí kolem nábytku sám.
Márty,slušelo vám to.
Mažeme k sousedům,objednali grilovanou kýtu,šampus a pozvali půl baráku na sousedskou akci,takže jak uspím Lukáše,jdou hlídat naši. Premiéra pro všechny.
Čau,
tak nejdříve - kdy teda holky přijedete? Co ve středu?
Včera jsem se fakt pobavila - ta moje kamarádka, co před týdnem porodila a malá pak měla zápal plic - v pátek mi volala, že už jí má u sebe a vyptávala se, jak se lepí plínka, jestli sucháčema dozadu nebo dopředu
Tak jsem jí to vysvětlila a ona: do prdele, tak to mám blbě - myslíš, že to mám předělat? Tak jsem jí řekla, že určitě, že by z ní sestřičky měly srandu. Už slyším ty kecy, paní inženýrka a v životě neviděla plínu
Je to ale sranda, ona je taková dětma docela netknutá, jsem na ní dost zvědavá. Dneska je dokonce pustili domů, takže malá je v pořádku.
Šimon teď spí nějak ještě hůř, mám pocit, že od 2 hodin má prso skoro permanentně v puse a je pořád takovej napůl zbuzenej. Jasně,že od těch dvou spí se mnou v posteli. Někdy i dřív. Myslím, že mu proráží ten druhej zoubek dole. Za jak dlouho ten zoubek vyleze, vy zkušené?
Jo a dneska jsem se dozvěděla, že známá, která porodila 14 dní před námi je ve 4. měsíci. A to už měla doma čtyřletou holčičku. Jasně, že to nebylo plánované
Si užije. Teď mě napadá, Endy , mrcha pořád nic? Já teda taky ne, ale před měsícem jsem začala brát ten Cerazette, takže teď už to nepoznám. Ale kojím pořád dost.
Márty , Hujerovi úžasný, zvlášť ty tvoje hlody s tím plyšákem, a taky mě rozesmálo, jak jí teta lochtala, až se pochcala
Já fakt oceňuju, že občas ty nebo Anlea , sprosťandy největší, použijete nějaký vostřejší slovo, když mě maminka z mmb napíše, že mocinky děkuje za obchůdek, tak mi stojí chlupy na celým těle ![]()
Ahoj maminy,
jakej byl víkend? U nás nic moc. … dneska Vikinec celej den nespala …až teda po 16h. dala asi 20min, a pak ji jako obvykle vzbudili naši … teda spíš Milan ( taťka ( už toho mám až nad hlavu, potřebovaly bysme to svý soukromí.
Jinak EManko … Viki teď taky v noci sosá snad celou noc a mrcha u mě taky nikde. Jo a zoubky ,,,, mám pocit, že malé se tlačí pořád … První ji vyrostly týden po sobě a od té doby mě pořád hryže.
Márty … tak oni Vás vítali až teď? No to teda koukám … moc pěkný fotky,
Jo a nápady mě taky bolí :-ú)
A ohledně toho vození dětiček ..... no nemá se to a chodítka taky nejsou dobrý, ale přemýšlela jsou o tom s tím odrážedlem dohromady od FP
No tak uvidím. No my na chodítkách vyrostly, ale je pravda, že mám záda a klouby v háji, tak je možný, že z toho ![]()
Jdu se umýt dokud dítě spí,
Jo a Emanko … s tou plínkou to tak udělala jedna ženská co byla se mnou v porodnici a dětská doktorka se sestrou jí seřvaly a ona pak chuděra bečela.
No asi měly blbou náladu, ale my sme jí říkaly, že je spíš obdivuhodný, že se jí to podařilo zalepit naopak … to je celkem složitý, když si to mimčo na lepítkách leží ![]()
Ahojky,
akcicčka se vydařila, naši i Lukáš zvládli hlídání na jedničku,akorát prďola nějak kašle, snad nebude nemocný.
Emanko ,dobrá kamarádka
,mě jedna volala jak se vaří mraženej špenát…Návod byl na krabičce.
Mrchu nemám, ale zítra jdu na gyndu na kontrolu,tak se zeptám.
Jo a tady malé video od nás, abyste věděly, proč má Šimon helmu:
Ahoj holky, je tu koukam veselo…
Emanko, streda by sla, doufam, ze nakoukne i Mose, nebo ji zavolam..... Trefime k tobe? Je to lehka cesta?
Klara teda jeste nechodi, teprve tyden leze po ctyrech… V noci spi dobre, cca 2-3 kojeni, snazim se ji vracet do postylky…
Ja mam na MMB par inzeratu, ale asi kdyz nejsem hvezda,tak se nic neproda ![]()
Jdu na kute, dobrou…
ENdy , cesta je lehká, pojedete po silnici od Ruzyně na Chomutov a naše víska je 2 km od sjezdu, to pak vysvětlím.
Jdu spát, Šimon už mi jednou odvolal, takže levý je už prázdný, ať se trochu vyspím.
Ať vás blechy štípou …
ahoj holky,
ve středu bych mohla, ale jako každý den až tak po 11, musím ráno do práce (nebo bych v nejhorším „pracovala z domova“
).
Vojta taky teď nic moc, tipuju zuby, zdá se mi, že to má dole nateklý. Jinak docela mně děsí, jak plynule obchází kolem nábytku a přechází mezi gaučem, stolem a postýlkou, na můj vkus je až moc akční. Přivezla jsem u Anglie skákadlo, strašně ho to tam baví, ale nechávám ho tam tak maximálně deset minut v kuse.
Mrchu jsem měla minulý týden prvně pořádně (ano, přesně na návštěvu u Radka
) a bylo mi hodně zle, dokonce jsem omdlela na letišti a málem mě nepustili do letadla. Už jsem nějak zapomněla, že to je vlastně dost nepříjemné.
No tak Šimon je teda super torpédo ![]()
Viki si ani ještě sama nestoupá ani neleze …teda lézt možná ani nebude - nerada bříško, takže u nás je to ještě dost bezpečný ![]()
Jejda … zase je vzhůru …zkouším místo kojení chovat ,,,, kojit budu celou noc , ale moc se jí to nelíbí ![]()
Ahoj,
tak to musím napsat … včera se chlubím, že ještě mrcha nic a teď jsem ji chytla … potvoru jednu … uplně mi zkazila den
PO 20ti měsících .
No jo no.
Jo a Endy ,,,, já tam mám te%d na mmb jednu hvězdičku, ale až poslední 3 měsíce. Hvězda taky nejsem, ale něco málo prodávám … teď mám jednu super zákaznici a ta nakupuje pomalu laždej týden hromádku … převážně věcí pro Viki. Ale občas dělám i aukce a hlavně to chce ty fotky aktualizovat každý den, aby si toho někdo všimnul … takže když nemáš členství, tak to každý den vložit znovu, aby byly co nejvíc vidět.
Holky, mně je šumák, v kolik přijedete, ale Barča by byla zklamaná, kdyby vás nezastihla, musím pro ni jednom v 1 zajet do Slanýho, ale to je otázka 15 minut a vy tady můžete počkat. Pošlu Anlee sms, aby si to taky naplánovala. A Alenka by určitě taky chtěla přijet.
Jo a zvu vás na oběd ![]()