Poradna duly
Jana Čurdová
CAUES ![]()
Téééda, koukám, že se srazík krásně vyvedl co? všude se to hemžilo dětma, mamči si daly do nosu … na fotkách se tváříte všechny spokojeně… muselo to být super ![]()
SANDUL , šmarja, co se ti to zase přihodilo? Vždyť jsme se tenkrát, po tý otravě, dohodli, že už jsi si všechno vybrala na dlouho dopředu
Tak hlavně, že je Tibi u vás holky a stará se!!!
EVI , no joooo, ještě, že u holčiček se nějaká ta „čouhací tkanička“ nemusí hlídat, ale sestřenka vlastně měla podobnou akci minulej týden, když jsme byli u ní na návštěvě, tak se maty málem počůral na koberec a přitom poslušně seděl na nočníku ![]()
Jo holky, jakej máte fusak v kočárkách (X-Landříkách)? Já teď koupila na MMB EMITEX. Černo-červenej (i když do modrýho kočárku
) za 800,– …vzhledem k tomu, že jsem pordala za 750,– lehátko, tak snad taťka nebude nadávat
![]()
Márty, já jsem včera objednala tento:
http://www.tchibo.cz/…y6p9Ws31hI4=?…
a hned k tomu šupla do košíku ještě toto:
http://www.tchibo.cz/…y6p9Ws31hI4=?…
holky, kdo shanel pro ditka jezdici boty, taky je neco podobneho:
EVI , podobný jsem někde viděla ve sv. modré barvě
Tričíčka jsou parádní, kdybych jich eď neměla dost, tak šupajdim nakupovat taky, ale to by nás táta už asi odstřelil. Zrovna jsem jej naverbovala, aby se nám stavil večer pro ten fusak, tak malinko vrčel…že prej, jestli jsem si jistá… ![]()
Koukala jsem na fotky na rajčeti u EMANKY - včechny děti jsou krásný! A jak se jim chrupe pěkně na zahradě ![]()
ENDY , máš v kočárku fusak od EMITEXU? Jestli jo, jsi s ním spokojená?
Marty, jj, je to lonsky Emitex…jsem s nim spokojena, na ted jeste jde, na vetsi zimu budu davat jeste deku. Do nanozniku se vejde jen tak tak, ale taky to tak nosim, kdyz je vlhka mlha. Uz ho mame v plne delce, jinak byl Klare do podpazdi… Trochu blbe jsou tam diry…kdyz bych chtela mit fusak az pod bradu, tak ten popruh od kocaru mezi nozickama uz je nizko…taky u Xlanderu nejde fusak prehodit pred operadlo, aby nesjizdel…ale nic lepsiho jsem nevidela…
Márty , já mám taky Emitex, ale ještě jsem koupila černý nánožník, přijde mi, že ve sporťáku by mu byla zima. Ale my tady dostali od sousedky starý kočárek Deltim, na spaní před barákem, aby nemusel ve sporťáku (nejde mi úplně do lehu). to je teda koráb, tam bude moct spát ještě ve 2 letech. TAkže já asi svůj kočárek nechám ve Slaným u našich a nebudu ho muset převážet.
Dneska jsem měla další návštěvu, ale jenom 2 děti, slabej vodvárek ![]()
Anleo , v kolik Vendula usnul?
Doufám, že ne o půlnoci. mmch vy jste tady zase nechali křupky a ty sežrala ta dnešní návštěva
A ty čokoládový bonbony jsem zlikvidovala sama ![]()
ENDY,EMANKO , já taky na něj budu dávat ještě X-Landeráckej nánožník…když se vejde
Ale jezdit jenom s dekou mi přišlo málo a počád se roluje, jak Emušák mele nožkama ![]()
Hojas tety,
fotečky super, dětičky krásný a mamči spokojený.
Fusak,mám origoš ke kočárku+origoš nánožník,ale fusáček je tenkej,takže mám připravenej Emitex.
Evi ,ten nočník byl dobrej kup,měli ho za 145Kč a dneska do něj Lukáš hodil poklad pro změnu tátovi
![]()
Tchibo je úžasné,akorát by ho u nás nesměli mít pořád vybrakované.
Dneska jsme byli na návštěvě u tety,kdybych nejezdila hodinu a půl po sídlišti v děšti,aby satan spal, řekal bych,že víc oddychovej den jsem nezažila
HOJ TETY ![]()
Děkujeme za přáníčka
Dneska jsem tomu prckovi řikala, že to co byl u mě v bříšku, je už taky venku … a co ona na to? Kýchla mi do obličeje
![]()
Zrovna jsem nainstalovala fusak do kočárku, Je skvělej! Teploučkej, do XAčka padne jak ulitý! ENDY mně se vejde do nánožníku v poho, zatím máme tu zkrácenou verzi, Emulí je asi větší prcek. A přes madlo se mi dá fusak přehodit a je aý pod bradu, tak asi ten tvůj kočárek je trochu jinak stavěnej…
No a my máme doma taťku, tak musíme jít nakoupit na oběd a stavit se na počtě…prubnem novou výbavu kočááááru
![]()
FYZ , u nás taky auto funguje jako 100% uspávadlo. Kolikrát musel Jaromír jezdit po parkovišti, než jsem se vrátila z nákupu ![]()
Jo a viděli jste tu reklamu na nehody co natočil Renč? www.nemyslis-zaplatis.cz ? S tim mimčem? Drsný…ale asi to bude mít nějakej efekt…aspoň na mě má…
Ahoj,
taky se připojujeme k přání Emušáčkovi ![]()
Hrozně to s těma prckama utíká.
Jo márty … ty reklamy jsem viděla a je to hrozný …
U těch mladých šílenců si myslím, že ot asi nějak zvlášť účinek mít nebude.
Mně je z toho akorát zle,ale od té doby co jsem otěhotněla jezdím opatrně dvojnásob. ALe na mamku to asi trošku působí…možná ji došlo, že nejezdí bezpečně i protože sme přestaly jezdit s ní a začala jezdit ona s náma, protože já se prostě bojím, když jedeme s malou, tak si to raději odřídím sama.
Tak já jdu něco poklidit dokud prcek spí.
Jo a ještě sem se chtěla zeptat jestli vaše dětičky taky už plaší před cizíma lidima a hlavně v cizím prostředí. Viki bývala uplně v pohodě a teď asi měsíc pracuje separační úzkost … a to dost ![]()
Jo Emanko a co ten kočárek? Jsi spokojená i se sporťákem?
Tyninko , když já ho ještě pořádně nevyzkoušela, jela jsem s ním jednom jednou. Ale jsem na rozpacích z toho systému polohování, vůbec mi to nejde, když byl ŠImon opřený a já to chtěla přitáhnout do sedu, zpotila jsem se jak … Doufám, že chytím nějaký grif na to. JInak snad bude dobrý - s čím nejsi spokojená ty? Jinak já do něj taky dneska prdla fusak od Emitexu, nánožník (ke speedimu není originál nánožník, proto jsem ho kupovala) a odvezla kočár k našim, tady mi zůstane jen ten koráb od sousedky. Ale Simon v něm chrupe krásně.
Emičce jednu oslintanou od Šimáčka ![]()
Evo , ty věci od Tchiba jsou teda krásný, u nás toho taky mají málo, ale co tam koupím, jsem s tím většinou spokojená.
Petr dneska zůstal doma, bolí ho v krku, tak doufám, že na nás něco neplivne. My jsme tady docela v izolaci, ale už asi začínají ty podzimní chřipky.
Máma si dneska prohlížela fotky na rajčeti ze srazu a byla strašně nadšená, vypadalo to, že příště přijede taky
A táta se vyptával, kterej je ten prcek ze Svinařova, on se tam narodila a je pořád patriot ![]()
Fyzi , já koupila nočník v Ikea a je moc vysokej, Šimon nedosáhne nožičkama na zem. Ten váš vypadá dobře.
Endy , asi bych se docela jela podívat příští týden do Kika, protože Bára chce k vánocům židli k psacímu stolu, něco jsme vybraly v Ikea, ale není to úplně ono. Tak bysme si mohly dát spicha, zkusit ten koutek a předat hrníček. Pro mě asi nejlepší čtvrtek, co ty?
Ahoj tety,
tak fotky z mimipárty jsou naprosto super !!! Taková školička ![]()
Já jsem právě vyhrála na aukci tento nočník k Vánocům http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?… , to jsem na něj zvědavá prej hraje a slouží i jako židlička
Zatím sem Viki s nočníkem neseznamovala, tak jí ho po Vánocích představím, aby měly čas se seznámit ![]()
Emanko … vadí mi na tom sporťáku to polohování, jak píšeš. Potom se mi nelíbí, že nejde úplně do lehu a ani úplně do sedu. Taky, že když ho chci pořádně složit do auto ( což dělám minimálně dvakrát denně, protože ho mám v autě uskladněnej
) tak musím odepnout dva pásky na boku aby se pořádně složil. Taky je kolem té hlavičky takovej volnej … jako že tam táhne z boku nebo jak to mám popsat. No a to, že nejdou přehodit řídítka a většinou fučí vichr přímo do ksichtíku to je smůla, protože už to nejde skoro u žádnýho kombinovanýho kočárku.
Takže to vypadá, že mi vůbec nevyhovuje
Ale jinak je hezkej.
Zaujal mě Moon, kterej se jeden den dražil na aukci … asi hlavně protože se tam dají přehazovat ty řídítka.
Jo a už jsem dokupovala zadní kolečko, protože jsem píchla a každou chvilku se mi kolo i přes zalepení vyfukovalo a navíc mi ho celý taťka, jak to lepil jaksi pokřivil … no samozřejmě zase něco zkoušel silou.
Omlouvám se za ten románek ke kočárku ![]()