ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
21.11.08 19:14

Jo a Šimáček dneska začal lézt po kolenou!!!! Najednou to tam skočilo. Srandovně u toho kroutí prdelkou a už 2× z toho kroucení přepad na paličku, musí to vychytat. No ale jsem ráda, že začal, takže už máme všechny 3 dovednosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
21.11.08 20:59

Fyz, mame starou zidlicku od CAMu. Ma stolecek, popruh mezi ńozickama a kolempasu, aby neprojela pod stolkem. Me vyhovuje, protoze ted stolek je az k hrudnicku, i dyz ted jeste sedime na polstari. Myslim, ze tu samou ma i Emanka.

Emanko SZ jsem dostala, ona asi tyhle paragrafy zna, ale neumi si je vylozit a ja popravde taky ne. Porad tam neni uvedeno, kdyz mi zapomneli dat dovolenou mezi materskou a rodicakem, jestli mi to muzou vyplatit ted…

Choditko taky zatim neplanujeme, zato jsme u nasich vyndali motorku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.11.08 08:01

Klárce vše nej k 9měsícům ,Lukášek posílá :huban: :huban:

Endy,díky,my krmíme v autosedačce sháníme židličku,tak jsem se chtěla inspirovat.

Jedeme do Olomouce na nákupy,sněží,tak doufám,že to bude v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
2475
22.11.08 11:25

Klárko: všecičko nej k měsíčninám :-)
Fyzi: my máme židličku od neonata,koupily jsme ji přez MMB za 500,– použitou a jsem maximálně spokojená,jen musíme to naše zvíře pokaždý poutat jinak se otočí a stoupne si v ní a kouká přez opěrádko dolu,je to divoch a připoutanýmu se to moc nelíbí ale musí :lol:
Holky,tady je krásně nasněžíno a do toho svítí sluníčko,je to jako v pohádce, ale stejně,jaro je jaro :lol:
Odpoledne má manžel firemní oslavu,jsme pozvaný taky tak jsem zvědavá jak to Vený zvládne,šéfová měla narozky a chtěj to rovnou udělat jako vánoční besídku :lol:
Endy: co nakonec pomohlo Klárce na tu opruzenou prďku? Venda má teť hodně červený v tom záhybu u pindika,asi jak je tlustej a paří se mu to tam tak nevim čim mazat.
Fyzi: užij si nákupy,hned bych někam vyrazila taky ale u nás se bude dělat dřevo a na nákupy nebude nálada,njn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
22.11.08 22:17

Anleo, pomohla nam Holtova mast/krem. Prvni jsem koupila v lekarne delanou v kelimku - smrdi hrozne, ale je dobra. Pak jsem koupila druhou v tube, ale ta smrdi jeste hur a navic se jakoby droli, takze se hur maze. Tak zkus tu delanou.....Kozni rikala, ze se muze mazat i preventivne, takze ji urcite vypotrebujes. Velky kelimek me stal 45,–. Ted mam ctvrtkilovku ciste vazeliny z Kauflandu - to je bez zapachu a tu pouzivam pres den (asi 50,–), Holtovku ted uz mazeme jen na noc…

Dekujeme za prani.....

U nas taky snezilo, jeli jsme do Milovic a nemohli jsme se dostat z Prahy, vsechny spojky byly ucpany kamionama a v Bohnicich byl zlomenej autobus......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
24.11.08 09:24

Vendelínkovi vše nej k 10měsícům

• Citovat
  • Upravit
2475
24.11.08 16:32

Teto Fyzi, moc děkujeme za přání :huban:
Byly jsme dnes u dr na kontrole,tak naše mláďe má v 10 měsících 9800g, chtěl to asi vyrovnat, 10 měsíců tak 10 kg :lol:
Jinak jsme byly s Alenkou na logopedii,zase bojkotovala co se dalo,ona jí asi ta dr nesedí a nebo nevim proč se s ní nechce bavit,je to takovej trucounek
Taky jsem byly na návštěvě u jedný moc hodný pani z MMB,nechlala mi obrovskou haldu věcí na Alenku a Vendelínka,sice jsme tam nechaly 2 tis. ale tolik věcí co máme,jen tatínek nebyl moc nadšenej,prej jestly potřebujeme tolik hadrů,no jasně že všechno potřebujeme :lol:
Jsme úplně hotová,unavená,nic se mi nechce,asi nějaká zimní deprese či co,vzbudil se mi tyran v autosedačcu tak jdu na něj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
24.11.08 20:20

Holkýýýýýýýýýýýýýýý,
to jste někde zamrzly nebo kde jste všichni :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
25.11.08 08:29

hoj, já nezamrzla, ale skoro. U nás včera trochu krize. Šimon se 4. den osypal, takže 6. nemoc jak vyšitá, myslela jsem, že tím to končí, teploty ustoupily, ale on předevčírem skoro celou noc nemohl spát, protože ho ta vyrážka svědí. Včera jsme naklusaly k dr. a vyfásli Fenistil kapky, dnešní noc byla o malinko lepší, ale jen o malinko. Takže je samozřejmě celou noc se mnou v posteli, kozu v puse, takže úspěchy se spaním v pokojíčku jsou v čudu a budem začínat znovu. Včera jsem byla jak přejetá parním válcem, odpo jsem s ním dala chrupika. Je fakt osypaný hodně, Márty, vy jste to svědění neměly, že? Ještě měl někdo šestou? Klárka? Já si nějak neuvědomuju.
Petra bolí v krku už týden, dneska snad půjde k dr. a Barča dnes zůstala doma, protože má rýmu jako trám. Tak jen čekám, který to na mě prskne. Takže u nás takováhle pohodička :lol:
V neděli jsem nakonec nechala Šimona mámě a Petrovi a jela jsem s bárou a kamarády na Madagaskar 2 a byla v Ikea koupit báře k vánocům židli k psacímu stolu. No a Petr trubka jí pak večer vyndaval z auta a nechal v předsíni!!! Zapomněl jí uklidit, takže jí ráno Bára viděla. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.11.08 09:06

Rozárce vše nej k 9měsícům

Emanko ,rychle se uzdravte. S židlí je to pech.

• Citovat
  • Upravit
4874
25.11.08 09:36

Ahoj, taky jsme nezmrzly. Mam v pokoji dva radiatory, plynovy kamna a jeste elektricky fukar..... obcas to stridam, nejak se to tu neda prijemne vytopit. Jakmile je uchazejici teplota, tak zas musim vetrat, protoze uz je tu zaparino :roll: Budeme muset hnout s tou rekonstrukci a zateplit. To zas budou ucty za plyn…

Emanko, Klara taky mela asi sestou, jen trochu rano zpuntiovatela, mela po tebe tecky, ale behem dne zmizely a nesvedily…

Mastime na kyclicky, mely jsme tam byt v pul roce ale nejak se nezdarilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.11.08 09:45

Ahojda,

taky jsme umrzli jenom málem. Fakt neni teplota na dvouhodinové procházky po parku a hledání kešulí, ale za víkend jich máme 7 :P

EMANKO , Emušák měl vyrážku asi 3 dny, ale nesvědila ji…brzy se uzdravte!A taky se chystáme do Ikči. Chceme koupit normální jídlení stůl, aby mohla Emulí s náma stolovat :D U baru, co máme teď to nejde…

ENDY , tak hodně zdaru na kyčlích!

My dneska mažem na plavčo…asi pěšky, nechce se mi škrabat vozidlo… :roll: Už jsem ale volala do Juklíka, tak se tam pokusim od ledna přihlásit, protože ten studenej bazen je fakt vražednej - i pro mě :? Snad se to povede, maj tam prej dost nával…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.11.08 08:05

Viktorce vše nej v 9mesícům :-)

• Citovat
  • Upravit
2324
26.11.08 09:30

Tady se každý den slaví, tak vše nejlepší oslavencům, nejčerstvější tedy Viktorce, ale opožděně samozřejmě i ostatním :lol:

Anleo mám prosbu -někam jsem založila papír kdy se dá volat na objednání k Dr. Sereghyové, nevíš to prosím? Telefon si jsem schopná najít, ale ty objednávací časy ne… Jsem prostě hlava děravá.

Emanko ať jste brzy fit.

Holky, Radek se chce vrátit do Česka a já si to nějak neumím představit a zjistila jsem, že to vlastně ani nechci. 8O

V sobotu jsem se vznášela radostí, koho to zajímá, tak ať jukne k nám na stránky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
26.11.08 09:54

Ahoj maminy,
MOSE: PO-13-16 hod, UT+ČT-9-11 hod, PÁ-11:30-13 hod
tel.mám: 283871437
Vikince všecičko nej :-)
Holky,nemáte někdo zkušenost s programem inbox-incrediMail Xe? natáhla jsem si to do počítače,když oni tam byly takový hezký smailíky a nevím jak to vrátit zase zpátky,přetáhly se mi tam všechny doručený emaily a nejde mi s nima nic dělat,bojim se že když to celý odinstaluju že přijdu o veškerou poštu,fakt už jsem z toho zoufalá,je tam všechno anglicky a podle obrázků jsem nevykoukala jak z toho ven :cry: Prý se mi na to manžel večer koukne ale já to chci hned :lol:
Marodi ať se brzy uzdraví :wink: U nás se už druhou noc nespalo,asi zuby,pořád pláče,nejí a rve si plínu do pusinky,má nateklý dásničky nahoře tak uvidíme,v noci měl horečku tak jsme daly sirup a teť už je jen ukňouranej a unavenej,asi půjdem ven jestly bude spát v kočárku.
Mose: uvidíš že to bude s Radkem dobrý,ze začátku ti to přijde divný že se uvidíte pořád ale zvykneš si na to a budeš ráda že jste spolu, a třeba bude mít Vojtíšek dalšího sourozence :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí