ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
28.11.08 21:40

tak jsem přišla na to, že nemám sílu všecko dočítat :oops: :roll:

tak hlavně přeju všem marodům brzké uzdravení.

Dnešním oslavencům Lukáškovi a Barunce všechno nejlepší :srdce: a taky těm oslavencům kterým jsme nepopřáli když jsme tady nebyli :wink:

FYZ z neumytých oken si nic nedělej by ses divila jak dlouho nemám umyté okna já to se nedá ani napsat 8O :oops: ale co jsou i horší věci ne.

MOSE to teda bude pořádná změna co když budete mít taťku doma no přeju vám všem ať to klape a jste spokojení.

ENDY ten rámeček pro kamarádku je moc krásný jsi šikovná. Nechceš mi taky něco takového vyrobit :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
28.11.08 21:47

Ajjo, proc ne? Nejaky konkretni pozadavek?

Koralkove ozdoby letos delat nebudu, to je moc piplacka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
28.11.08 21:59

ENDY faaakt? konkrétní požadavek asi nemám nechám to na tobě klidně taky moře a rybičky… fakt se mi to moooc líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.11.08 23:13

Ahoj holky,
byly sme s Viki na 10dní ve Znojmě u kamarádky z porodnice a dnes sme se vrátily … je to zvláštní a Viki si nemá s kým hrát … hrozně se mi líbilo, že i takový prťata se už tak hezky vnímají a teď teda chuděrky smutní.
Zrovna sme ten pobyt spojily i s dalším focením a tentokrát se přidala i moje mamina, takže zase něco nového … byla to sranda.
Endy … seš fakt šikovná - rámeček je krásnej,
Anlei … tak s tou babiznou na mmb je to fakt hrůza … takový potvory sou fakt na odstřel. Každej má nějaký problémy, ale řešit je tak, že budou dělat problémy i ostatním je dost děsný. Je dobře, že si to začala řešit a taky že jsem dostala svoje zboží!!! Na hodnocení se teprve mrknu.
Mě se to teda ještě estalo a to už jsem tam nakupovala několiksetkrát :-) Pár nespolehlivých nakupujících už jsem,ale potkala.
Mose … bude to asi nezvyk … to chápu, ale to určitě zvládnete a aspoň bude mít Vojtík tátu u sebe.
Emanko .. užij si sraz a hlavně tu chvilku pro sebe.
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jak zvládáte Šimonkovo spaní v postýlce.
Já totiž Viki pořád uspávám kojením a pak když ji dám do postýlky, tak je většinou do hodinky vzhůru a beru si jí k sobě a spí se mnou až do rána … když se totiž probudí, tak chce většinou jen to prso. Poslední týden se to zlepšilo a budí se až tak po 2,5hod. a pak za 1,5hod. Dneska teda výjmečně spala od 23h. do 5:30h. … pak teda ještě do 9:30h. Kdyby to tak zůstalo, tak je to dobrý ,ale jinak jsem ji chtěla učit usínat samotnou v postýlce a bojím se, že to bude bez úspěchu. Zkoušel ste to někdo v této době, když už sou děti větší ?
Fyz. - no tak okna bych taky nějak zvlášt neřešila :-)
Přejeme Lukáškovi a Barči všechno nejlepší !!!!
A já si jdu přečíst dopis od Báry :-)
Všem marodům brzké uzdravení a maminkám sílu a pevné nervy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.11.08 23:22

No tak dopis je naprosto super :-D Barča má opravdu smysl pro humor … není co dodat :-)

Jo a holky, ještě sem se chtěla zeptat … jak jsou na tom prcci s fontanelkama? Malá od té kamošky z porodnice ji má pořád děsně velkou … na neurologii byly asi před 4 měsícama a prý se to má zavřít až do 18měsíců - no to sice ano, ale stejně to vypadá jakoby se vůbec nezavírala.
Viki ji má pro necelý bříško prstu a Kája, tak na 3-4 prsty.
Tak chtěla, abych se Vás zeptala jak jsou na tom ostatní děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.11.08 00:40

Ahojda 8)

Sice jsem to nestihla, ale i přes to … BARUNCE VŠECIČKO NEJ K NAROZENINÁM!!!! :srdce: :srdce: :srdce: …ten dopis nemá chybu :D :D :D

Co se oken týče - nemám je rok mytý. Nejdřív nám stavěli před barákem garáže, pak rekonstruoali panelák hned vedle - to nemělo cenu…nooo a teď v těhle mrazech se mi na okna už nechce (hlavně že je na co se vymluvit :wink: ), takže klííííííd!!!! :D

TYNINKO , fontanelu má Emušák asi jako Viki…

dárky nemám, jenom pro Emičku, jinak je všechno v jednání :P Ale aspoň vím, komu co. No a že by na mě lezla vánoční atmoška, to ani omylem. Ale.začíná čas vánočních večírků. Dneska jsem na jednom byla. Byla to akce od J. z práce. Dobrý, na 3 hodiny jsem vypadla z bytu, hlídala moje mamča a segra. Hodinu to ubohý dítě řvalo a pak jenom pofňukávalo, ale očička ne a ne zavčít. Tak jsme v 11 jeli dom a když jsme dorazili, tak Emušák usnul vyčerpáním. Je to hnusný, ale já prostě u toho nemůžu být, když brečí po tom zatracenym prsu. Je mi ji hrozně líto a stejně jako u vás, skončí u nás v posteli a spi jak miláček až do rána :roll: Jsem měkká…no, každopádně v pondělí jdu od sedme zase na bowling z mojí práce. Je to do devíti a pak nějaká chlastací akcička, ale naštěstí je to 15min. metrem domů…takže nejpozději do půl hoďky jsem doma kdyby něco. Chudinka moje ubrečená :?

Jo, holky, chceme malovat. Jak máte barevněvymalováno v ložnici a předsíni? A všechny stěny, nebo jen některý…pro inspiraci… :wink:

Jo a ENDY , když jsem u toho malování, tak tvůj výtvor je naprosto úžasnej! :potlesk:

A jdu do sprchy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
29.11.08 15:14

TYNINKO: Viktorka má fontanelu taky pořád 3×4 ale neřeším to mám takové obě děti Adámkovi se uzavřela hlavička až ve dvou letech :wink: tak kamarádku uklidni :)

Jdu vzbudit chlapy Adámek byl po kouzelné školce utahaný po obědě už nespal ani nepamatuju. Majda byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
29.11.08 15:17

no hádejte kdo mi tady asistuje :lol:

takže Majda byla super Adámek dokonce tančil :D no maminy taky vás takové akce čekají a já si dám repete :D

Okna mám neumyté ještě dýl než Márty no jo ostuda největší :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
29.11.08 15:21

Jo a Viktorka spí taky pořád se mnou v posteli usíná u prsa v noci taky ještě potřebuje prso a asi to tak bude ještě hooodně dlouho :?

MÁRTY je něco nového s vaším bytem co mi uniklo? My pořád nic :? jo a ložnici máme světle zelenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
29.11.08 17:05

Ahojky,
Endy,děkuji za nabídku ( anlea@seznam.cz) to by se Alence určitě líbilo,tahá moje šminky a já pak jenom zuřim,ale dneska měl v ruce i Vena mojí řasenku,asi jsem ji někde šikovně nechala ležet :lol: :lol:
Ajji,je dobře že si to Adámek užil,Majda je dobrá,baví i Alenku,byly jsme loni před porodem,a Michal je ještě lepší :wink:
Musim vyrobit Vaškovi do práce na výlohy šablony aby to pak jen nastříkaly tim sněhem ve sprei,nějak se mi do toho nechce ale do pondělí to musim mít,že já musim kejvnout na všechno
Emanko,těšíme se na fotečky věnců :lol: :wink:
Včera měl Venýs k večeři znojemskou s knedlíkem a dneska kus tý rafaelo buchty,je jak popelnice,sní úplně všechno,naštěstí
Chci jet do baumaxu nakoupit barvy a vymalovat dětem pokojíček,představa by byla jen nějak nemůžu ukecat tatínka aby mi pomohl,měly jsme u nich v pokoji patrovou postel kterou jsme daly do obýváku a je to tam teť ošklivý,spodek chci namalovat na zeleno,takový jako kopečky,vršek modrej a na to zelený různý pohádkový postavičky a kytičky a motýlky a tak,prostě aby to měly krásný.
Emanko a co Barča na kozačky,spokojená?
Holky,nosej prckové rukavice? Venda nechce ani rukavice a šálu už vůbec ne,rve si to z krku :roll:
Ajji,my jsme včera koupily v tescu fleecovou deku s obrázkem z kouzelný školky,měly ji z 280,– zlevněný na 80,–a ještě měly s obrázkem z kostiček,ten kostkáč,jsem si na to teť vzpoměla
A cukr měly snad za 10,– si to nepamatuju přesně :oops:
Jdu vykoupat satana a Alenku a pak ještě nakouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
29.11.08 18:08

Čauky tety,
tak jsem byla v Tescu a mají slevy na hračky 25%,hned jsem Lukáškovi koupila rolničky,tamburínu a kostky od Fisher-Price
 http://www.fisher-price.com/…/product.asp?…

Jinak rukavice,šálu,čepici snáší drahoušek dobře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.11.08 19:46

Ahoj,

Tyninko, taky mame fontanelku jako brisko prstu…

Marty, nasi dne spoprve hlidali odpoledne a KLarka to zvladla bez place…spala v kocarku venku, pak dali svacinku a hrali si…Vecer ale uspavani jeste zkouset nebudu, taky to resime i v noci prsem… Obrazky vymalovani jsem davala myslim do galerie Kutloch…zkus to prosim najit, mame loznici pruhovanou.....

Anleo, poslu fotku zitra, jeste jsme u nasich…

Neprihlasena Endy

• Citovat
  • Upravit
2475
30.11.08 08:40

Holky,
přejeme Vám krásnou první adventní neděly :srdce:
A nepřehánějte to s tim úklidem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.11.08 08:45

Ahojky,

tak hlásim, že máme nakoupený barvy a malovat se bude příští víkend. Ložnico-pokojíček bude zelenej, předsíň oranžová a obývák necháváme žlutej, jenom dostane novou vrstvu…já se tak těšim! když už se nestěhujem, tak aspoň ať to tady máme hezký. Dokonce už nám zase svítí světlo v koupelně (po roce) a svítí mi světlo nad kuchyňskou linkou, dneska navrtáme po 4 letech háčky v koupelně a v kuchyni a na WC držák na toaleťák … ale vánoční výzdoba musí počkat až po tom malování… :P

AJJI , tímto ti odpovídám na otázku s bytem. Koukala jsem na Sama doma a říkali tam, že je dobrý teď s koupí bytu počkat, že ještě byty půjdou trochu dolů - ideální je kupovat příští rok, za to je ale výhodnější teď prodávat - což je ve většině případů docela problém, protože se kupuje kus za kus :wink: A vy byteček nemůžete pořád prodat a žádnej jinej se vám nelíbí?

ENDY , na vaše proužky v ložnici si vzpomínám!

Jo a konečně navezli do Ikei chrániče na ostrý rohy! Dost dlouho jsem na ně číhala, tak jestli je některá chcete, tak na ně vyržte, páč budou asi zase brzy v čudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
30.11.08 14:45

Čaues,
Márty , po rohách v Ikea jsem koukala už 2× a vždycky jsem si myslela, že je jenom nemůžu najít. Tak AHA! Dík.
Tyninko , se spaním Šimona je to teď děsný. Jak je Petr nemocný, dala jsem si matraci k Šimáčkovi na zem, spí se mnou, vydrží v postýlce tak do 22 a pak nějak nemůže zabrat, jsem teĎ dost nevychrápaná. Zato přes den to dohání, to spí dopo i odpo 2 hodiny i dýl. Tak nevím, jestli ho mám budit dřív. Jak se Petr uzdraví, tak zase najedem na zvykání, je ještě týden doma a už je mu celkem dobře a může spát přes den, tak docela příležitost. Márty , kdyby mi v posteli spal celou noc, tak asi neřeším, ale on se budí i tam. Myslím, že nejlíp se mu bude spát samotnýmu v místnosti. Ale jasně, to vám nejde. Leda v kuchyni :lol:
Ajjaa a Endy , dala vám něco dr. na kašel? Šimon to asi trochu pochytal od Báry, rýmu nemá, moc nekašle, ale když zakašle, tak v něm chrastí a hodně odkašlává. Tak nevím, jestli s tím mám jít k dr., když jsme tam byli minulý týden s tou šestou.Nebo když nemá teplotu čekat, co se z toho vyvrbí. Nejsou nějaký třeba homeopatika pro prcky?

Tak a tady jsou moje letošní výtvory. Ještě jsem měla stříbrno-bílý pro mámu, už si ho vzala. Tady z těch dám jeden tchýni. Bylo to fajn s holkama, ale krátký. K tomu hlídání - mně naši hlídají, jedou s ním ven, pak mu dají sváču, takový 3 - 4 hodiny zvládnou, je to fajn. No a máma je od pátku v důchodu, obrečela to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí