ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
26.11.08 14:24

Anloe díky moc!!!!

Bohužel s PC neporadím a na dálku už vůbec.. já jak to nevidím před sebou, ztrácím zbytky gramotnosti.

Než jsem to napsala, Vojta vysypal květináč, chudák kytka, jdu zametat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
26.11.08 14:39

Ahoj holky,

Klara je nemocna, ma kasel a nabeh na zanet prudusek, tak jsme dostali sirupy a uvidime, jesti to zabere…

Takze koukam, ze tu veselo, Simon, Venda, Klara, nejak se rozmahaji marodi…

Mose, Verim, ze to bude s Radkem nezvyk, uz sis zabehla svuj rytmus. Jestis to nezakrikla, kdyz jsi chtela na socialce, rict, ze je zpatky ;o)))))

Emanko, posles mi prosim ten hrnek postou? Vypada to, ze hned tak nesejdem a jak davam pit i v noci, tak tenhle byl sikovnej. Adresu ti poslu SZ a penizky dam az se uvidime, jo?

A tady mate muj vyrobek pro kamaradku:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.11.08 18:02

AHojky,
marodům přejeme rychlé uzdravení.

Endy ,teda Ty jsi šikulka,moc pěkné.

Mose ,uvidíš,že si s Radkem na sebe rychle zvyknete,když bude doma. Ale není to snadný,máš svůj režim,systém a teď nemusí klapat.

Tak u nás to vypadá,že Lukášek se postupně odstavuje,takže hurá do mrchy a druhého dítěte.

• Citovat
  • Upravit
2475
26.11.08 18:12

Endy: MOc hezký,opravdu :wink:
Holky,tak si představte že jsem pani na tom MMB dohnala k tomu že mi pejska v pondělí poslala,huráááá
Kdybyste si někdo chtěl počíst http://www.mimibazar.cz/hodnoceni.php?…
Je to potvora,kolik lidí obrala o peníze,doufám že se podá ta žaloba
Jdu dělat řízečky k večeři,si Venda nacpe břuch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.11.08 19:42

Holčiny žijete?
U nás se dnes konal jarmark řemesel,rozsvícení vánočního stromku a byl tu Michal Nesvadba.No dýchla na mě vánoční atmosféra a pak mi došlo,že nemám umytý okna :evil:

• Citovat
  • Upravit
2681
27.11.08 20:47

bré večír,

tak u nás nemoci pokračují, Petr si včera přinesl ATB od dr., má angínu. I když on není moc „pan bolístko“, ATB bere prý snad po 20 letech a užívá si to. Večer hořela svíčka na stole a P. mě volala, abych jí sfoukla, že na to nemá sílu, jak ho bolí v krku :lol: :o ha ha. Ale jinak to vypadá tak, že sedí v jídelně u stolu s noťasem a úřaduje. No a Bára je už 3 dny doma s rýmou a dneska začala chraptě a bolí jí v krku, tak doufám, že to nechytla od něj. A doufám tedy, že se to vyhne mě a Šimáčkovi. Dala jsem si matraci na zem k Šímovi do pokojíčku a spím u něj. Jinak teda Šimon byl dneska první den úplně normální, tak snad to vydrží. Dneska tady byla na návštěvě moje kamarádka, která má za týden termín, už teda 3. dítě. Je o rok mladší, takže ho čeká v úplně stejným věku jako já. Má taky mladšího, jenomže já jen o 2 roky a ona o 8 let! Ale dokonce se letos vzali, tak snad jim to vydrží.

Holky, moje máma byla dnes naposledy v práci a od zítra je důchodkyně. Obrečela to, smrkala mi i do telefonu,a ž jsem byla naměkko i já, musí to být hrozný pocit, jako že fakt zestárla, když jde do důchodu. Jinak ona se moc těšila, mohla ještě min. rok zůstat v práci, ale nechtěla, táta už je doma. takže já teď budu mít hlídání úžasný.

Endy , určitě pošlu, sama jsem ti to chtěla nabídnout, protože kdo ví, kdy to vyjde, abysme se viděly. Tak pošli adresu.

Anleo , to je dobře, že jste to z té paní vymáčkli, je to hajzlik. Bára má zítra narozeniny a já koupila přes mmb kozačky, který dorazily dneska, naprosto úžasný. Jsou nový, paní si je koupila a byly jí malý a fakt vypadají super, mám z nich velkou radost. A za 3 kila.

Mose , s tím Radkem tě úplně chápu. My, když s Petrem chodili, mě to taky tak vyhovovalo, bydlet sama s Bárou, mít svoje pohodlíčko a randit. Jenže mi bylo jasný, že se to musí pohnout někam dál, protože zase jsem ještě rodinku chtěla. Tak jsem mu nabídla, ať se k nám nastěhuje, ale tenkrát to bylo ode mě hodně rozumové řešení a moc se mi do toho nechtělo. A když se nastěhoval, málem jsem ho za týden vyhodila, jaký to pro mě byl šok. První 2 měsíce byly příšerný, chovala jsem se jako kráva a Petr to zkousával a opíjel se s kamarádama, aby to přežil. Pak to nějak přešlo. takže fakt vím, o čem mluvíš. Ale přešlo to, a pro Vojtu a asi i pro všechny vaše děti by to bylo dobrý.
JO a Šimon si taky rád hraje na zahradníčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
28.11.08 08:54

Holky, do galerky jsem dala dopis, co stvořila dnes 11ti-letá slečna Barbora. Mrkněte na to, myslím, že to za to stojí :lol: Je to tam víckrát, nebylo to čitelný, tak sorry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
28.11.08 09:08

EMANKO, TAK TO NEMÁ CHYBU!!!!! UŽ DLOUHO JSEM SE TAK NEZASMÁLA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
28.11.08 09:12

JINAK MUSÍM POPŘÁT LUKÁŠKOVI K DNEŠÍM 9 MĚSÍCŮM!!! A DODATEČNĚ TAKY VENDELÍNKOVI, ROZÁRCE A VIKTORCE!

http://img.mimishop.cz/…/a468261.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
28.11.08 09:31

A BARBORCE PŘEJEME K 11. NAROZENINÁM HODNĚ ZDRAVÍČKA A POŘÁD TAKOVÝ SMYSL PRO HUMOR :D

http://www.prikryvka.cz/…faamysor.jpg /> http://www.pokojik.cz/…e/VED130.jpg /> http://www.pokojik.cz/…e/NDD030.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
28.11.08 13:31

Emanko: dopis je SUPER :! :lol: :lol: :lol:
Barunka je šikulka :lol:
Všem oslavencům všecičko nej nej nej :-)
Vendula má rýmu jak hrom a začal dobře kašlat,na:,–(ila jsem mu mucosolvan a dávám nurofen na horečku,nos ani neodsávám,Venda se začal bát vysavače a hlavně mu to krásně vytíká tak jen utíráme,nebo spíš Venda utírá do všeho co je po ruce a nebo si to patlá po obličeji,však to znáte,určitě máte doma ty samí zlatíčka :wink:
Jsem dnes s hrůzou zjistila že máme dárky zatím jen pro Vendu a pro Alenku nemůžu pořád nic kloudnýho vymyslet,hraček má mraky,knížky ji moc neberou tak opravdu nevim co můj zakrnělý mozek vyplodí,a to má hned i narozeniny takže fakt nevim.Asi konečně koupíme toho chameleona co ji pořád slibujeme :roll:
Tak maminy,užijte si víkendík,papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
28.11.08 20:57

Ahoj holky,

ja moc nestiham, nejak se na notase nemuzu dostat a to vzdycky jen proletim, co je noveho…

Emanko, adresu ma v SZ predem dik.....na dopis kouknu, az cirte usne…

Anleo, moc jsem z te diskuse na MMB nepochopila o co jde, ale je dobre, ze jsi dostala, co jsi zaplatila a ze jsi varovala ostatni. Ja tedy hodnoceni prodavajicich neslduju, ale asi bych mela, zatim jsem mela stesti… Nechces pro Alenku hliniovy kufrik se sminkama? Je to moc hezky, muzou s kamaradkama doma radit a hrat si na modelky, teda jsetli ji to bavi a jestli to podporujes…Josu to normalni licidla, ale dost kriklavy, tak myslim, ze by to nikdo v civilu nenosil. Kdyz mi das e-mail, tak ti poslu foto.

Jinak Kara ma kasel a rymu - taky davame Mucosolvan a jeste neco na prudusky a k tomu se nam prorezavaji horni zoubky. No co vam mm vykladat - spi s nami v posteli, protoze vpostylce se budi a vstava :roll:

Dneska jsem byla na kurzu stakovani, naucit se uvazy na zda a je to super bomba. Prava indianska babicka......dneska jsem s Klarou na zadech uvarila veceri bez problemu…

Fyz, ja bych chtela o vikendu taky nekam na adventni jarmark, ale Slavkovi se enchce, tak uvidim, treba se mnou pojede mamka nebo tchynka… nejbliz mame Nelahozeves… Emanko, nepojedes se tam podivat? nebo ty Anleo? Vy to taky nemate daleko, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
28.11.08 21:17

Endy , já nepojedu, zítra máme s holkama zase adventní sraz - pamatuješ, jak montujeme adventní věnce? Se těším jak malá, Šimona bude hlídat máma a já tak na 4 hoďky vypadnu s babama. Tady ty 2 marodi, ráda si odpočinu … :lol: A v neděli budu zase montovat Báře oslavu narozenin, ta tady teď čeká na 23,03, abysme si ťukli … to se narodila, šmarja je to 11 let, to je děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
28.11.08 21:29

Ahoj holky,

tak se zas ozýváme. Adámek je u mamky Viktorka spí a taťku máme na kuželkách tak sedím u počítače a jdu se na vás mrknout :)

Info od nás. Viktorka začíná obcházet kolem stolu, křesel … stojí pořád to je nejzajímavější činnost. Je to malá raubířka, ale umazlená :D furt se pusinkujem. Nějak se nemůže zbavit kašle. Blbé je, že jsme museli přestat plavat, ale jinak to nejde :? Adámek je často nemocný a co má on to chytne Viktorka. Už jsme nebyli asi 6× z deseti takže to fakt nemá cenu. Takže si to vynahradíme a najdeme si ještě jednu aktivitu na souši :lol:

Dárky nakoupené nemám. Teda kromě pár dárečků pro děti. Cukroví nepeču, ale letos jsme si s Adámkem řekli, že spolu upečeme linecké. On hrozně rád pomáhá takže to budu dělat hlavně kvůli němu. Perníky jsem pekla loni a moc to teda nedopadlo. Posloužily jako návnada na ryby :lol: Jo a uvažuju kde postavíme stromek kvůli Viktorky, Možná jsme to tu probíraly nevím nemám nic dočteno.

Zítra jdu s Adámkem na kouzelnou školku. A teď si vás jdu v rychlosti přečíst a pak si možná pustím nahrané zoufalé manželky ze včerejška :)

Zatím pa a všechny vás zdravíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
28.11.08 21:34

Ahojky holky,
děkujeme za přáníčka a Barunce přejeme vše nej.

Emanko ,dopis nemá chybu, je psanej s humorem a hrubkama, to mě dostává i v písemkách. :wink:

Endy ,určitě vyraž,na mě teda přišla ta pravá vánoční atmosféra.

Ajjoo ,linecké je vděčné a dobré,dá se slepovat různou náplní a pořád chutná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex