ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
4.12.08 20:40

Márty ,super fotečka :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4874
4.12.08 20:56

Emanko, vsechno nejlepsi k svatku.....zitra bych mozna zapomnela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
4.12.08 22:10

Márty , super fotka, ty bublinky 8O
Endy , pořád se na to chystám, zkouším to, ale on spí jak zabitej a je mi ho líto. A včera víceméně spal celou noc, teda probudil se asi 3× a brečel chvíli, ale fakt docela rychle usnul znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
5.12.08 08:47

Ahojky mamči :lol:
Endy: Klárce také dodatečně gratulujeme k hornímu zoubku :-)
A stromeček už budete zdobit? My pořád přemýšlíme kam s ním aby na něj Vena nemohl,ale když na něj nepoleze Vena tak máme kočky a ty bude taky určitě zajímat :lol:
Jituš: Všechno nej nej k dnesšnímu svátku :srdce:
A holky,bacha na čerty,ať si Vás neodnesou :lol: :lol: :lol:
Alenka odjíždí k tátovi tak jsme letos poprvé ochuzený o mikuláše v loutkovym divadle,bývá to tam úžasný,děti si po představení zve mikuláš na podium a říkaj básničky a dostanou dárečky co jim tam rodiče donesou,tak snad nám to vyjde příští rok,to už si to užije i Vena.Jo a to linecký jsme nepekly,máme těsto v lednici,lenora byla silnější :roll:
Dneska jsem si v krámě koupila dvd Za humny je drak,miluju tyhle starý český pohádky,na tom jsme vyrostly :lol:
Tak já jdu trošku poklidit,Venýs cestou z krámu vytuhnul v kočárku tak mám chvilku klid
Holky,užijte si víkend
papapa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
5.12.08 09:34

Emanko ,vše nej k svátku

• Citovat
  • Upravit
3481
5.12.08 09:44

EMANKO, TAKY SE PŘIPOJUJI S PŘÁNÍM VŠEHO NEJ!

http://sirmi.ic.cz/kytka/41.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
5.12.08 09:46

EMANKO, TAKY SE S EMUŠÁKEM PŘIPOJUJEME S GRATULACÍ K SVÁTKU :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.12.08 10:25

No jo, já mám vlastně svátek :lol: Moc díky a Bára taky, vyřídila jsem jí gratulace :lol: My to takhle máme všechno za sebou, Bára měla minulý týden narozky, já je mám v lednu a teĎ se k tomu připojil i Šimon, který má svátek o vánoce a narozky v únoru. Takže jedině náš tatínke si užívá letních oslav :lol:
Holky, já jsem v rádiu slyšla písničku z CD, co napsal Horáček a zpívá mu tam 7 ženských a byla NÁDHERNÁ! Jmenovala se: Proč ten chlap se na mě kouká, včera mi zněla v uších celý den. Asi si po dlouhé době koupím CD.
Spaní - včera nejhorší pláč ve 4 ráno, pak spal do 7. Snad máme nejhorší za sebou, psali první 2 dny. No možná doufám předčasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.12.08 10:27

Holky, chtěla jsem se zeptat…Jak často kojíte? Já už jen po koupání, pak v noci 1× a kolem 6hod. Takže všehovšudy 3 kojo denně. Teď ale nevím, jestli to není málo. Sní sice každý den jogurt a večer kaši, ale fakt nevím, jestli to není málo, jestli mu nenabídnout kojo ještě třeba odpoledne…co si o tom myslíte? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
5.12.08 11:25

EVI , já kojim v noci, ráno a behem dne asi 2×, ale to spíš proto, že mě bolí prsa, jinak by Emušák asi ani nechtěl - přes ten den teda, v noci a rano je po MM jak divá a nic jinýho nechce Zkoušela jsem ji vochcat čajem ale ani omylem :P

No, já mám spíš jinej problém Jsem na tom našem zvířeti pěknej závislák. Zítra ráno ji mám odvést na celej den našim na Barrandov a už dvě noci z toho mám noční můry a přitom vim, že přes den to emule bezemě ASI zvládne (bude to poprvé, tak uvidíme), ale horší to bude semnou! A asi budu muset odstříkat přes den mlíko mi tak napadlo, do večera to nevydržim… :roll: :roll: :roll: A když se s tim svěřim mamče, tak jsem si jistá, že mě má za hysterku, páč reaguje, „to nám přeci neuděláš, že nám ji nepřivezeš, to bychom byli hrozně zklamaní“ … takže opět oceňuju, že to ze sebe můžu vyblejt aspoň tady :wink: :wink: :wink: :roll:

UF, tak jdem nakoupit a začnu vařit na zítřek a oblepovat futra a táááák!Ale docela se na ty nový barvičky těšim, to zasejc joooo!

Jo a dneska jsme s Emušákem snídali chleba s Kiri a kuřecí šunkou a jak jí šmakovalo :D :D :D

Jo a EMANKO jen tak dál s tim spaním!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
5.12.08 12:37

Evi: s tím mlíčkem je to ok :wink: Ptala jsem se naší doktorky,Vena nechce žádný mlíko a ani kaši nesní ale dohání to jogurtama a dr. mě ujišťovala že v tomhle věku už to stačí a nic mu chybět nebude.
Márty: Jak já tě chápu,já jsem na Vendovi taky závislák ale kdyby byl někdo kdo by pohlídal zbavim se ho na chvilku asi ráda :lol: ale teť jsem hrdinka ale až by na to přišlo tak bych ho nedala.
chceme se bez dětí vypravit do Drážďan na vánoční trhy a kouknout po dárkách a přemýšlím že děti necháme po cestě u naší mámy,sice je asi půl roku neviděla ale ať se taky stará babička
Márty: Pak nám sem musíš dát fotečky jak máte nově vymalováno,bude to super,my máme barevnej celej dům a jinak bych to nechtěla :lol: i když barvičky měníme hodně často :lol:
Emanko: s usínáním vydrž,už bude jen líp,uvidíš,držíme palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
5.12.08 20:47

Evi ,kojím před spaním,v noci 1-2krát a nad ránem. Přes den ode mě nechce,dá si jen ve stavu naprosté krize, když nemůže usnout nebo ho něco bolí. Takže asi 1za týden si dá přes den. Jinak každý den má jogurt a kaši na noc. Já stejně plánuju odstavit ho,takže až tak neřeším,že přes den nechce. Čaj pije krásně z pítka nebo normálně z hrnku.

Márty ,dávám Lukáše hlídat málokdy,ale vím,že to zvládá on i naši. A přes den po mě ani nevzdechne.
Ať se vydaří malování.

Emanko ,se spaním jste machři,jen tak dál.

Byli jsme cvičit,ve městě kouknout na čerty,dávala jsem hodinu,mám těsto na perníčky a peču kuře. Padnu za vlast po Sněženky a machři.
Holky,mě přišel na doučko tak šikovnej kluk,že jsem nechápala ,co chce doučovat.

• Citovat
  • Upravit
431
5.12.08 22:08

Ahoj holky,
nějak zase nestíhám …
Přeji Vám pěkný zbytek Mikulášské nadílky.
Emance … všechno nej k svátku a zpětně přeji všechno nej Barči a Vojtíškovi.
Jinak Emanko … obdivuju Tě,že zvládáš se Šimůnkem ten pevnej režim.
Já nevím jestli to dám. Teď už jseme navíc dostaly předčasně k Ježourovi rozkládací sedačku z Ikei, takže mám dvojlůžko a líp se tam s VIki vlezeme.
Fyz. … tak brzy plánujete druhý mimčo? To je teda rychlost.
A ten úraz na plavču a šipka Lukáška mě teda dostaly … to je něco, ale hlavně, že je Luky v pohodě a holčička snad bude taky o.k.
Márty … nic si z toho nedělej … u nás je to podobný … já jsem asi taky závislák.
No nic …Viki je zase vzhůru … už asi po desáté !!!! :evil:
Je nachlazená povůrka. …tak zatím dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
6.12.08 10:14

Ahoj maminy,
prosím,už máte vymyšlený dárečky pro své drahé polovičky?
Náš taťka psal ježíškovi:Ferarri,mercedes,hummer,nějakou malou motorku stačilo by ninja 1200,nějakej hadřík botky mobil notebook a to je asi tak nějak vše :lol: Docela skromnej :lol:
Nemám žádný nápad ani inspiraci co pořídit :?
Holky užijte si den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.12.08 10:41

AHOOOJ 8)

Tak u nás už vypuklo malování :D

Ráno jsem vezla Emučáka k mámě a zavřeli mi naučenou cestu přes Řeporyje. Všude samej policajt a žlutá páska. Doma jsem se dověděla, že se tam jelo rellye a stal se tam smrťák. Tak jsem se otočila a Emi odvezl táta protože jinou cestu neznám.

ANLEI u nás je to jednoduchý. Doplňuju tátovi každej rok výbavu na snowboarda 8)

Tak jdu makat, hezkej den a odpočívejte i za mě :D

Uý je mi po tom našem zvířeti smutno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí