ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
10.12.08 21:16

Čau, nechci dráždit, ale Šimon usnul už druhý večer úplně bez pláče :lol: Ale je fakt, že se snažím ho dávat do postýlky, až když opravdu je unavený, šel až tak ve čtvrt na 9. Ale v noci se tak jednou budí, včera ještě po druhý ve 4 hodiny, nakojila a vzala do postele, páč jsem chtěla zkusit, jestli takhle nebude spát dýl. Tak nespal :lol: 5,30 budíček, ale už si docela zvykám. Dopoledne je ale dost dlouhý.
Dneska nám začali obkládat druhou koupelnu, tak fakt doufám, že to do vánoc bude, bude to takový dáreček.
Fyzi , když přemýšlíš o obrázku Lukáška, pro inspiraci - tohle jsme v létě dali tchánovi k narozkám, vypadalo to moc pěkně a on, jak je ze Šimona poprděnej, to hodně ocenil: Ajjaa , tcháni jsou děsně štědří, pořád nám cpou peníze, až je mi to už hloupý. Tchýně v důchodu chodí uklízet letadla, dře jako blázen dvanáctky a pak to všechno rozdají. Našim jsem řekla, že od letoška jsou oba důchodce a budem si dávat k vánocům a narozkám knížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.12.08 22:39

Ahoj holky,
tak my sme už týden taky nachcípaný … Viki to samozřejmě chytla od mého bratra- Je nemocná každou chvilku, protože je nás doma moc.
A před chvilkou jsem objevila třetího zuba! Je nahoře a místo jedniček jí narostla rovnou dvojka. Jsem se musela smát :-)
Márty … moc krásně máte vymalovaný byteček !!! I Emušák to má moc pěkně ozdobené. My najely na medvídka Pú …daly sme borduru a obrázky a teď ještě přidám jednoho v noci svítícího. A hvězdičky už mám s měsíčkem taky nakoupené … jen se do toho pustit :-) A jak ste zvládly hlídání Emičky u Vašich ?
Fyz.-Lukymu moooooc gratulujeme !!!!! Já taky chodila v 9.měsících, ale to po mě mít Viki určo nebude :-) Lezení prej dokonce uplně vynechá :-) Dneska se po mě pořád šplhala a stoupala si mi na klíně na nožičky.
Byla tu dnes ta kamarádka z porodnice a je super jak sou holky úplně protikladný … nemají snad jedinou společnou věc. Takový opaky sem ještě neviděla :-)
A Luky bude mít brzy spoustu vlásků a jak píše Eva … Bruce je opravdu sexy chlap :-) A jsem zvědavá na dalšího potomka … snad se teda zadaří jak si přejete holčička a brzy :-)
EVI … Adámek je opravdu fešák :-)
Ajji … ať se Viki brzy uzdraví … musí to být na nervy pořád nemocný mrňátka … snad bude líp až se zlepší počasí. a že Vám nechybí zuby ani MS Vám fakt věřím
Emanko … ad polštář … Viki se mnou spí stejně jako Viki od Áji … maš fakt zodpovědného taťku. A jinak co jsem se dívala na diskuze tak tam má každej člověk i lékař jiný názor. Jedni píšou, že může být polštář od té doby co mimi zvedá hlavičku a jiní, že až si sedá. Další pak že si dítě samo „řekne“ atd., ale je možný, že pak prťata spí klidněji.
jO a o očkování prevenarem sme se s doktorkou bavily a logicky to vypadá spíš, že se budou očkovat až ty prťata narozený 2009, protože jinak by museli zpětně doočkovávat strašný spousty dětí od 0 do 5ti let.
Bohužel, ale třeba to bude jinak. Já nad tím uvažuju od narození Viki,ale dr. vždycky říká, že by to nechala po druhém roce. …že je to strašně reklamní kampaň kvůli množství těch dávek … je divný, že až začnou očkovat sotovaně, tak bude dávek polovina než si jich musíš zaplatit teď.
Tak já nevím … taky jsem si říkala, že ještě počkám po novým roce. Mám z toho hrůzu.
Vikince gratulujeme k 10ti měsíčninám !!!!

Jo a Másty … super že Emička začala papat kousky. U nás se taky trošku polepšilo … kousky ve výživě zvládá a co mě překvapilo … snědla se svýma 2ma spodníma zubákama celej banán … normálně si ho ukusovala … uplně sem na ni čučela, protože celou dobu ani kousíček - s vyjímkou rohlíku a najednou zdlábne banána:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.12.08 22:40

Omlouvám se za super dlouhý příspěvek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
11.12.08 06:40

Šimonkovi vše nej k 10měsícům

• Citovat
  • Upravit
2724
11.12.08 09:02

HOJ 8)

ŠIMONKOVI VŠECIČKO NEJ!!!!

Dneska jsme spali v posteli bez táty, usnul na gauči a za noc se nechtěl nechat probudit. Dneska máme další večerní hlídání Jsme pozvaní na další vánoční večírek. Bude hlídat moje máma a dokonce i táta :D Tak uvidíme, jestli jim Savec usne :P

Jinak to malování přežila celkem dobře. V sobotu byla u našich 12 hodin a prej v poho. Hrála si, odpo spinkala v kočárku a v neděli byla 5 hodin s tátou po nákupech a tak a já uklízela. To už prej ale občas pobrekávala a volala „mama“ … šmudlinka :P

EMANKO , ty fotky vypadají výborně! Mám úplně stejnej rámeček, tak se asi budu opičit :wink:

A dneska už ty hvězdičky fakt nalepim!!!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.12.08 09:57

ŠIMÁČKOVI VŠE NEJ K 10 MĚSÍCŮM!

http://www.styltex.cz/…_55240_v.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.12.08 10:03

Emanko , teda, ty máš paměť! Jo, jo, to jsem byla já, kdo tu básnil o té komodě Malm - bříza. Strašně se mi líbila celá ta ložnice, ale co myslíte? Nemáme ji :( Můj manžel chtěl bílou a vůbec to není Malm, ani už nevím, co to vlastně máme. Jsem z té ložnice zklamaná…no ale co už. Naštěstí jsem si vybojovala kuchyň, jakou jsem chtěla a světlou dlažbu do chodby (můj miláček chtěl černou :roll: :roll: :roll: )

Včera jsem Adamovi uvařila zeleninu s kuskusem, no úspěch jsem nesklidila. Snědl statečně polovinu obědu, ale šklebil se jak šťur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.12.08 13:40

EVI , kus-kus ani rizoto u nás taky neslavilo úspěch, ale asi to bude tím, že to těm mrňatům špatně klouže do krčků, protože tu polívku zblajzla krásně a dneska jsem jí uvařila čočkovku a taky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.12.08 13:44

Márty , tak červená čočka mu taky chutnala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
11.12.08 13:52

Ahoj,

tak my zatím kousky moc nezvládáme teda spíš nic než moc :( Viktorka má průjem po těch ATB tak jsem začla dávat nutrolin b už at se jich zbavíme :? ale už jsme dneska byli na procházce. Viki spala v kočárku a my jsme s Adámkem nasávali vánoční atmosféru. Všude prodábají jmelí a větvičky těch máme spoustu od tchánovců tak jsme včera začali zdobit byt Adámek je parádní pomocník :D jen ty okna ještě pořád nemám umyté :oops: :roll:

EVI ten aerobik musí být super taky uvažuju že začnu cvičit zatím mám tu angličtinu a tam teda moc nevypnu :?

TYNINKO včera jsem na tebe myslela jak jsi ke konci těhu měla závislost na pomelu :lol: a včera jsem ho poprvé zkusila no a upřímně podruhé ho nekoupím doma fakt nemělo úspěch :lol:

MÁRTY náš taťka „bydlí“ v obýváku už delší dobu :lol: :lol: a my dvě máme postele pro sebe

Šimonkovi vše nej k 10 měsícům :)

musím jít hlídat ty moje dva malé blbnou spolu tak ať z toho není úraz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
11.12.08 14:36

Tak já pomalu zabydluju komody, máš pravdu, Márty , spolykají toho dost :lol:
Dneska mi volal tatínek sedmiměsíčního chlapečka, dala mu na mě telefon naše dr., jejich chlapeček spadnul a prorazil si lebku ve švu! Volal mi, kde má sehnat tu helmičku, my se o tom s dr. bavily. Tak jsme se domluvily, že mu jí na pár dní půjčím, než si jí koupí, ten chlapeček se teď nesmí vůbec praštit, chudinka.
Holky, a když vaříte čočku tak s čím to vaříte?

Šimáček všem děkuju za přání!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
11.12.08 14:40

Vidíš Emanko na tu helmu jsem se tě chtěla taky zeptat nikde jsem ji nenašla. Teď už ji asi pořizovat nebudu, ale ty pády na hlavu mě děsí :? Ještě ji používáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.12.08 14:43

Emanko, já jsem to vařila s mrkví, petrželí a bramborem. Jako takovou hrstkovou polívku jako kdyby :D

A s tou hlavičkou, to je děs. Aďos je naštěstí na sebe opatrný, ale stát se může cokoli. Bych se zbláznila, kdyby se mu něco stalo… a to jsi hodná, žes jim to půjčila, než si seženou vlastní. Teď budeš ale Šimonka sledovat ostřížím zrakem na té vaší dlažbě, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.12.08 15:35

Já to vařila stejně jako EVA , jen jsem přidala půlku česneku a dochutila majoránkou a Horalkou 8) veřer si dal i Jaromír, přidal si sůl a trochu octa a šmakovalo mu :P

Holky, co asi SANDUL a LUCIÁŠ? Holky uý tady dlouho nebyly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
11.12.08 18:11

Ahoj holky,

ja do cockovy jeste pridala Klare jogurt a nam smetanu, taky mame rady cocku…

Byly jsem dnes v centru kouknout na Staromaku na strom a dat ucty do zdr.pojistovny, kdyz nabizi neco proplatit...... me se teda stromek libi, ale je tam blba reklama, ze se clovek ani nemuze poradne vyfotit u stromu… Kastany maji mnam, ale za hrisny prachy…

KLarka zacala rikat MAMA…zni to kouzelne…jen nevim, jestli se to vaze k moji osobe nebo ne. Pak jeste umi rict auto, a to si myslim, ze vi co rika, protoze hlasi kdyu kolem jede nebo ho slysi…Kdyz neni na dohled, tak to moc opakovat nechce, protoze tam preci zadne auto neni!

Nam plavani moc vyhovuje, kvuli ryme jsme mely jen dve nahrady, coiz jde, takze rozhodne pokracujeme… U nas by to spolecne plavani o vikendu nenahradilo, protoze bych nevedela, co s ni muzu delat…jak dlouho muze byt pod vodou apod.....

Emanko, ten ramecek jsem dala taky tatovi k narozeninam. V jednom je on s Klarou, v druhem klara na nocniku a ve tretim mama s klarou. Jen jsem ty fotky nechala cernobile a vypadalo to fakt luxusne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí