ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
16.12.08 17:51

Máme skříň ae přesně podle mých představ.

Evi ,než Lukáškovi vyrostly dolní zuby,měl rýmu,takže klidně to můžou být stoličky.

Ajjoo ,Viktorka je drobnější,ale zase se líp nosí.Já tahám Lukáše s jeho 10kilama a bolí mě ruce.I na plavání mám co dělat.

Endy ,díky za popis, zkusím to. No holky mě přehlasovaly, ale jak jste barevně stejně oblečené,tak mi přijdete jak jedna.

http://www.talentgalaxy.com/…es/image.gif

• Citovat
  • Upravit
1975
16.12.08 19:15
e.v.a. píše:
Jinak u nás stále horečky, teploty, rýma…uvidím, co zítra, když tak pak ve čtvrtek naklušeme k doktorce, kdyby to neustupovalo…myslíte, že by to mohly být i zuby? Nateklé má dásna na stoličky, ale to už dlouho a furt nic. Navíc nevím, jestli u zubů bývá i rýma? :nevim:

Evi byva..nas se ted vytlacil prvni a mala k tomu mela pekelnou rymu..prskala a kaslala a tahala se za ouska..a me prej kdyz se tlacili zuby tak jsem to pokazdy odnesla rymou a teplota a bracha pro zmenu prujmem a horeckama 40..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
16.12.08 21:18

Holky, díky. Já si právě myslím, že to ty zatracené zuby jsou. Večer jsem mu masírovala dásna tím gumovým kartáčkem a držel jak hlupý a když jsem přestala, tak se pořád dožadoval vrtěním hlavičky, byl roztomilý :) Je to můj největší miláček a já trpím s ním, když vidím ta jeho skleněná očička :( A jak dlouho to může trvat? Dokud se neprořežou? Jak dlouho to trvalo u vás? Fyzi? Sandul?Je to hrůza ho celý den udržet doma, furt jenom krámuje a já to zase dávám zpět, to ho totiž baví nejvíc, vyházet všechna leporela z pod stolu, z šuplíku vyžehlené povlečení, strhat ze sušáku prádlo apod. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.12.08 21:44

Evi ,rýma trvala týden. A fakt hned jak odezněla,vylezly zuby. A byl bez teploty.

• Citovat
  • Upravit
2681
16.12.08 21:45

Endy , takhle tlustý tváře nemáš ani náhodou, je celá tatínek :o :o

Ajjaa , takže Šimon není úplně nejhubenější? :lol: Má 8,20 kg, ale tipuju, že bude delší než Viktorka. Mně to teda vůbec nevadí, jak psala Fyzi , dneska na plavání, když je obloukem přenášíme z jedný strany nad vodou na druhou a ještě 2× pícháme do vody na každý straně (to jsem to tak složitě vysvětlila, nevím, jestli chápete) :lol: , ale mám co dělat, abych to utáhla teď.

Šimonovi se teda plavání dneska krutě nelíbilo, možná, jak jsme 3× vynechali, že to pozapomněl, byl děsně mrzutej.

Já začínám docela hysterčit s vánocema, máme dárky jenom pro Barču, pro Šimona skoro nic, ale to myslím nevadí, tento rok je mu to šumák. Ale hlavně pořád nemáme nic ani vymyšlenýho pro Petra rodiče, já nad tím špekuluju už 2 týdny a Petr to má na háku. Jim se strašně špatně kupují dárky - nic nepotřebují a ničím se moc nezavděčíš.

Evi , k zubům asi může být úplně všechno, rýma, zvracení. A vůbec netuším, jak to může dlouho trvat. A vůbec se netěším, až Šimonovi polezou ty větší zoubky :cry:

Máme problém s babičkou, co bydlí s našima, je na to už dost špatně, minulý týden byla na testech v nemocnici a vrátila se naprosto pomatená, mluví z cesty pořád o nějakých výletech, hádá se s mámou, že někam jezdí, brečí, že chce domů, když leží u sebe v posteli, no děsný. Byla před asi 6lety na ozařování a není jistý, že nemá metastázy jinde, ale už s ní nebudou nic dělat, už to nejde. Prý je může mít i na mozku a od toho takhle blbnout. To stáří je fakt hrozný. Ale taky to zkomplikovalo vánoce, protože naši měli být u nás a nemůžou nechat babičku samotnou doma, tak nevím, jak to bude. Chjo.

Tak brou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.12.08 21:49
  • Citovat
  • Upravit
fyzikarka
16.12.08 21:52

Tak jsem to holky zmákla.Lukášek na houpacím koni v herně po plavání.

Emanko ,taky nemáme pro Lukýna moc dárků,on je největší dárek ze všech a stejně z toho letos nemá rozum.
S babičkou je to smutné,člověk neví co ho na stáří čeká a jaký bude.

Teď mi psala moje kámoška a kadeřnice, narodila se jí Julinka, termín měla 8.ledna. Ale míry má krásný 49cm a 3320gramů.

• Citovat
  • Upravit
4874
16.12.08 23:09

Emanko, a ramecek s fotkama jako tatkovi by se tchanum nelibil?
A s babickou je to bida, ale budte radi, ze ji mate aspon pod dohledem. Moji mamce takhle zacla senilnet maminka, ale bydlela 400km od nas sama v baraku. Nas mamca z toho byla tenkrat hoooodne spatna, protoze se o ni bala. Ale babicka k nam do panelaku nechtela a tam bysme se o ni bali jeste vic, protoze na nej nebyla absolutne zvykla, je to smutny…

My jdeme zitra na 10mes. prohlidku, tak uvidim, kolik ma Klara kilo… On to na fotkach vypada, ze je pekne tlustoucka, ale ma fakt jen ty tvare, jinak je akorat…

Fyz, Lukino na koni je spravnej, ten kun je jak z naseho detstvi…

Evi, u nas problemy se zubama zatim nejsou, tak neporadim, ale rymu mame uz mesic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.12.08 00:09

AHOJDA 8)

SANDUL , zdravíčko! Jsem ráda, že ses zase ukázala ženská :D Trsající mrně nemá chybu!

EMANKO u nás jsme si rozdělili koupi dárků tak, že vymejšlíme a kupujeme dary každej pro svoji větev :wink: Ale ty foty by se jim mohli líbit, když už jednou zabodovali ne? Vnouček je vnouček :D
S babičkou je to smutný…a nemohli by ji vzít s sebou k vám?

FYZ perfektní foto na koníkovi! Jsem si zrovna říkala, jestli bych neměla Emušákovi pod stromeček naježit nějaký hopadlo :D

ENDY , taky jdem zítra na 10 měsíční prohlídku 8)

U nás asi taky rostou zubáky Emušák hrozně špatně spi a usíná Ruce v puse a kouše a kouše…už to kojení začíná být pěkně nepříjemný, občas tomu malýmu upírkovi nevěřim a čekám, kdy mě kousne :roll: Jak často ješt ěkojíte? Mně přijde, že toho mlíka už moc nemám Přes den se už snažím sosání omezit (tak 1× - 2×), ale noci jsou zatím neúspěšný… :roll: …to se bude dožadovat asi ještě doooost dlouho :P
Jinak jsem nás přihlásila do toho Juklíka. Sice vykrvácim finančně, ale fakt mi bylo líto v plavču nepokrařovat, když už se začínáme trochu potápět :D Škoda jen, že teď jsme se s „holkama maminama“ docela seznámili a teď to naše palvčo končí…jsem hrozně zvědavá, jaký to tam bude. Bazén 30 stupnů, v lekci 4 dětičky, bárek, herna a hlavně ylo ještě místo ve čtvrtek v 10 hodin ráno! Dáme koupání, pak hodina na oblečení a hernu a pak šup domů na oběd a jestli bude Saveček dost unavenej /jako dneska), tak by mohla pak na dvě hodinky usnout! To by byla paráda :D

No tak jooo, jdu spát, upírák se za hodinu určo zase vzbudí a bude se dožadovat společného lože 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
17.12.08 00:19

Marty, nechod, at tu nejsem sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
17.12.08 08:06
e.v.a. píše:
Holky, díky. Já si právě myslím, že to ty zatracené zuby jsou. Večer jsem mu masírovala dásna tím gumovým kartáčkem a držel jak hlupý a když jsem přestala, tak se pořád dožadoval vrtěním hlavičky, byl roztomilý :) Je to můj největší miláček a já trpím s ním, když vidím ta jeho skleněná očička :( A jak dlouho to může trvat? Dokud se neprořežou? Jak dlouho to trvalo u vás? Fyzi? Sandul?Je to hrůza ho celý den udržet doma, furt jenom krámuje a já to zase dávám zpět, to ho totiž baví nejvíc, vyházet všechna leporela z pod stolu, z šuplíku vyžehlené povlečení, strhat ze sušáku prádlo apod. :D

Evi mi to meli tak 10 dni, mala k tomu nechtela ani jist, vsechno ji stipalo, jen piskoty ji delali dobre, protoze to brousila a mliko..jinak nic..ale chodili jsme s tim i ven,pani doktorka rikala ze to nei chripka ani virovy a z nastydu takze kdyz pujdem ven udelame jen dobre..mala byla venku spokojena a na bolest i svedeni zapomnela…a jeste jsme dostali jeden tip od dr..jestli mas v mrazaku jahody, tak jednu vyndej a dej ji malymu, o ty seminka bude drbat dasnicky a jeste ho to bude chladit a chutnat..hlavne mu dej neco staryho na sebe nebo ho zabal do bryndaku :D Oni prej i ty jahody maji nejaky ty ucinky na ty dasnicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
17.12.08 08:17

Darky jsou desna vec..furt neco vymyslet..

Ja jsem nasim nechala udelat fotoknihu Rozarky..stala 748,– ale je nadherna, normalne tvrdy desky, jako knizka a velikost tak d-18cm a s-30cm…uplne me prekvapilojak je to krasny..samy si to vytvorite, dopisete texty, a pak jen poslete a oni vytvori.. a jeste dostanou hrnce ok Fagor..

Mala dostane jidelni zidlicku k babicce, takovou malou co se da pridelat na kazdou zidli (z mimibazaru) a dostane choditko od Chicca

moc se mi libylo…jenze zrejme jeste jedno takovy podobny dostane od myho brachy..spatne jsme se domluvili..tak bude mit jedno doma a jedno u babi..jeste jsem ji objednala vsechny dily Teletubbies a nejaky pyzamka..

Jinak se na Vanoce uz moc tesim, protoze Rozi miluje svetylka..

A na plavani jsm taky draci..uz se potapime a plaveme samy..jen mrcha nechce skakat do vody..sedi na kraji a cuci kde co lita :D

http://www.kocarky-lvicek.cz/…ig/13930.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.12.08 13:12

ENDY , já to fakticky zalomila hned, jak jsem napsala :D snad ti tady nebylo smutno :P :P :P

Nooo, tak máme zaplacený plavčo v Juklíkovi. Musim říct, že hned recepce i paní na recepci na mě zapůsobili moc mile, takže uý teď se těšim na první hodinu. Myslím, že těch peněz nebudeme litovat :D

Jahůdky na dásničky? To zní dobře, tobych si je masírovala i já :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.12.08 17:48

Jo holky, jsem se chtěla zeptat, co budete dávat mrňatům na štědrej den k večeři? salát je bez problémů (bez majonezy a soli), ale jak je to s rybou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
17.12.08 19:50

AHoj holky,
tak jsme byli plavčit a Lukáš je fakt správná ryba, on vodu miluje.

Márty ,asi budu dávat kuřecí maso.

Sandul ,to chodítko vypadá dost dobře.

Evi ,jahod mám plný mražák,kdybys chtěla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex