Poradna duly
Jana Čurdová
Endy: Super přáníčko ![]()
a tohle znáte? http://ru.photofunia.com/
http://ru.photofunia.com/…UcCidbNg.jpg
Tak bráška zatím bez fotky. U Adámka to prostě nejde vložit a to už jsme to zkoušeli dva ![]()
ANLEI díky za adresu na stránky ![]()
AHOJ TETUCHY!
Byla mi opět, po celém dni, dopřána droga, takže vás jdu hned pozdravit a POPŘÁT NAŠIM OSLAVENEČKUM VŠE NEJ!!!!!
![]()
U nás se taky promítalo v přesíni a dělali se bunkry! To je jasná věc! Proto se mi hrozně líbí postel v Ikee, jak se nahoře spí ve „stanu“ a dole může být bunkřík plnej hraček a polštářů - paráda! My jsme to se segrou řešili dekama a těma peřinama
![]()
Dneska je dobrej den. Emušák byl sice v noci protiva - nechtěla jsem jí dát prsom tak 2 hodiny křiku a dožadování se (usnula ve 3!
), ale přes den byla zlatá. Nakupovali jsme ještě dárek pro taťku, ale zjistila jsem, že zítra musim jít vyměnit velikost
Jinak už máme dárečky zabalený a nemůžu se dočkat, až budem ve středu zdobit stromeček!
Jo a takhle se Emušák seznamoval poprvé s Panem Kaprem /> http://nd.blog.cz/…82183421.jpg
A EVI , jsem ráda, že tě naše rajče vždycky pobaví. Mně ty kometáře naskakujou sami, někdy, už, když Emušáka fotim, ta vim, co napíšu ![]()
Jo a máte krásný PFka! Dala bych vám sem i naše, ale nemám ten náš komp, tak vás jenom odkážu na rajče do 10týho měsíce, poslední fotka ![]()
Promítačku máme taky,byla to bomba!!!!
PFka všechny úžasný,dětičky nám rostou jako z vody.
Nevím jak jinde,ale tady u nás v KM nebylo možný zaparkovat ani kočár,hnus velebnosti.Lidí mraky.
Ahoj, tak tady jedna uhoněná matka
Dneska dokončoval zedník koupelnu, ještě odpo řezal dlaždičky, jako už asi 3.den, nejsou tam dveře a jak máme všechno spojený, tak celý dům byl pod 2mm vrstvičkou prachu. Včera jsem měla takovou depku, cukroví jsem žádný nedělala, vánoční výzdoba - 3 hvězdy zavěšený na špinavých oknech, dárky pro Petrovou rodinu skoro žádný a hlavně ten bordel tady. Ještě vlastně poprvé v životě vařím štědrovečerní večeři, my vždycky trávili vánoce u našich. Takže můj první salát v životě - dělala jsem ho ráno a dopadl moc dobře, je v něm už pěkný kráter, jak ho Bára užírá. Odpo jsem strčila mimino k našim a jezdila tady jak fretka s vysavačem a hadrem, Bára umyla koupelnu a vypadá to jakž takž. Ale teda nějaký extra sváteční pocit nemám. Zítra už budu tedy jenom vařit, ve 2 hodiny chodíme na koledy na náměstí. Večeřet budeme brzy, pak přijedou naši na dárky a pak zase odjedou a budou mít večeři a dárky doma s bráchou, jeho přítelkyní a babičkou. Jinak to nešlo, kvůli tý babičce, to jsem vám psala. Ještě jsem byla dneska vyzvednout fotky, co se děti fotily, dáme je jako dárek, bohužel se povedl jen jeden typ, pan fotograf to nějak pokazil. Tak jsem vám ji přefotila (je tam vidět blesk), skener doma nemáme ![]()
Takže milé ekamarádky, přejeme Vám se Šimáčkem krásné první společné vánoce.

KRÁSNÉ PRVNÍ VÁNOCE S DĚTIČKAMA PŘEJEME VŠEM E-TETIČKÁM!!!!
Dneska ráno to tady vypadlo, jak po bitvě. Takovej čurbes! Neumytý nádobí, všude rozházený hračky, neustláno, výzdoba minimální … ale teď už je stromeček, všechno uklizeno, vysáto a svítěj nám tady svíčky, Emušák spinká a dobalujeme dárečky a sosáme svařík.Takže EMANKO klíííd! Zítra si to hezky užijte a nemysli na to, žes něco nestihla! Gratuluju k prvnímu salátu. My zítra ráno budeme mít dovážku salátu, polívky a cukroví až pod nos do domu. Naši se tady staví, aby viděli Emušáka na štědrej den (jdeme k nim až další den na oběd), takže kuchtit budeme už jenom kaprouše. Zajdem jenom k Jaromírové mámě a jeho táta k nám přijde i s prababičkou kolem druhý. Sice asi nestihneme procházku po Praze, ale aspoň si užijem pohádky a klídeček.
TAK JEŠTĚ JEŠTĚ JEDNOU - HEZKY SI TO VŠICHNI UŽIJTE!!!!
![]()
Ahoj Emanko, jako bych se videla, jen se u nas nestavi, ale neporadek je taky…Ja bych tak moc chtela uklidit a moct se chvili kochat uklizenym bytem, jenze po vytreny chodbe se projde pas z venku a uz jsou tam bahnity tapoty, pak se tam dvakrat podrbe a vsude jsou chuchvalce chlupu. Fakt nam cista podlaha nevydrzi ani pul dne. V kuchyni zas uraduje tchynka a jen co domyju nadobi tak je tam zas vytahanych takova spousta éci, ze ani nemam kde udelat chleba Klarce
Na druhou stranu zas tchanovci nakoupili, nemusela jsem nikde do tlacenice, pece se vanocka, jeden salat je hotovej a muj je hotovej zaklad - majolku dam az zitra..... Ale jsem udrena stejne…Klarka se nejak rozhodla,ze dnes nebude spat a mela jsem ji porad za zadkem, jen co jsem neco uklidila, tak to ona hned vytahla, uz se natahne na stul, takze musim davat pozor aby nic neprecnivalo a tak… Do toho mam zas ucpanej nos a vecnou zizen…bolavy ruce od noseni Klary - to mi vadi fakt hodne, ze ji nemuzu nechat behat v kuchyni a na chodbe a vsude ji musim nosit.....
Tak jsem se vypsala, zitra uz snad bude pohoda…Jen zase, koukala bych na pohadky, jenze TV je v pokoji u tchana a ten tam asi ´bude kourit, takze tam s Klarkou nevydrzime… Jj, nejsou to jen radosti ve spolecnem bydleni…
Uzijte si svatky, mejte se krasne a bohateho jeziska.....
Ahoj holky,
tak u nás je taky binec,přesně jak píše Endy,2 psi,4 kočky a dvě děti je vražedná kombinace,uklidim a hned je to jak kdyby se neuklízelo vůbec. Venýs se naučil otvírat skříně a vyhazuje všechno ven,ráno jsem si chtěla vzít na sebe bílou košily koukám že je ve skříni namuchlaná a naní tlapičky od čokolády. To jsem Vám vlastně nepsala,jak honim všechno na poslední chvíly tak Venýsek si hrál sám,zalezl si k Alence do pokoje a byl hrozně hodnej,dlouho bylo ticho tak jsem se šla podívat a on jí frajer snědl všechny čokoládový figurky co měla od mikuláše,normálně na tom rozthal ten staniol a všechno sežral
Byl zaprasenej úplně všude a všechno kolem něj od čokošky ale bylo to spokojený a móóóć hodný miminko ![]()
Endy,taky se mi peče vánočka,moje první v životě,trochu jsem s tím bojovala ale uvidim jak dopadne,kdyžtak ji nadělím hafanům,byly by určo rádi.
Holky,my čekáme až děti pořádně usnou a musíme balit dárky,nějak jsme to ještě nestihly,stromeček máme ještě od loňska nazdobenej na půdě,ten sneseme až ráno a salát jsem si koupila hotovej,s tím už jsem se odmítla patlat,pořád mám pocit že nic nestíhám,že se ty vánoce pokazej,že na něco zapomenu,prostě klasika.
Alenka už dneska dostala dortík se sedmi svíčkama,měla velkou radost,bála jsem se aby do čtvrtka vydržel tak jsme dort daly dřív,bude mít ještě jeden u táty tak je to stejně jedno.
Holky,já dneska ještě jela na rychlo schánět dárek pro tchíni,má k nám zítra dorazit a já na dárek pro ni úplně zapoměla ![]()
Tak já se loučim,musim ještě poklidit v kuchini a vytřít celej barák ať je to na ráno čisťoučký a jít balit ty dárečky,mám to dneska na dlouho
Tak maminy,krásné vánoce s těma prťatama,Adámkům všechno nej nej nej k zítřejšímu svátku,Evi tobě taky ![]()
Holky užijte si to ![]()
Ahoj eMaminky z Února, chtěla bych vám popřát taky moc pěkné Vánoce, hlavně hodně zdravíčka a pohody a do Nového roku samá pozitiva a sociální jistoty ![]()
Emanko-buď v klidu, u nás doma je sice naklizeno, ale protože dámy chrní..Ráno opět ztratím iluze o čistých a klidných Vánocích a budu se modlit, aby vydržel stromek a vše okolo
A posílám jednu naší fotečku, inspirovala jsi mě tím focení, scaner taky nemáme, tak jen pro malou představu ![]()
Takže ostatním ahooj
Dobrý večer, nebo vlastně už je Štědrý den ![]()
Právě jsem vytřela a mám hotovo ![]()
a kupodivu nejsem ani moc unavená, stromeček je nazdobený, salát je v ledničce, polívka je z půlky uvařená, zítra ji dodělám, pak už jen usmažit kapříka a bude ![]()
No jo, my už máme vlastně s Aďosem svátek…první, společný
Děkujeme , Anlei, za přání a musíme taky popřát Vendelínkovi k 11. měsícům, takže VENDELÍNKU, VŠECIČKO NEJLEPŠÍ! A JSI BOREC, ŽE VÍŠ, NA CO JE ČOKOLÁDA A NA CO STANIOL ![]()
http://www.detske-hry.com/…d05e816e.jpg