Poradna duly
Jana Čurdová
jéje co to tam mám s těma s a z samozřejmě z dárečků a z Vánoc
Márty my budeme na silvestra doma s dětma. takže nic zvláštního, ale mi to nevadí
Adámek už se těší na ohňostroje. Máme z okna dobrý výhled ![]()
Ahoj,
Tak my na Silvestra taky budeme doma. Ja chtela jet aspon ke kamaradum s ditetem, ale muz si chce uzivat domaci pohody, tak zustanem doma. Zase jednou po case…
Vanoce u nas probihaly relativne v klidu. Klarka asistovala pri zdobeni stromecku, pak byla vanocni prochazka, pak u nas byli kamaradi, tak jsem dali vanocku, svaraka a predali si darky. Pak uz byl cas veceret, ale Klarka uz byla unavena… Kdyz se rozdavaly darky, tak trochu ozila, hracky vyzkousela, ale nezajimal ji ani papir ani stuzky ani darky ale maminy plechovky na cajicky
Druhy den jsme jeli k mym rodicum, kd byl zase kapr, pak darecky a pak jsme pousteli sviciky…moji Klara potopila jako prvni a hezky jsme se parovali…
Dostala slona od FP a ten moc hezky hraje, akze si s nim hraje, pak mi zabrala ty plechovky a od nasich ma hraci benjo, co ma taky uspech. Je tam jeden zvuk jako vykrik a to Klara skvele imituje
Jsme se bavili…
Tak pridavam par fotecek:
Tato, cos nam to sem prinesl?
Tak uz dojezte, rozdame darky a ja pujdu spat
U stromecku
U babicky
Pousteni lodicek
Nas nejmilejsi darecek
No jo Lukášku vše nej k 10 měsícům ![]()
ještě že máme tetu Evu s Adámkem ![]()
Ahoj všichni,
Ajjaa , tak to máte smůlu, vánoční nemoc, hlavně ať je Viktorce brzo líp. Ty virózy dokážou prcky potrápit.
Evi , ty jsi s hlídáním narozenin fakt vzorná, já naprostej lempl, jednou jsem zapomněla i na vlastní mámu
Takže Lukáškovi a Alence taky přejeme.
Anleo , Bára snad letos poprvé ocenila hadříky, dřív ty měkký dárky odkládala. Na to je Alenka fakt malá, ale prostě tatínek s ní nebydlí a asi moc nezná přání, u nás je to to samý. Spíš ale naopak, minulý rok dostala DVD s kreslenou pohádkou tak pro 5ti letý dítě ![]()
Koukám, že vy jste většina nejdříve rozdávala dárky a pak večeřela. My měli večeři v půl 5, Šimon jí celou prospal a vzorně se probudil na konci, dal si sváču, přijeli naši a byli dárky. Měl dobrou náladu a já spíš čekala, že to bude mít všechno úplně na háku, ale čuměl po stromečku, tahal za mašle a vysloveně si to užíval. Nejvíc asi zabrala taková dřevěná destička, kde jsou 3 velký dřevěný puzzle s úchytkama, to ho baví vyndavat a třískat s tím o sebe
No a Bára byla hodně spokojená, dostala batoh do školy, co si přála, 3 pyžama se žirafama a oblečení, co se jí líbilo. A stříbrný prstýnek a náušnice. A hlavně - DVD Mamma mia, jela jsem pro něj o štědrý den v poledne do Tesca
Z toho měla asi největší radost a už to viděla tak 5×. A jako každý rok toho dostala zbytečně moc.
První svátek jsme byli u tchánů na obědě a Šimon dostal dres Slavie, tchán je totiž velký fanda. Můj táta a brácha jsou zase zarytí Sparťani. Tchán byl jak malý dítě, pořád se chechtal, hned jsme ho do toho museli navlíknout, vyfotit a poslat fotku mýmu tátovi a hned mu volal
Jak malí haranti. Takže Barunka dostala ještě dárky u Holečků, druhý svátek na obědě u našich od mýho bráchy a teĎ je v Praze u svýho táty, takže to teda fakt nemá špatný ![]()
Já byla trochu vystreslá ze štědrovečerní večeře, ale salát dopadl dobře a na mmb jsem vyčetla a uvařila hrozně jednoduchou polévku z červené čočky a ta byla výborná. Takže to u nás dopadlo docela dobře, ale jsem ráda, že je to za námi.
Koupelna už je skoro celá obložená, jen jsme to nějak blbě spočítali a objednali o 1 balení míň mozaiky na obložení vany. Jenom by jí měl někdo umýt a nějak se k tomu nikdo nemá. Já zítra odpo jedu do Prahy, mám spicha s kamarádkou, kterou jsem neviděla tak rok a půl a strašně se těším, jak vypadnu. Pěkně budu pryč celý odpoledne, dostala jsem nějaký peníze, tak se kouknu po slevách a tak. Petr je celý týden doma, tak doufám, že se to tady zase trochu pohne a udělají se další věci.
Jo a fotky z vánoc a hlavně Šimona-slávisty jsou na rajčeti.
Tak zatím.
A já si první všimla, že KLárka má dneska měsíčniny. Takže všéééchno nejlepší!!!!!
![]()
Emanko, Klárka je měla už 22.12. To ji ten metřík jen blbne
Nechtěla jsem Ti zkazit radost, ale tak mě to rozesmálo ![]()
a koukla jsem na tu Slavistickou fotku. Já toho Šimonka úplně miluju
On je tak krásně okatý a má tak miloučký kukuč. No povedl se vám! ![]()
Dobré ránko,
děkujeme za přání, Lukášek oslavil 10měsíční výročí teplotou,ale dnes už je ok.
Emanko ,děda má smysl pro humor,ten dres je super.
Ajjoo ,držte se,Viktorce přejeme rychlé uzdravení.
Anleo , aspoň malou hračku mohl táta Alence dát.
Na Silvestra děláme menší akci u nás doma.
A Šťedrý den i další 2dny jsme si užili, Lukáška zajímal balící papír,u stromečku sedě la tleskal a byl fakt zlatý.
Cau holky, me ten metrik nepocita po dnech ale po tydnech, tak to trochu mate.....
Emanko, Bare zavidim tolik nadilek a Mamma Mia bych taky zkoukla s chuti, chci to uz dlouho videt, tak se k vam asi objedname na kino ;o)))))
Ahoj maminy,
Fotečky máte všechny moc hezký
a souhlasím s Evou, Emanko,Šimon je krásně okatej,povedl se Vám ![]()
Včera jsem nechala zahrát Alence dodatečně v rádiu písničku,jela akorát s Vaškem autem a poslouchaly to tak byla šťastná, u toho táty dostala krásný oblečení ale ani mi to nechtěla sama ukázat,pochlubit se,ještě je na to malá,hlavně že jí koupil dvoje zimní boty ale jedny jí jsou malý a druhý velký,a takhle je to se všim,bunda jí ani celou zimu nevydrží ale hezký věci to jsou,to jo. Jo a minule si od něj dovezla punčocháče,že jí tatínek koupil nový a když jsme je rozbalily tak jsou velikostně tak na Venýse ![]()
Obě dětičky mají rýmu,asi jak se zase změnilo počasí,je tu hrozná zima,ani se mi ven nechce ale musíme pro jídlo
Doufám že už jsou marodi v pořádku
Tak a je tu konec roku a těm našim „miminkám“ už bude rok,toto uteklo ![]()
Tak nic,tak já pádim do toho krámu než mi zavřou a nebo než dovyprodají rohlíky,na tý vesnici je o ně boj ![]()
ještě jsem zapoměla, tohle jsem obědnala Vendovi k narozkám
http://www.bazarkocarku.cz/index.php?…
Anlei, z toho tobogánu bude Venda nadšený. Ten stejný máme ve školičce a prcckům se moc líbí a za tu cenu je to bomba
Já asi objednám Adamovi tu stavebnici geomag baby
http://www.e-kulecniky.cz/…obaby-3.html
Evi,to vypadá moc dobře,nikdy jsem nic takovýho neviděla,s tím se mu bude dobře stavět ![]()
A jsem ráda že se tobogán prckům líbí,aspoň jedna věc bude mít úspěch ![]()
http://www.aukro.cz/…tobogan.html
holky kdyby někido chtěl pro prcky našla jsem ho i na aukru
Ahoj holky,
jak budete slavit zítra Silvestr?
U nás soplí celá rodina,Lukáš kašle,koupila jsem Mucosolvan,v noci řádil a nespal,ale jinak je zlatý.
A mě se vrátil hlas
![]()