ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
3.1.09 20:57

a kombinézka je fakt hezká a na velikost čučím jak blázen 8O :) alespoň je to pořádný chlapák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.1.09 20:58
  • Citovat
  • Upravit
3481
3.1.09 21:00

Fyzi, a jak vlastně pokračuje Lukýnek v ťapkání? Zrovna dneska jsem na něj myslela, když jsme byli na chvíli s Aďou venku, usnul tak na půl hoďky, ale byla fakt děsná zima, no a u toho jsem si tak přemýšlela, kdy asi tak začne chodit a jaké botky mu koupím, tak jsem si říkala, jestli už ten Lukášek sám nechodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.1.09 21:03

Ajjii, a kdy začal Adámek mluvit? Mi přijde, že ten náš lumpík nechce nic říkat, ukáže akorát na rybu na obrázku a milostivě u toho otevíra pusu, pak říká na jídlo mam, ale jinak nic, jen gagaga, mamama, bababa, vavava a tím končíme. Babička od Honzy říkala, že jestli bude po tatínkovi, tak to bude hooodně pozdě. No a já extrém jsem prý v roce a půl říkala básničky 8O
Pšiletěla vlána, šedla na tuní, pšiletěla duhá, šedla vedle ní. A ta četí na špičtu, našpívala píšničtu. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.1.09 21:03

Holky,to bylo rukama,nějak jsem čím dál míň schopná :oops: :oops:

Evi ,od tchánů se povedla fakt super,tchýně mu povídala nějakou básničku Kutálí se ze dvora… a on se chechtal

Ajjoo ,ukecaný je jak stará Blažková,jen nechce potvora malá říkat mami.
Viktorka je moc pěkná panenka,lepší drobnější než přerostlá.Já se děsím toho,že když budeme mít holčičku,bude hromotluk po mě. Mám fotku ve 3 letech z jeslí a na šířku ramen jsem zabrala dvě :twisted: :twisted: děti před sebou.

• Citovat
  • Upravit
3492
3.1.09 21:04

tak to Viki nosí velikost 68-74 budu jí muset nějak vykrmit nebo co :roll:

holky ona je fakt případ s tím spaním. Stojí v kuchani u linky a huláká a vykládá a blbne a spát nebude. V noci byla vzhůru snad 10×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.1.09 21:05
Mám fotku ve 3 letech z jeslí a na šířku ramen jsem zabrala dvě :twisted: :twisted: děti před sebou.

:lol: :lol: :lol: promiň Fyzi, ale tohle mě fakt dostalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.1.09 21:06

Evi ,první samostatné kroky má za sebou,ale je opatrný,radši se drží nábytku nebo mě za kalhoty. Když se zapomene,jde pěkně. Boty má jen ty zimní,za 40Kč od Bati,nekup to. Doma chodí v ponožkách.

• Citovat
  • Upravit
3481
3.1.09 21:07

Vikinka má fakt ještě oblečky 68?? Tak to je prďolka, ale je to holčička, tak to je milé :wink:
A Adámek už spí? To je rošťanda malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492

ano ano kutálí se ze dvora je i naše oblíbená básnička melu ji každý den po koupání aby se to mimino vůbec dalo obléct :roll: takže chápu, že byl Lukášek tak nadšený :)

ale přerostlá máš nádherný úsměv a na fotkách ti to moc sluší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka

Evi :twisted: :twisted: počkej zítra,jak bude Pavel vzhůru,oskenuje ji a hodím Ti ji sem,at´ se pobavíš víc.
Skener je zatím můj nepřítel
Ajjoo ,nechci prudit,zvlášť když mě chválíš :wink: ,ale satánek spí od 19hodin a budí se v noci jednou. Dnes vstával v 8:30.

• Citovat
  • Upravit
3481
3.1.09 21:09

:lol: Fyzi, tak zítra se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.1.09 21:10

A kutálí se ze dvora taky umíme, spolu i ukazujeme rukama a on už trošku sám ví, co bude, že si zakrývá oči a uši…no je zlatý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
3.1.09 21:10

jo Evi Adámek už spí aspoň jedno dítě :lol:

a to ještě musím pověsit prádlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.1.09 21:14

Adámek spí od 20:15 - dneska si to tošku protáhnul, obvykle už v 20 hod spí. A taky se budí 1× na kojení. No a pak ráno kolem 7hod mu dám zase prso a bláhově si myslím, že třeba ještě zabere, ale nee. Dnes ale vstával tatínek a maminka spala do 8:30. To byla pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí