Poradna duly
Jana Čurdová
Vás holky trumfnu v těh dlouhejch příspěvkách ![]()
Márty,fotečky super a komentáře bravurní,jako vždy ![]()
EVI díky za pochvalu mě, dětí i mamky
na kosmetiku nechodí, ke kadeřnici tak 3× za rok ona to prostě umí sama udělat ze sebe krásnou ženskou
akorát teda na solárko chodí podle mě až moc.
ANLEI jen si ulev a vypovídej se příště tchýni nic nevysvětluj a když se chce ztrapnit tak ať si to vyfotí a jde na úřad oni jí to vysvětlí sami
no a jídelníček Vendy fakt super
a jak to všecko pokouše jako ten řízek a tak??? je dobrý že si s tím poradí.
jo a
ANLEI ty jsi šikovná když umíš tak krásně malovat pokojíčky vyfoť nějaké svoje dílo a hoď nám to sem ![]()
Ajji,šikovná,no nevim ![]()
Fotečky dohledám a pochlubim se ![]()
Jdu najít fotečku tvý mamky,jsem zvědavá,ale Vy jste tady všechny takový hezký,upravený a já si připadám jak oplácaná selka ![]()
a včera se mě jedna holčička ptala jestly budeme mít miminko když mám takový břicho,mi bylo do breku ![]()
ale prd upravené připadám si hrozně nemám na sebe čas vlasy příšerné
akorát já po dětech hubnu to je zvláštní ale je to fakt ![]()
Nazdáreček ![]()
OOO, děkujeme za pochvalu fotek. Bandička jsme fakt v poho (všichni bezdětní, takže je supr se s nima bavit o „nedětech“, ale jako „zamlada“ ) a ta dívčina s ananasem se jmenuje Danuše a je to fakt ďábel. Pořád vymejšlí nějaký koniny, převleky (v létě na těch fotkách byla za hajzlbábu
)…je s ní sranda s holkou ![]()
ANLEO , taky by mě zajímaly tvoje výtvory na stěně! To by mě taky bavilo, ale asi bych si na velký plochy netroufla. Takže šup sem nějaký foto! Na tchýni se vyprdni, ať si na ten úřad dojde…a uvidí…a jídelníček Vendy je fakt masakr
Moje maminka by z něj měla radost! Já jsem podle mamči v jídle upjatá, v Emušákovejch letech - teda spíš měsících - jsem jedla klobásy, kyselý okurky a seděla na nočníku…mno, jsem to byla ale šikula, ovšem Emušák prostě klobásu jíst nebude, to má smůlu!
Hmmmm, vážně, jak si poradil s tim řízkem??? ![]()
AJJOO , fakticky vypadáte všechny moc dobře. Já tuhle trpělivost v úpravách zevnějšku fakt obdivuju Moje segra je úplně to samý, umí se krásně učesat, namalovat…já jsem proti ní vždycky jak šmudla s kočičíma chlupama na zádech
(tuhle větu jsem slyšela ve filmu a mooooc mě pobavila - je vístižná
)!
EVI , záhada tedy vyřešena
![]()
TYNIKO , k oukala jsem k tobě na rajče a taky jsou moc krásný holky
S kamarádkou si docela užéváte viď? To je tvoje nej kámoška?
AHojky,
teda tady se to rozjelo.
Anleo ,přijeď malovak i k nám,letos chsytáme Lukáškovi udělat pokojíček.
Tchýně neřešit.
Evi ,jo kalendář,tak to je
A já si myslela,že máš fenomenální paměť
![]()
No jako tlustá jsem nebyla,vžycky vysoká a ramenatá.
Lukášek vás vyjedl? Jejda,dneska jedl opět jak nedovřený,kdoví,čím mi ho ve snu krmíš.
Ajjoo ,mamča vypadá fakt pěkně. A přidávám se k hubnoucím po dítěti.
Víc nevím,jsem KO,měli jsme tu an hlídání sousedovic 2a půl letou dračici.Všechny hračky vzala malochovi a nic mu nechtěla půjčit.
Tak jaký je večer holky?
Viki usnula v 18:30h. ale už mezi tím asi 15min. sosala.
No jo EVI … já si taky říkala krátký proces, ale nějak to nejde … za první je mi jí líto, protože je to vlastně celkem přirozený a za druhý všude říkají a píšou, že při této vazbě a tvrdém odstaveníé se může způsobit psychické trauma samozřejmě možné i u matky. No tak bych chtěla aby to pak šlo nějak postupně. Říká se že se někdy začnou odstavovat po roce sami, no ale taky třeba ne, tak uvidím. Zatím to zvládat a taky si říkám, že to tak má spousta maminek okolo, tak to není asi žádný extrém
Dnes to bylo lepší … celý noci sosá hlavně když jí rostou zoubky, prý to mlíko obsahuje něco co těm prckům pomáhá od bolesti … takovej paralen pro prcky
![]()
Anlei … pravda .. Viki taky nemá dudlíka a Alenka byla teda podobnej závisláček. Já se bojím pak těch projevů na veřejnosti, ale přes den se nedožaduje a kojím jen dopoledne při uspávání, tak to snad bude o.k.
A jsi fakt šikovnááá !!! Já mám malířské schopnosti na úrovni MŠ ![]()
A na fotky výtvorů jsem taky zvědavá!!!
Ajjo … já taky koupila Lučinu . Nevím holky, ale myslím, že prťata do roka nesmí tvarohový věci, ne? Jen mám pocit,že to Mudra říkala té kamošce.
A co Ajji … stihl to Adam? Šla jsi pro Adámka se sáňkama?
Anlei ať je Venýsek brzy zdravej !!!
EVI … s kalendářem je to super nápad
Máš to vychytaný ![]()
Márty … musí být sranda být v takové bandě jen s tvojím prckem … aspoň si odpočineš od toho stereotypu, když se všichni zapojí
Abych řekla pravdu, tak Viki ještě nekrmil nikdo jiný než já
jen takový to jedna lžička jestli opravdu nechce nebo nechce jen ode mě. Ale aby jí někdo dal celý jídlo no tak to se ještě nestalo
Ale ono se to změní, když půjdu do školy. ![]()
Děkuji za pochvalu fotek
NO kamarádka - ta s tou malou? TO je ta co sme se poznaly v porodnici. Vídáme se často, ale bohužel nebydlí v brně, takže buď jezdíme na dovolenou k ní nebo ona k nám a přes teplé měsíce sme byly často u nás na chalupě. Je to super, že máme stejně starý dětičky, tak je sranda, ale po pravdě sme se v tom běhu dne snad ještě pořádně nepokecaly a to spolu strávíme třeba 14dní v kuse, ale holky se bravurně střídají ve spaní i v náladách ![]()
Jo a jdu kouknou Ajji na tvoji maminku ![]()
S tím solárkem … mamka to taky přeháněla, ale teď už prej nebude, protože si něco přečetla. Ale bude to „prašť jak mlať“ nahradí to hodinama v kuse na slunku.
Su z toho vždycky hotová … měla rakovinu a je nepoučitelná … slunko a cigára … ach jo., ale rodiče člověk tolik poučovat nemůže nebo může, ale je mi to houby platný ![]()
No kočka je to a koneckonců i babička je pořád kočka.
U mamky je vidět, že se umí hezky upravit a hlavně namalovat.
Mě to od porodu vůůůůbec nebaví
No a hlavně není tolik času ,,, všechno dělám na rychlo a blbě ![]()
Jo a to, že je kočka Ajja a Viki …to už jsem ani nenapsala … to je jasný - ste krásný holky ![]()
Tyninko , tak jsem taky koukla na Tvé rajče a musím říct, že Ti to taky sekne. Ty už máš určitě taky svou váhu zpátky, co? Holky, já vám tak záááávidím
Proč já taky u toho kojení nehubnu? Se nemůžu na fotkách ani vidět a na videu je to katastrofa
Aqua aerobic mi skončil, ta holčina co to vedla je těhotná, tak zítra jdeme s kámoškou poprvé na kalanetiku, jsem zvědavá, co to bude.
EVI … díky moc, ale teda nepřipadne mi, že si máš na co stěžovat. Si nádherná ženská a že by si měla kila navíc mi taky nepřipadne.
A svoji váhu ještě bohužel nemám … hlavně jde asi o to, že mám nějak povolený tělo ![]()