ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
3.1.09 21:15

Hele Fyz nech toho jo :( já nevím proč má furt problém se spaním :? jako at si nemyslíte že si tu sedím a děcko nespí. Musím se prostě odreagovat protože Vik. je fakt raubířka. Už jsem uspávala já i Adam a kočička si jede po svém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.1.09 21:16

Holky, konečně se to tu trošku zase rozjelo, protože přes den musím číst jiné diskuze, u nás nic nového nepřibývá :( a taky chci být zasloužilá kecalka, tak pište, ještě potřebuju asi 10 příspěvků, tak ať mám na co reagovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.1.09 21:18

Ne, Ajjii, neboj, to si fakt nemyslíme, že jo, Fyzi? :lol: Ne fakt, já jsem dneska taky musela Aďu vytáhnout na chvíli z postýlky, protože tam ječel, chvilku si ještě pohrál (sám, zatímco maminka pročítala jiné diskuze - tatínka máme v sauně, tak mamince nenadával :lol: ) a pak jsem ho položila a už ani nemuk a usnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.1.09 21:29

Hm…tak to tu novou funkci asi dneska nedostanu…kam jste šly? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.1.09 21:29

Evi,tak to musíme zamakat,dneska těch 10příspěvků dáš,Ti fandím.

Ajjoo,neboj,bude líp,koukni na Adámka,taky se naučil spát,ne?

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
3.1.09 21:31

Věsím prádlo,sem na něj zapomněla,ještěže mi to připomněla Ajjaa.
 http://www.talentgalaxy.com/…es/image.gif

• Citovat
  • Upravit
3481
3.1.09 21:32

Fyzi, už jen 8 :D vlastně po tomhle 7 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.1.09 21:33

Já mám nachystáno prádlo v pračce na zítra...........velice důležitá zpráva pro vás, co? ale co bych neudělala pro další příspěvek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
3.1.09 21:34

už jsem zase tu taky jsem mrkla na jiné diskuze. A Viki mi usla u prsa tak ted už zbývá ji položit aby se nevzbudila.

Jo Adámek usíná zcela sám od tří let :lol: :lol: ale ne s ním to bylo jednodušší on nebyl závislák na prsu. Ho stačilo chytnou za ruku a hlavně on měl dudlík což Viki nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
3.1.09 21:36

jdu taky věšet to prádlo se mi nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.1.09 21:44

Ajjii, já bych Ti ho pověsila! Já jsem totiž takový úchylák na praní a věšení a taky žehlení (ale to už o trochu míň :) ) Takže mě by se nemohlo stát, že bych to prádlo v pračce zapomněla :D Kdybych měla pračku s bočním plněním, tak bych určitě u ní seděla a čučela do bubnu :lol: Normálně jsem jednu dobu (to jsem ještě bydlela s našima a tatramatka měla vývod do vany) se chodila dívat, když pračka vypouštěla, jakou má ta voda barvu, jestli to prádlo bylo jako hodně špinavé a pak jsem ho voňavé, samozřejmě naavivážované s velkou chutí věšela. No a ten můj systém věšení, to je taky extrém :lol: No já jsem prostě fakt úchyl na praní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.1.09 21:46

Evi,tak co budete mít zítra k obědu?

Ajjoo,ale i ve třech letech je tu úspěch.Dcera známé s nimi spávala ještě v 8letech v jedné posteli.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
3.1.09 21:48

Evi,já ho vytáhla,ale ve víru událostí-volal mi brácha z USA,jsem zapomněla.Tatramatku jsme taky měli,to byl správný randál v paneláku,když pralo víc rodin anjednou.
Teď mám s bočním plněním pračku v kuchyni a Lukášek je fascinovaný :wink:

• Citovat
  • Upravit
3481
3.1.09 21:49

Fyzi, DĚKUJI za otázečku :lol: Zítra bude rýže s dušeným vepřovým (dneska jsme měli kapříka, ještě mám jednu půlku v mražáku - dneska jsem ho dělala na paprice, takže jen na oleji s kmínem no a tatínek samozřejmě dal Adámkovi pak z prostředka ochutnat, se mladej jen olizoval, ale měl asi tak 4 pidi soustíčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.1.09 21:50

Lukáškovi zavidím pračku! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie