Poradna duly
Jana Čurdová
Hele Fyz nech toho jo
já nevím proč má furt problém se spaním
jako at si nemyslíte že si tu sedím a děcko nespí. Musím se prostě odreagovat protože Vik. je fakt raubířka. Už jsem uspávala já i Adam a kočička si jede po svém ![]()
Holky, konečně se to tu trošku zase rozjelo, protože přes den musím číst jiné diskuze, u nás nic nového nepřibývá
a taky chci být zasloužilá kecalka, tak pište, ještě potřebuju asi 10 příspěvků, tak ať mám na co reagovat ![]()
Ne, Ajjii, neboj, to si fakt nemyslíme, že jo, Fyzi?
Ne fakt, já jsem dneska taky musela Aďu vytáhnout na chvíli z postýlky, protože tam ječel, chvilku si ještě pohrál (sám, zatímco maminka pročítala jiné diskuze - tatínka máme v sauně, tak mamince nenadával
) a pak jsem ho položila a už ani nemuk a usnul
Evi,tak to musíme zamakat,dneska těch 10příspěvků dáš,Ti fandím.
Ajjoo,neboj,bude líp,koukni na Adámka,taky se naučil spát,ne?
Věsím prádlo,sem na něj zapomněla,ještěže mi to připomněla Ajjaa.
http://www.talentgalaxy.com/…es/image.gif
Já mám nachystáno prádlo v pračce na zítra...........velice důležitá zpráva pro vás, co? ale co bych neudělala pro další příspěvek ![]()
už jsem zase tu taky jsem mrkla na jiné diskuze. A Viki mi usla u prsa tak ted už zbývá ji položit aby se nevzbudila.
Jo Adámek usíná zcela sám od tří let
ale ne s ním to bylo jednodušší on nebyl závislák na prsu. Ho stačilo chytnou za ruku a hlavně on měl dudlík což Viki nechce ![]()
Ajjii, já bych Ti ho pověsila! Já jsem totiž takový úchylák na praní a věšení a taky žehlení (ale to už o trochu míň
) Takže mě by se nemohlo stát, že bych to prádlo v pračce zapomněla
Kdybych měla pračku s bočním plněním, tak bych určitě u ní seděla a čučela do bubnu
Normálně jsem jednu dobu (to jsem ještě bydlela s našima a tatramatka měla vývod do vany) se chodila dívat, když pračka vypouštěla, jakou má ta voda barvu, jestli to prádlo bylo jako hodně špinavé a pak jsem ho voňavé, samozřejmě naavivážované s velkou chutí věšela. No a ten můj systém věšení, to je taky extrém
No já jsem prostě fakt úchyl na praní ![]()
Evi,tak co budete mít zítra k obědu?
Ajjoo,ale i ve třech letech je tu úspěch.Dcera známé s nimi spávala ještě v 8letech v jedné posteli.
Evi,já ho vytáhla,ale ve víru událostí-volal mi brácha z USA,jsem zapomněla.Tatramatku jsme taky měli,to byl správný randál v paneláku,když pralo víc rodin anjednou.
Teď mám s bočním plněním pračku v kuchyni a Lukášek je fascinovaný ![]()
Fyzi, DĚKUJI za otázečku
Zítra bude rýže s dušeným vepřovým (dneska jsme měli kapříka, ještě mám jednu půlku v mražáku - dneska jsem ho dělala na paprice, takže jen na oleji s kmínem no a tatínek samozřejmě dal Adámkovi pak z prostředka ochutnat, se mladej jen olizoval, ale měl asi tak 4 pidi soustíčka ![]()