Poradna duly
Jana Čurdová
A ADÁMKOVI OD AJJII TAKY VŠE NEJ!
http://www.citarny.cz/…uba400_3.jpg
a jeho tatínkovi taky, ale pro něj obrázek nemám ![]()
Veselé Vánoce
![]()
Vendelínkovi vše nej k 11měsícům
Evičce a Adámkům vše nej k svátku
Tak stromek stojí, salát hotový,uklizeno je průměrně a sníh nikde.
Krásné a pohodové svátky, hodně štěstí, zdraví, lásky v novém roce vám všem i vašim rodinám
E.v.i. tobě ještě extra vše nejlepší k svátku, samozřejmě i Adámkovi, hezky si to užijte.
VENDELÍNKU vše nejlepší k 11 měsícům ![]()
EVI a ADÁMKU vše nejlepší k svátku ![]()
U nás vše proběhlo v klidu. Adámek si Vánoce pořádně užil. Už z toho má rozum takže byl fakt kouzelný jak se radoval
Viktorka byla sice trochu unavená, ale měla tady babičku, prababičku a strejdu a ti rádi nosili takže to bylo v pohodě. No a největší radost měla z hudebních nástrojů
Adámek měl radost ze všeho dokonce si vyhrál s mluvícím hrncem od Viktorky ![]()
Dala bych si ještě štrůdl od babičky, ale už ho nemám kam dát
![]()
Zatím pa a hezký zbytek Štědrého dne ![]()
jee, Fyzi, děkuji za pochvalu…no, on to neví, že jsem si ji tu dala, až to zjistí, tak bude tóčo ![]()
Ahoj,
Viktorka je nemocná v noci zvracela i ráno. Divně kaká už několik dní. Jak kdyby pořád jedla špenát a takový poloprůjem. V noci se úplně šponovala a křičela. Nakonec usnula na mě. Ráno jsem zkusila nakojit ale za chvíli všechno letělo ven. Adam je v práci ale už jede domů a pojedem na pohotovost. Adámek půjde radši k mamce. Nevím co to zase je kde co chytla když jsme nikde nebyli
achjo pořád něco
Ajjoo,snad to bude v pořádku.
Já jsem přestala mluvit,jenom šeptám,něco mi sedlo na hlasivky.A Lukášovi rostou horní dvojky,samo že obě zároveň.
ajjo, vikince drzime palce, at to nic neni…
fyz, brzy se uzdrav…
Ahoj maminy,
Ajji,tak jak? co Vikinka??????
Holky,já na Vás zapoměla,psala mi Sandulka,měla jsem Vám za ní popřát krásné vánoce že se teť sem holka naše nedostane,tak dodatečně holky
![]()
Holky,co prckové na vánoční dárky? Já byla zklamaná,Vendu nic nezaujalo a to toho měl tolik a takový krásný hračky ![]()
Alenka byla maximálně spokojená a pak i s dárečkama k narozkám,jen u tatínka zažila zklamání,myslí si že holka v 7 letech už je velká na hračky tak jí nakoupil jen oblečení a ona tam chudák plakala a chtěla domu že doma dostala dárky a tam jen oblečení,a on se divil že holka nechápe že má hraček dost a že je už nepotřebuje ![]()
Musíme hlídat Venýse,sní všechno na co přijde,chipsy,cukroví,ovoce,všechno co se mu dostane pod ruku,je to otesánek
To bude pani doktorka koukat na roční prohlídce kolik že už váží ![]()
Dám Vám nějaké foto do galerky
Tak si užijte taťky doma a Ajji,ty nám koukej podat info o Vikince,doufám že je kočička v pořádku
No já jsem věděla, že zapomenu popřát Alence k narozeninám
TAK DODATEČNĚ VŠECHNO NEJLEPŠÍ, ALENKO, K TVÝM 7. NAROZENINÁM!
HOJ ![]()
DODATEČNE FŠECIČKO NEJ VŠEM OSLAVENEČKUM!!!! ![]()
AJJI , jak to u vás vypadá????
U nás taky rostou horní dvojky. Občas nevím, jestli jí bolí zoubky nebo na mě ta čertice hraje rozmrzelý miminko. Emušák je teď občas pěknej vztelounek. Když něco nechce, tak začne pěkně vyvádět ![]()
Ale jinak z ní mm radost. Dneska ráno jsme snídali stylem, že ukusovala chlebík se sýrem a v ručičce přikusovala okurku
JInak taky umí už pápá a paci paci ![]()
Co se týče štědrýho dne, tak jsme kolem poledne byli u tchýně. U ní se jí chtělospinkat, ale jak byla v cizím prostředí, tak nezabrala, tak byla trochu mrzoutek. Odpo k nám přijel tchán s prababičou, tak to rozbalili dárečky. Chvilku si s nima pohrála (dostala xilofon od Lamaze a dřevěný kostičky - ty teda slavili obrovský úspěch!) a když odešli, tak jsme se chystali na rodinnou nadílku,ale mládě odpadlo a usnulo na 2 hodiny. S tátou jsme nevydrželi a navečeřeli jsme se bez ní, páč jsme měli hroznej hlad. Probudila se akorát, když jsem douklízela kuchyň, takže slupla rybí polívku a šli jsme na další rozbalování…bylo to fajn. První vánoce se vyvedly a až budu mít zprovozněnej ten náš noťas, tak mrsknu na rajče fotky.
Teď se těšíme na Silvestra. Myslela jsem, že letos jej oslavíme doma, ale nakonec pojedeme na hory s kamarádama. Zajednali nám na chatě i samostatnej pokoj, tak to snad půjde. Ve slepě už čekaj sáňky místo kočárku
Myslím, že stejně většinu večera strávim s Emušákem v pokoji než oslavou, ale za to vyvětrání mi to stojí ![]()
Jak budete trávit Silvestra vy?
Ahoj,
tak jsme byli včera na té pohotovosti a zřejmě je to nějaká infekce. Máme dávat smectu a zítra k dětské dr. na výtěr. Zatím jen kojím. Včera večer ještě řídce kakala a byla v tom i trocha krve. Nevím co to znamená? Naše dr. bude mít určitě dovolenou tak nevím kam zítra půjdem ![]()
Děkujem že na nás myslíte.
Alenko všechno nejlepší k narozeninám
a Alenku úplně chápu mě by v sedmi letech taky oblečení pod stromečkem nenadchlo ![]()
Viktorka taky nebyla s dárečků s z Vánoc nijak nadšená nebi překvapená bylo jí to celkem jedno
ale já jsem to čekala až budou trošku starší bude o jiné. Já jsem si tyhle Vánoce užila hlavně díky Adámkovi ten byla tak natešený a měl takovou radost, že jsme byli dojatí všichni ![]()