ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
10.1.09 20:29

Jo a ta anonymní zpráva jsem byla taky já … ale tu druhou jsem původně posílala první … su fakt šikula :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
10.1.09 20:46

Ahoj, moc děkujeme za přání a taky za to, že myslíte na Adámka no prostě jsem ráda, že vás mám :)

Včera už se mi zdál lepší. Měli tzv. bílý den a byli v bílých věcech a vyráběli korunu na hlavu tak se mu to líbilo a vyprávěl o nějaké holčičce tak snad už zase bude líp. Akorát začíná kašlat a snoplit což právě vůbec nepotřebujem aby byl teď zase doma :? Já mám právě taky pocit, že furt sleduju jako jestli mu někdo neubližuje a tak :oops: jo a pak na druhou stranu po něm doma řvu a na nic nemám trpělivost :oops: :(

No právě, že Viktorka nemívá tvrdé kakání spíš naopak a tu prasklinku má až vevnitř takže tomu moc nerozumím :? Opruzená nebývá a když tak to vždycky brzy vyléčíme.

Dneska jsme byli na Pustevnách nevím jeslti vám to něco říká teda kromě Evy a Luciáše ty určitě ví :wink: je to v Beskydech a bylo tam sněhové království tzn. sochy ze sněhu a tak a na tuto akci už nikdy nejdem. Lidí asi milión no vůbec to nepřipomínalo hory. Viktorku jsme nechali poprvé na půl dne mamce. Ona v kočárku tak dlouho nevydží a v tom mrazu bych ji nemohla nosit jen tak. Adámek taky nebyl dvakrát nadšený furt se staral jeslti už půjdeme do restaurace :roll: ale je fakt, že aspoň oběd stál za to. Dala jsem si halušky s bryndzou výýýborné a Adi měl svíčkovou a ještě snědl celou polívku kterou jsme měli mít původně napůl :lol: horský vzduch dělá divy :D

Tyninko u nás ještě jako „uspávadlo“ zabírá nošení ale to je snad ještě horší než žmoulání prsa a nekonečné kojení :roll: přeju ať už máš se zubama pokoj. Jo a to jsme na tom podobně já jsem kolikrát horší než ty děti a bryndák by se mi hodil :oops: :lol: máme hrozně studený byt takže plovoučku mít nemůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
10.1.09 20:55

Tyninko,nakonec čočkovka nebyla,dal si s námi kuře s porkem a brambory. A šmakovalo mu.

Ajjoo,jo na pustevny jsme jezdili s bráchou lyžovat. S Adámkem je to blbý,ale myslím si,že na tom má vliv to,že je často nemocný.Třeba na jaře bude líp. Viktorce ať se prdelka brzo zahojí.

• Citovat
  • Upravit
2681
10.1.09 21:06

Zdar,
tak my byli dneska na oslavě Petrový babička - slavila 90. narozeniny a já se s ní trochu svezla, protože tahle babička má narozky ve stejný den jako já. Akorát sem pořád trapně opakovala, že mi ještě není tolik :lol: Babička je čupr, akorát skoro nevidí. Nikdo ale nedokázal mít nějaký proslov, protože to všechny fakt dojmulo, je to obdivuhodný věk. I já měla zaslzelý oči a to jí moc neznám. Šimon to zvládnul v pohodě a já z toho měla takový strach. Šel z ruky do ruky a byl hvězda. Ta oslava byla ve vinárně - oběd - a musím říct, že jsem dlouho nebyla v hospodě, kde tak dobře vaří. Dala jsem si hovězí steak a bomba.
Hned jsme si přivezli neteř, bude u nás spát, protože tchánovci a švagrová jdou na nějaký ples křepčit.

Holky, s těma ochranitelskejma křídlama je to fakt těžký, rozumem vím, že ty děti se budou muset poprat v životě s lecčím a musí být připravený, že není všechno růžový a nebudou se na ně všichni usmívat, ale na druhou stranu bych jim nejradši tu cestičku pořádně a hodně dlouho umetala.

Ajjo , já Pustevny taky znám, kdysi jsme tam byli a moc se mi tam líbilo a chtěla jsem si tam zajet někdy zalyžovat, ale ještě to nevyšlo. Je to od nás kus cesty. Ale pamatuju si hotel Tanečnice s bazénem, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.1.09 21:36

Ajjo … Pustevny taky znám … taky sem tam kdysi jako malá byla lyžovat . To jsem jezdila každý rok, teď bych asi hned sletěla :-) Jsem ráda, že nejsem sama taková „šikula“ :lol: :lol:
Teď se třeba Viki probudila … párkrát si cucla a otočila se zády a chrní .. .tak by se mi to líbilo 8) Ale s tím nošením … to u nás taky zabírá … teda já jsem ji unosila asi dvakrát a to když byla fakt krize … jinak jsem ji třeba uhoupala na klíně, protože si pamatuju, že sme nosili Mikina a to byla teda niční můra :roll: Ruce až na zem a jak si ho dávala do postýlky, tak vytřeštil oči a všechno znovu … nakonec si ho naši nastěhovali do postele a vždycky sme ho někdo uspávali … to měl v čumině flašku s čajem a hrál si s naším uchem … a trvalo to fakt dlouho … no a doteď nemá úplně oddělený pokoj a to je mu 12let 8O :roll:
Takže raději budu jak píšeš kojit než nosit … k tomu měla spády mamka, že kdyby náhodou, ale nejsem zastáncem tohoto … hlavně protže bych ji stejně dlouho neunesla … má už 9 kg a to bych nevydržela :)

Emanko … no krásný věk … !!!! Přejeme všechno nejlepší … něco sme zase prošvihly :oops:
Donedávna jsme měla ještě prababičku … dožila se 96let … teda mi to přijde jako nedávno, ale umřela po mé maturitě, takže je to už myslím 4 roky … no pravda… letos o Vánocích by měla už 101 let.

Ajji … hlavně ať je Adámek zdravej … a Viki že má natrženou prcinku zevnitř? To je fakt divný, ale hlavně, že je to tak a nezpůsobilo tu krev něco vážnýho. Asi by mě to vyděsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
10.1.09 22:21

Ty jo vy fakt všechny lyžujete jo 8O já jsem na lyžích nikdy nestála ani Adam a mrzí mě to i Adam by se to chtěl naučit, ale není už to pozdě takhle na staré kolena? :lol: My všude po svých bez lyží :?

EMANKO tak za prvé všechno nejlepší k narozeninám. Kdypak jsi je měla? jo a Tanečnica tam je ale jeslti i bazén to fakt nevím :D

TYNINKO to víš že mě to taky vyděsilo proto jsem s ní šla k dr. no snad už to bude dobré. No pěkně brácha dal mamce asi taky zabrat co :roll: jsem zvědavá kdy ty naše Viktorky dostanou rozum :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.1.09 23:05

Počkat, počkat, Emanka má přece narozeniny až třináctého ! :D To musím vědět, když mi v ten den praskla voda a málem jsem jí porodila Adámka jako dáreček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.1.09 23:10

A Pustevny znááám, taky jsme tam jezdili lyžovat. Teď už jsem druhý rok nevytáhla čumák :( Honza říká, že vezmeme Adama s sebou a budeme se střídat, ale já ho nechci nechat tak dlouho mrznout, jedině by šel k babičce, ale zase se mi bude stýskat… :D (no jo, ale nevlezu se do svých lyžařských kalhot, potupně bych si musela vzít Honzovy staré) :cry: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.1.09 23:13

No nic, jdu chrnět. Tak dobrou.
Jo, ještě jsem chtěla napsat, že jsem dnes ráno dala Aďovi na snídani banánový sunar a sosal jak divý, tak alespoň vím, že to pije a nebudu si dělat starost, že má málo té denní mléčné dávky. Takže na snídani mlíko a rohlík s lučinou, odpoledne bílou aktivii, večer kaši, před spaním kojo, nad ránem kojo (jak kdy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.1.09 08:49

ŠIMONKOVI VŠE NEJ K JEDENÁCTIMĚSÍČNINÁM!

http://internetovy-obchod.msbox.cz/…pg-47095.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
11.1.09 10:12

Šimonkovi vše nej k 11měsícům, :dance: :dance:

Evi ,teda Ty máš pamatováka,hluboce se klaním. :-)
A kombinézu starou nějakých 15let taky neobleču,musela bych si koupit lyžařské kalhoty,bundu mám solidní.Ale počkám až po druhém dítěti. Třeba tu kombinézu zase obleču :wink: :wink:

Ajjii ,podle mě není nikdy pozdě. Brácha jak je v USA a dělá lyžařského instruktora,říkal,že jeho kolega má skupinu dospělých kolem 50let,co začínají lyžovat.

• Citovat
  • Upravit
2681
11.1.09 16:30

EVi , fakt klobouk dolů, mám je až 13., babička taky, jenom ta její oslava byla v sobotu a já se s ní svezla, protože mi tchánovci už neuvidí. Já mám problém si pamatovat narozeniny rodiny a ty si pamatuješ i moje. I když s tím narozením Adámka, to je možná k nezapomenutí. Jedné mojí kamarádce se to podařilo a porodila mi dceru na narozky.

Bára zrovna dneska šla bruslit v mojí staré lyžařské kombinéze, jsem jí objevila ve skříni při stěhování a do mínus 10 je dobrá. Jsem zvědavá, jestli se letos na lyže postavím, těsně před těhotenstvím jsem si koupila nový lyžáky a měla jsem je na noze snad jednou.

Holky, s tím spaním já nějak neumím vymyslet, co jinýho by mohlo zabrat než to vyřvání. A fakt to není nic tak strašnýho, Šimon teď spí krásně většinou bez přestávky do půl 5, to má ale v hlavě snad budíka a budí se pravidelně. Do nedávna si dal mlíko a spal se mnou dál v posteli, ale poslední dobou dost pravidelně tak hodinu neusne, leze mi po hlavě, já úplně zblblá, Petr v limbu a usne až potom. To je docela otrava, ale pořád dobrý, když si vzpomenu na to buzení po hodině. Na druhou stranu si myslím, že kdybych bydlela v paneláku, tak bych to nezvládla, takže chápu, že se vám do toho nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
11.1.09 16:36

Lukášek mi řekl poprvé MAMI :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2724
11.1.09 18:45

AHOOOJ 8)

Tak předně VŠEM OSLAVENEČKUM VŠECIČKO NEEEEJJJJ :srdce: :srdce: :srdce:

FYZ :potlesk: :potlesk: :potlesk: :D :D :D je to šikula!

Ke spaní… u nás malinkatá změna. Savec se přisaje hned jak lehnem do NAŠÍ postele, trochu se napije a pak jí prso vezmu a ona cestuje po posteli jak březí fena, co hledá pelech, pak někde zakotví a usne. Do půl druhý spí jak dřevo ve SVOJÍ postýlce, ale pak až do rána spí s náma. Zatim beru jako úspěch, že už mě nežižle dvě hodiny než usne…ono to nějak půjde :P Ale co jsem si všimla, tak do postele musíme jít fakt v osm, když jdeme jen o čtvrt hodiny pozdějc, tak už špatně usíná a je to horor. Ty mrňata asi vážně milujou tu rutinu…

Lyžovat jsem loni ani letos ještě nezvládla Myslela jsem, že to o Silvestru půjde, ale ne-e, snad to za rok bude už lepčejší. Ale těšim se jak blázen. Uvidíme v březnu v Alpách…

Víkend byl u nás ve znamení výletů po keškách. Savečka jsme trochu vyvětrali - spokojenost na všech stranách :wink: Mrazjek je teda slušnej :P

Jo a v úterý se šunu zase ke kadeřnici, mám pro ni připravenou lahůdku…víte, jakej má teď účes Lenka dusilová - tak do toho jdu :wink:

http://nd.blog.cz/…39619041.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
11.1.09 21:13

Márty , já se obávám, že tobě bude slušet všechno, ty potvoro :lol:

Fyzi , Šimon říká máma už dlouho, ale nic jinýho neřekne, proč taky, nic jinýho nepotřebuje :lol: Ale potěší to, co?

Jak jsme hlídali včera a dnes tu neteř, je jí 6let, našla v Šimonový bedně dudlík a celý dopoledne ho měla v ruce, různě si podudávala, lochtala se s ním po obličeji, ale fakt ho dopoledne nedala z ruky … ty vzpomínky :lol:

Psala mi dneska kamarádky, co má měsíční Rozárku a pojedeme s nima a jejich známýma s malýma dětma na velikonoce na Horskou Kvildu. Jsem ráda, bylo by fajn se spřáhnout s nějakýma lidma s mrňatama na dovolený, my takovýho nikoho moc nemáme. Moje kamarádky mají většinou už starší děti v Bářině věku. A Katka, co má Rozárku, má ještě 2 děti v Bářině věku, takže dobrá kombinace. To je vlastně ta kamarádka, co jsem vám o ní psala, že spolu jezdíme na dovolený, takže pokračujeme s miminama. O velikonoce bude Šimonovi rok a 2 měsíce, mmch díky za gratulace k dnešnímu výročí, fakt je to děsný, jak to utíká, ještě měsíc a je mu rok - no bavili jsme se s Petrem, jestli je dobrá nějaká ta krosna na nošení, uvidíme, ale upřímně nevím, jestli by v tom vydržel. Ale doufám, že od jara už začneme víc výletovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí