ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
9.12.08 10:12

Ahoooj tetuchy!

se hlasim po malování. Děkuji, na dloooouhou dobu už nechci!!!!Ale vypadá to hezky. Jen na tu zelenou v ložnici si musim zvyknout…říkám si, že jsem ji měla radši udělat na modrou…ale teď už je to asi jedno co? :wink: :wink: :wink:

FYZ , tak to se těšíš na skříň jo?Foto sem určo dej, jsem zvědavá, taky by do chodby brala nějakou pořádnou! Jaká byla kosmetika? Já na ní nikdy nebyla, ale musí to být žůžo! A k mršr gratuluju, když teda byla očekávaná :D My tak druhý mimčo až za rok, ale děda včera pravil, že bychom na to měli vlítnout taky,aby nebyli sourozenci moc od sebe…ale to teda nevim, zatim se mi do toho nechce a chci si užít Emušáka. A ještě něco - LUKI, TY ŠIKULO! NEPŘEDBÍHAT JO???? U nás se zatim ťape kolem nábytku :D

EVO , ty brďo!Vy jste vlasatý 8O 8O 8O Za pár let ti po tom tvym chlapovi poletí holky jako blázen :D 8) :D

stromeček máme umělej…asi metrovej, letos bude na komodě. Sice ho opět neuchránim před kočičákem (pro něj je velikánská atrakce), ale aspoň Emušák na něj nedošáhne :P

No a tady pár ukázek našeho kanárkového bytu. Zatim nemáme obrázky, ale snad je tam dneska doťuknem,tak pak budou konečná fota na rajčákovi 8)

Savečkovo novej pokojíček:
http://nd.blog.cz/…37991635.jpg

Kousek loznice:
http://nd.blog.cz/…37991784.jpg

Předsíň:
http://nd.blog.cz/…80961868.jpg

Kanárkov:
http://nd.blog.cz/…80961885.jpg

Obývák:
http://nd.blog.cz/…80961925.jpg

Novej stul, zrusili jsme bar, abychom mohli na vánoce všichni tři sedět u stolu :D :
 http://nd.blog.cz/…80961972.jpg

… tak jsem vám to tu trochu zahltila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
9.12.08 13:16

Ahoj holky,

my se z těch nemocí snad nevyhrabem nebo co :roll: Adámek vždycky něco chytí pak do týdne Viktorka a furt dokola. Od včerejška má Viktorka antibiotika bohužel s kapkama proti kašli a do nosu jsme to nevyléčili teplotu už měla 5 dní nad 38 včera ráno 38,7 tak jsem šla s nima k dr. Adámek už jen na kontrolu. No a sedlo jí to už i na průdušky takže ATB :? ale hned po první dávce byla bez teplot tak aspoň že tak.

Jinak se naučila usínat u Adama dokonce i večer k němu doleze jako aby jí pomohl usnout :) mají to tak promakané že ji kolikrát ani nemusí nosit jen si ji položí na hruď. No jo tatínkova holčička :lol: Kojím už taky méně až si říkám, že jí to nemůže pokrýt denní potřebu mlíka. Jí jogurt, ale kaše nechce vůbec :?

Na mikuláše jsem byla s Adámkem na večerní procházce jestli nějakého potkáme když nemohl nikde na žádnou miulášskou akci když byl nemocný a potkali jsme i čerta, ale nebál se vůbec :D no a sladkosti co dostal mu pomáhám jíst a jak ráda :lol: :lol:

FYZ tak vy už se chystáte na mimčo? nevím proč ale jako první kdo od nás bude mít další mimi jsem si tipovala Endy :D ale to že bude Lukášek chodit první to jsem si teda fakt myslela takže gratulace :D

MÁRTY máte to doma moc hezké a vymalování se vám povedlo :wink:

Všem co měli svátky a jiná výročí blahopřejem :)

Jo a Viktorka furt nemá ani jeden zub a já zase pořád nemám MS a ani jedna si nestěžujem :D

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
9.12.08 13:23

EMANKO Viktorka spí jedině pořád a stále se mnou v posteli takže normálně na polštáři :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
9.12.08 19:29

Márty ,to je bomba!!!!! Normálně jsi mi vyrazila dech,fakt super. :potlesk: :potlesk: .
Fotečky pak hodím,už se těším jak malá. A musíme dokoupit obrazy,bo to tu máme holé.
My jsme domluvení,že jak bude Lukáškovi rok,vlítneme na to a zaděláme na ségru.

Ajjoo ,ať jste brzo zdraví,to je pech,takhle se dětisrřídají v nemocech.

• Citovat
  • Upravit
4874
9.12.08 21:34

Ahoj holky,

Marty, mate to doma moc hezky…moc se mi libi ta zluta v obyvaku a kuchyni..a koukam na kocicaka, ze ho je teda kousek 8O

Fyz, Lukino je sikula, to vime uz dlouho a myslim, ze vlasatce dozene taky brzy…

Evi, Adamovi to moc slusi…

Ajjo, nemoci jsou previt, taky nevim, jak se jich s Klarou zbavit. Nastesti vypada, ze ji moc nevadi…

U nas vse pri starem, asi zadne pokroky, jen tu mrchu bych nasla rada pod stromeckem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
10.12.08 07:22

Viktorce vše nej k 10měsícům :huban:

• Citovat
  • Upravit
3481
10.12.08 09:06

VIKTORCE HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍ K 10 MĚSÍCŮM!

http://www.hracky-levne.cz/…32642034.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.12.08 09:20

Márty , moc se vám to povedlo. Máte krásně syté barvy, to se mi moc líbí. Taky jsem chtěla syté, ale Honza se jich bál :roll: A těším se na fotky na Rajčeti, abych prozkoumala detailně, co to tam ta Emušinka všechno má kolem té postýlky :D

Fyzi já pořád do Honzy duju, ať si pořídíme nějaké obrázky…no jak do dubu :roll: Kdybych nekoupila Adamovi do pokojíčku tehdy ty tři z Ikey, tak tam nemá nic. Chci ještě do obýváku nad sedačku (to mi milostivě schválil) a pak jsem chtěla do kuchyně na zeď 3 malé vedle sebe nebo nějaký složený ze 3. Máme tam holou zeď, tak by se mi to líbilo, ale on má strach, že když prý mi povolí tam obrázek a tam, že budeme mít za chvíli doma všude takové ty serepetičky (lapače prachu), ale na to já nejsem. Prostě si to asi budu muset koupit sama a bude :D

ad MS, taky ještě nemám, jsem si na to tak zvykla, je to bez ní super :) už měsíc chodím u nás na Aqua aerobic a docela mě to chytlo, takže mi ta MS tuplem nechybí 8) apropo Endy , Tvé vánoční přání mě pobavilo :wink:

Ajjii , ať se Ti dětičky brzy vyzdraví! Máš moc krásné okaté děti. Adámek mi přijde podobou na Tebe a Viktorka na Adama, tak by to mělo správně být :) To jen u nás je Adam celý Honza :roll: Nechápu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.12.08 10:13

Ahojky,
Márty , moc pěkný, takhle to vypadá, že máte min. 3+1 :lol: Jak to přežila Emička u mámy ten celý den?
My byli včera v Ikea utratit obálky na vánoce, co jsme předčasně dostali, rodiče tedy byly letos dost štědrý :lol: Koupili jsme knihovnu bílou do obýváku a do jídelny 2 komody Malm, mám dojem Márty , že jí u vás taky vidím, ne? A pamatuju si, že Eva si jí taky chtěla koupit. My ale máme ty tmavší, středně hnědé, zatím je smontovaná jedna a vypadá to dobře. Už se těším na úložný prostor, to jsme už potřebovali jak sůl na účty, svíčky a blbosti. Pořád jsem lítala nahoru do beden. A knížky do knihovny ke křesílku, na to se taky těším.
Fyzi , Lukáš je tedy opravdu hodně popředu, chodit v 9 měsících … je to šikula.
Endy , to je opravdu dobrý přání k vánocům, přát si mrchu, jestlipak si to ježíškovi napsala, aby to věděl :lol:
U nás se spaním to vypadá stále dobře, ale budí se fakt brzo, pravidelně v půl 6. Jenom se trochu začínám bát, aby tím neskončilo kojení, pije večer a ráno a přes den taky, ale jen si tak cucne, nic velkýho. Už ty prsa nemívám tvrdý. Mně by to vlastně zas tak nevadilo, ale on neumí pít z flašky a nevím, jak bych do něj to mlíko dostala. Ale sní denně bílý jogurt a kaši každý večer, ale to je asi málo. Holky, kdy se tak začínájí dávat třeba ovocný jogurty? Mně je ho líto, jak má tu stravu takovou jednotvárnou, já na to nemám fantazii. Zkoušely jste někdo ten puding?
Ajjaa, to je blbý s těma nemocema, jak jsou děti 2 tak to většinou takhle je, že to chytá jeden od druhýho. Šimon se zatím docela drží, ale vážně přemýšlím o tom, jestli se od února nevykašlem na plavčo. Teď jsme 3× vynechali, měl tu šestou nemoc, pak kašlal, teď už je to dobrý, ale včera jsme zase v termínu plavání byli pozvaný na 10ti měsíční prohlídku. Přibral za měsíc jenom 20 dkg, ale dr. říkala, že je to tím, jak se hodně hejbe a že teĎ už tak rychle přibírat nebudou. Papá dobře, tak je to asi OK.
Jinak jsem se rozhodla, že píchnem ten Prevenar, minulý týden umřelo 4měsíční miminko a 18ti měsíční holčičku zachránili jen tak tak. Parlament teda prý schválil, že to od ledna bude hrazené očkování, tak počkáme a uvidíme, jestli jen pro děti narozené od ledna 2009, nebo pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
10.12.08 10:40

EMANKO my jsme se na plavání právě už vykašlali sice narada, ale nedá se nic dělat z deseti lekcí jsme byli 4× :? hmm tak to rodiče byli opravdu štědří podle toho co jste všecko nakoupili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
10.12.08 10:41

jo děkujem za přání :)

a Endy přání k Vánocům super tak přeju ať se splní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.12.08 11:02

Ajjaa, teĎ koukám, za jaké přání děkuješ a ona je Viktorka 10-ti měsíční, to tedy znamená, že Šimon je zítra :lol: to si ještě pamatuju, že jsme skučely ve stejnou dobu :lol: Já jsem úplně mimo, nevím, jaký je den, kolikátýho je. To to uteklo, co? Tak Šimon posílá jednu uslintanou :lol:
A k tomu spaní na polštáři - když Šimon spal s námi v posteli, Petr mi přinutil zrušit polštáře a spali jsme všichni jen na matraci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
10.12.08 12:51

Emanko fakt? to je teda zodpovědný tatínek :lol: my spíme spolu na polštáři od narození, ale nemá jakože jenom podloženou hlavu je tam na něm celá což zádům nevadí nebo naopak celá sklouzne a na polštáři není vůbec :lol: to víš že si to taky pamatuju jak byli málem Viktorka a Šimonek v jeden den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.12.08 18:30

Ahojda tetuchy 8)

EMANKO , jo, jo, komody MALM máme dvě a nemůžu si je vynachválit!!! Je to skvělej úložnej prostor Emušák v nich mí svoje věci a pak tam mám ručníky a povlečení apod. Ty šuptala jsou krásně velká - hluboký - prostě spokojenost! :D A že to vypadá jako 3+1? CHACHA…tak to opravdu jen vypadá :D :D :D

EVI , Emušák má kolem postýlky zvířátka a kytičky z www.psicek.cz. Vypadá to super a nebylo to ani tak drahý. Ještě se teď chystám nalepit na strop 60 fosforovejch hvězdiřek, aby si usínala „pod hvězdama“ viděla jsem to u jedný rodiny, jak jsme chodili po těch bytech a moc se mi to líbilo :P

AJJO a EMANKO , my jsme plavčo odpískali taky. Dohodli jsme se s tátou, že budem chodit o víkendu všichni tři do bazénu na Barrandově. Finančně nás to vyjde skoro stejně (možná i míň) a budem všichni spolu. Sice mě to mrzí, ale ten Juklák je na nás drahej a někam dál se mi teď v zimě jezdit nechce. Uvdíme na jaře…

No a my jsme dneska byli nachytat vánoční náladu do Prahy Vrátili jsme se před hodinou pěkně vymrzlý, ale viděli jsme stromeček na Staromáku. Jak pravila moje sestra: „Je to dobrý, zas je hnusnej!“ No, má pravdu, přes den opravdu nevypadá nic moc, ale večer, když je rozsvícenej, tak může být hezkej :D

Holky, jinak u nás úspěch v jídle! Emušák vzal na milost moji kuřecí polívku se zeleninou a kuřecím masem a těstovinama! Dneska jsme dali k svačině chlebíka s Kiri a teď vařim čočkovku. Tak snad bude aspoň něco v poho … abych to nezakřikla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
10.12.08 20:15

Ahojky,
byli jsme plavat,chodíme teď 2krát týdně,do dvou různých center a musím říct,že super,vyřádili jsme se oba,dali jsme si i saunu.

Evi ,všechno bude,i obrázky. Přemýšlím,že nechám udělat do hezkého rámu Lukáškovu fotku. Nechávala jsem dělat samolepky na auto z jeho fotky a vypadá to bezvadně.
A do kuchyně mám nachystanou poličku s chodskou keramikou od babičky z Domažlic,ale ještě jsem ji nepověsila :oops:

Emanko ,na ten Prevenar jsem zvědavá. A k flašce,Lukáš to taky neumí z dudlíku,ale naučil se pít z pítka bez problémů a krásně pije z klasického hrnku.

Márty ,hvězdičky jsme dostali od kámošky,ale zatím jsem je nelepila,pokojíček budeme dělat Lukáškovi jako pokojíček příští rok až se zadaří ségra nebo brácha.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex