Poradna duly
Jana Čurdová
nazdarek holky,
tak se pridavame k marodum. Drzi se nas to uz skoro tri tydny. Ta ryma, to je fakt protivny. Kdyz si predstavim, kolikrat denne jim musim ty nosanky odsavat, zacinam to uplne nesnaset. Navic Matej u toho vzdycky rve jak pominutej, takze sem presla z vysavacove zpatky na tu balonkovou ![]()
Marty - mate to fakt suprove vymalovany. Ja mam hrozne rada barevny steny, doma to taky mame hodne barevny - obyvak oranzovej, loznice zelena, chodba zluta. A na tu zelenou si zvyknes, neboj. Me se v ni spi moc fajn.
Fyz tak vy uz fakt uvazujete o dalsim prckovi? No to teda obdivuju. Ja si furt delam srandu, ze tak za 5 let me to treba znovu chytne, az budou prcci velci a me bude mrzet, ze uz nemam zadny prtouse, tak uvidime ![]()
jinak pomelo my teda mame hodne radi, teda ja a prckove. Manza to moc nemusi. Prckum sem to zkusila dat jednou a v poho, takze ted uz ladujou i mandarinky (ne nejaky obr mnozstvi, ale treba pulku dohromady snijou). Kuskus se u nas taky papka bez problemu. Ale co teda jim fakt smakovalo, tak to byla KOPROVKA- vcera sem si nasla recept, nechtela sem to delat z normalniho mlika, a bylo to fakt dobry, i me to chutnalo.
cocku taky musim zkusit
Jo, musim se pochlubit, Matej se konecne zvedl na ctyri a peruje. U neho je to fakt uspech, tak su moc rada. Ve stredu minulej tyden sme byli u MUDRy, tak sem se ji ptala, jestli uz z toho nemam byt nervozni, a ona ze v poho, a abych se nedivila, ze do 14 dni poleze. No a on dalsi den fakt hupl na ctyri ![]()
Emanko ten ramecek vypada bezvadne, ten se da sehnat normalne treba v tescu nebo nekde ve fotu? uvazuju, ze neco takovyho udelam babickam. Jinak s tim chlapeckem to je hrozny, ale hlavne ze je prcek v poradku.
Vsem oslaveneckum dodatecne gratulujeme!!!!!
JO! a minulej tyden ve ctvrtek mi taky prisla. Mrcha jedna. Ja teda nadsena nejsem, bylo mi bez ni moooooc fajn ![]()
petulinkas, ramecek je z Ikei.....
posli recept na koprovku, taky ji zkusime…diky…
Endy, nasla sem ten recept na „recepty od hami“
takze: das varit brambory s jednou lzickou jemne nasekanyho kopru. az sou mekky, tak bez te vody do toho nalijes 30ml teplyho UM mlika, at to je proste takovy ridky. Ja sem jim do toho supla jeste zloutek. A fakt jim to moc chutnalo. Tak at se povede a Klarce taky chutna ![]()
Petulinkas , já měla rámeček z fota. A díky za recept na koprovku, to je taky dobrý nápad. Já koupila bylinky v květináči, pažitku, libeček a petrželku a připravuju se, že taky začnu vařit a ne pořád ty skleničky.
Já si taky říkala, co je s tou Sandulou , jestli nemá nějaký ty zdravotní polízanice. Tak doufejme, že jen nemá čas.
HOJ ![]()
Máte taky tak krásně nasněžíno?
Recept na koporovku taky využiju!
Chtěla jsem se zeptat - už jste to tady některé psaly…máte už sedačku do auta pro větší dítko? Máme totiž ty poukazy do CHICCA, co nám platěj do 20.12. a chtěli jsme je utratit za autosedačku, ale nějak se mi ty od CHICCA nezdaj. Pročetla jsem pár diskuzí a prolítla testy a radši bych šla do Römer King Plus - vychází nejlíp v sedačkách bez isofixu - bohužel, náš motorový „Mazel“ touto vychytávkou nevládne. Tuším, že jste tady zmiňovali Maxicosi že? No, zkrátka, chci jen vědět, jaký sedačky máte
… zatím teda Emušák bude ve vajíčku, dokud se do něj vejde…ale díky těm poukazům jsem se o to zajímala už teď…a teď ale babo raď, co za ty dva litry koupit????
… asu blbosti pod stromeček že? Bych nečekla, že budu mít problém utratit 2tisíce ![]()
Ahoj Marty, ja jsem sondovala u kamaradkya ona koupila Romar Isofix duo, jde dat na isofix i pasy, da se k ni dat stolecek a jde dat hodne do lehu. Cena kolem 7 tis. To se mi zda docela dobry, hlavne, ze ma oba systemy, kdyz potrebujes sedacku stehovat do ruznych aut...... Ale nazivo jsem ji jeste nevidela…
Márty ,máme romera king plus, potah highline barva pierre. Ta maxi-cosi byla Lukáškovi úzká.
AHOOOJ ![]()
Tetě EVĚ a LUKÁŠKOVI děkujeme!
![]()
To to letí, já nechci, aby mi to moje miminko tak rychle rostlo - pomooooct! ![]()
Tak jsme dneska konečně utratili ty poukazy v CHICCU. Včera jsme byli na návtěvě u známých a zahlídli jsme tam zvlhčovač vzduchu - no a už ho máme doma taky ![]()
Díky za info o sedačkách, včera nám ti známý taky doporučili značku Römer, takže půjdem pak do ní.
A taky jsem si dneska zařídila novej tarif u O2 Do dneška měli akci některých tarifů za polovinu! Poté, co jsem zase mále omdlela u účtu za mobila u Vodafonu, tak jsem do toho šla. Mám O2 NEON M, 80min volnejch do všech sítí, víkendy do O2 zadara jak volání tak SMSky a to všechno za 225,– Kč.
A taky chci ještě vylítat pojišťovnu, protože přispívá na plavčo 1000,– a teď má VZP akci, že na aktivity v prosinci přispěje další 1000,– … no, kdo mi ty dva litříky dá že?
No a my jsme teď s Emulí doma sami Taťka nám odfrčel s kamarádem na floorbal, tak máme holčičí mejdlo
Hořej nám svíčky, hledáme fotky na PFko a taaak ![]()
Márty ,se máte,dámská jízda.
Evi ,prosím Tě,jak vkládáš ty obrázky?
Holky,pozvali mě bývalí žáci na příští sobotu na srazík a já nevím,jestli to není blbé jít. Je jim 20 a jsou to rozumní mladí lidi,ale fakt nevím,jestli je nebudu nudit.
Marty, taky bych si nechala libit damskou jizdu...... my jsme rano jen s kamaradkou pekli jeste linecke, ale to moc mejdan neni…
Fyz, urcite jdi, kdyz te pozvali. My jsme taky zvavali NEJOBLIBENEJSI kantorky na srazy. Takze je to urcite poklona… a odejit muzes klido driv, vymluvis se na Lukaska, to pochopej..... Navic asi budou koukat, jaka je z tebe kocka, jestli te znali pred tehu… ( myslim ta kilca dole, ktera nepokryte zavidim)
Ahoj maminy,
Emičko: všechno nej nej nej k 10 měsíčninkám ![]()
Holky,my byly včera bez dětí v Drážďanech,kouknout na trhy a nakoupit dárky,hračky tam vyjdou na polovinu než stojej tady,doufám že budou mít oba pod stromečkem rozzářený očička ![]()
A dneska jsem jela do tesca pro pleny a mají akci že k nim jsou ubrousky zdarma, a jestly někdo plánujete chodítko-odstrkovadlo hrošík od fischer price tak ho mají kolem 700,– normálně za 1200,– uvažujeme že koupíme k narozeninám ![]()
Ráno jsme byly s taťkou v lese na dřevu a Venda spal i při hukotu motorovky 4 hodiny ![]()
Ještě něco důležitýho jsem Vám chtěla napsat ale zase jsem to zapoměla ![]()
Nějak na mě dopadá depka,za tejden by byly Vašíkovi 2 roky,ale zase si řikám že bysme neměly Vendelínka,kazí mi to těšení se na vánoce,nějak mi to nejde se těšit když je to tak smutný,ještě to tak moc bolí,pořád si řikám proč se to stalo ale pak se podívám na Vendu a jsem ta nejšťastnější máma,takový divný to je
Já už vím co jsem chtěla,umíme nový slovo ale radši nikde moc nevyslovovat
, říkáme " Ty voe" nebo to tak aspoň zní
Já jsem se přistihla že to používám docela často tak je možný že to prcek odposlouchal ![]()
Fyzi: a na sraz určitě jdi,uvidíš že se ti tam bude líbit a jak píše Endy,je to pocta,byla jsi oblíbená kantorka ![]()
Mimino ještě nespí,jdu na něj,tak papapa a opatrujte se
Emanko ,to je teda radost,prasklá lebka,chudák klučík.
Ajjoo ,u nás pomelo taky moc nefrčí,Pavel má radši pomeranče.
Endy ,my náhradu neměli žádnou a na plavání veřejnosti chodit nemůžeme,bo berou děti až od 1roku.
Evi ,kuskus nejím ani já,to bych po Lukáškovi nedojedla
Márty ,akorát jsem se chtěla zeptat,co holky a vidím,že máme stejné myšlenky
Bobek je nějaký protivný,já mám rýmu a bojím se,aby to nechytil. trošku soplí,ale žádná tragedie.