Poradna duly
Jana Čurdová
HOLA ![]()
EMANKO , Šimonek je teda fakt šikula! Ještě. že nemáme schody
A paní inženýrka je taky šikula…dost by mě zuajímalo, jak zvládla ty lepíky lepit dozadu ![]()
ENDY , mám taky pár věcí na MMB a skoro nic jsem neprodala. Já nejradši kšeftuju na Aukru. Je to sice za nějakou tu stovku měsíčně, ale už jsem prodala spoustu věcí.
A nakoupila taky
…za supr penízky!
Mrchu jsem měla 2×, ale co beru antikoncepci tak ne a nechybí mi holka!
To mi připomíná, že se budu muset objednat k dr. páč dneska začínám poslední plato - chjo…
No a Emučák má rýmu jako trám. Nemohla v noci dýchat, jak měla plnej nosík a i když se to nedoporučuje, tak jsem vytáhla tu odsávačku na vysavač…akorát, že se začíná, díky tomu, bát luxu ![]()
Vyrážíme na chvilku ven, došli mi pyžama. Hrozně se teď vytáhla, tak máme jenom dvě a obě v prádle samozřejmě ![]()
Anlea psala sms, že přijede taky.
Márty , nám dr. odsávačku na lux doporučila, i když jsem taky četla diskusi, kde to bylo tak půl na půl. Já se ale bojím, že by se mu rýma vrazila do ucha, když se pořádně neodsaje, myslím, že když se ten nos po odsání zvlhčí nějakým sprejem, tak je to v poho, ne?
Tyninko , Šimon takhle řádí na schodech, ale na kolenou taky neleze, jen se plazí. Aby nezačal dřív chodit, to by ale nebylo dobře.
Já mám na mmb taky pár věcí a zatím jsem prodala jen babyvak. Ale aspoň něco. Aukro neznám, se mrknu. Já teda spíš nakupuju, šimon skoro nový věci nemá, a když je má, tak jsou to ty extra levný.
Viktorce vše nej
Jste mi, holky, pěkně zblbly, jak bylo Adámkovi 9 měsíců před měsícem a jak jste psaly, že už jsou stejnou dobu venku jak v břiše, zafixovala jsem si, že je Šimonovi 9 měsíců a všude říkám, že mu zítra bude 10 měsíců. Až včera mi máma opravila ![]()
A dneska jsem se taky vyznamenala, příšli nám odečíst vodu, nejen, že jsem musela volat Petrovi kde máme vodoměr, ale ještě jsem se ho, trdlo, zeptala, kde je vodoměr na teplou vodu. Sice mi ta blbost vzápětí došla, že už nejsme v paneláku a máme bojler, ale už to bylo venku. Takže si můj muž o mě musí začít myslet, že blbnu. Hlavně, že se směju kamarádce inžinýrce ![]()
Ahoj ženy ![]()
JJ, ve středu velká akce u Emanky,ještě že máte tak velký dům že se nám tam ty mimina vejdou,to bude super až tam polezou po zemi,každý jinym směrem ![]()
Prej sprosťandy,viť Márty,teda co si o nás myslíte ![]()
Ale včera mě tak nas-štvala jedna pani na MMB že jsem jí musela napsat negativní hodnocení,prodávala toho mluvícího pejska od FP za 500,– tak jsem jí napsala jestly mi může poslat fotku,pani poslala,já okoukla a psala jsem jí že ho chci,ale milá pani mi odepsala že už ho prodala někomu dalšímu
Tím mě tak namíchla že jsem se rozepsala do meilíku,pěkně mi tam ty písmenka skákaly a ještě jsem jí napsala že je nespolehlivá prodávající že neakceptuje prvního zájemce a věc si prodá komu se jí hodí,ale dneska mi psala jiná mamča že mi ho taky nechá za 500,– tak přece jenom pejsek pod stromečkem bude,nechtělo se mi dávat 1000,– za novýho ![]()
Ráno jsme byly s Vendelínkem u Alenky ve školce,pan fotograf nám ty naše zlatíčka vyfotil,a Vendelínek tam bavil celou školku,je to komediant už od narození ![]()
JO a málem bych zapoměla,včera byl Venda přivítanej jako občan Svinařova,musely jsme ho narvat do takový maličký kolíbky aby si ho vyfotily do vesnický kroniky,ale jinak to bylo moc hezký,a Márty,jedna rodina tam taky byly jak Hujerovi,babičky,tetičky,no celá famílie,to Vás bylo ještě málo ![]()
A u nás se pro maminky rozdávaly růže a dětičky dostaly obálky se jménem a uvnitř byl takovej ten fialovej papírek s panem Palackým ![]()
A ještě bych zapoměla,vím že to Venda nesmí,nikde jinde se tim chlubit nebudu ale včera snědl k obědu 2 knedlíky se svíčkovou když už je ten přivítanej občan ČR
, a já se pořád divim že mi nechce to mlíko
![]()
VIKINCE TAKY PŘEJEME JEN TO NEJLEPŠÍ K 9 MĚSÍCŮM
http://img.mimishop.cz/…/a468051.jpg
Emanko , video famozní
Šimonek je jak za groš kudla, (a taky má mít po kom figuru, co? Maminka jak proutek, bříško žádné:twisted: ) ale pohyblivý je úžasně ![]()
a kamarádka ing taky dobrá ![]()
jo a co se těch sprosťand týče, tak já bych taky občas i něco napsala, ale pak to raději přepíšu do spisovna, neb jako učitelka na veřejném netu.....ehm, ehm… ![]()
Anlei , já malého taky nechám vyfotit ve školce (babička je učitelka v MŠ, tak máme protekci
)
Fyzi , není nad dobré sousedské vztahy, co?Paní sousedka pod námi se chce vždycky zbláznit, když Adámek začne posouvat židličky v kuchyni po dlažbě, nebo když mlátí kostičkama o dlažbu v předsíni
a to ještě nezačal drandit na motorce po bytě
i když na klavír už taky pěkně tříská a občas mu tatínek přidrží pedál, aby to déle znělo ![]()
Tak jsme poplavali, táta vyfotil a Lukášovi se spustila famozní rýma. Na slovník si dávám bacha, přeci jen, nevím,kdo nás čte.
Anleo ,svíčková, to je Venda jedlík.
Evi ,vztahy máme dobré, na léto plánujeme postavit u domu pergolu a grilovat.
A v galerce jsou fotky z dneška.Mažu na gyndu.
Jo dneska panáček snědl Pribiňák.
Ahoj holky, tak ja taky se stredou pocitam, Mose, nejlip by asi bylo abych te vyzvedla v praci nebo nekde na Cmetru (kobylisy apod.)
Emanko, jak se da dostat od nas na Ruzyn, abych nemusela pres rozkopanou letnou? Mely jste vymyslenou nejakou trasu do zoo......porad…
Juuuu, to bude prima, tesim se na vas.....
Anleo, Klara mela taky svickovou (s bramborem) a pak bramborovej knedlik se sklenickou.....
Vikinko, všecičko nej nej nej k 9 měsíčninám
![]()
Emanko: bych málem zapoměla: to video je dost dobrý
Dívala jsem se na to už včera večer,je to šikulínek ![]()
Fyzi: ať je rýma brzy pryč, a pribiňáci jsou dobrý
,taky u nás frčej,jsem šťastná za každej mléčnej výrobek kterej do Vendy dostanu když nece to mlíko ![]()
Endy,ty jsi z Bohnic nebo ne? Jestly ano tak pojedeš od Vás na Teplice,máte tam dálnici a pak sjedeš na Slaný,je to kousíček a vůbec nemusíš přez centrum,já takhle jezdim s Ajkou na Prosek na foniatrii,koukni do mapy,je to od Vás nejkratší a pro mě nejjednoduší,nedá se kde zabloudit
Ahoj,
děkujeme za přání
a souhlasím s Fyz proč jste tak daleko taky bych hned jela. Se máte užijte si to ![]()
Dneska jsme byli s Viktorkou na převážení a za dva týdny přibrala 180g takže už máme 7450g jupííííí
jinak se jí rozjíždí nějaké nachlazení či co ale to máme všichni ![]()
Jo a musím se pochlubit my dneska slavíme všichni já 29 Adámek 3,5 a Viktorka 9 měsíců jsme všichni narozeni 10. ![]()
No dneska jsem to vzala jen v rychlosti jdu se osprchovat a spát. Tak zatím pa
jj Endy , musíš se dostat ne Teplickou a pak furt furt rovně, až narazíš na odbočku na Slaný a tam už trefíš. to je určitě lepší, já jen nevěděla, kde budeš vyzvedávat Mose. Až přijedete do Slanýho, musíte ho vlastně přejet na druhý konec, takže pojedete směrem na centrum a podle cedulí na Chomutov, vyjedete ze Slanýho ven (při výjezdu minete pumpu Benzina) a asi po 500 m máte sjezd na Chomutov a Prahu, ale vy nesjedete a pojedete rovně, asi za 1 km přijedete do vesnice Tuřany a tady je už odbočka doprava na Libovici. V Libovici hned za cedulí uhnete doleva na ulici ze zámkový dlažby, náš dům je 2. po levé straně, béžový a zepředu je malé lešení. Telefon máte, tak když tak …
No a v kolik tak vyjedete? Počítejte s tak hodinou cesty asi.
Fyzi, Ajjaa , jasně, že je to škoda, že jste tak daleko. Bylo by to fajn vás vidět osobně.
A Márty se nepřidá? Ani na ten oběd tě nenalákám? ![]()
Ahoooj,
tak my ještě dodatečně přejeme naší jmenovkyni Vikince vše nej k třičtvrtěročninám
a zároveň i Adámkovi a Áji
![]()
Jooooo a taky souhlasím … přidaly bysme se s Viki taky rády ![]()
Pořádně ten mejdan rozbalte za všechny ![]()
Teda koukám, že Ti vaši drobečci papají různě dospělácký bašty
Nebolí je bříška ? Třeba krupičná kaše se má prej od 3 let sem četla, ale už si teda nepamatuju proč a to je ještě jedno z dětských jídel … knedlíky jsou úplná bombička
No šikovní mrňousci.
Nějak jsem tady promeškala debatu o té odsavačce na vysavač … proč by se neměla používat?
Mně ji taky doporučila doktorka a při každé rýmě mi zdůrazňuje ať ji používám a když jsem jim říkala, že mi připadne, že poté co sem to začala používat, tak se Viki rozšířila žilka na čele a pak ještě jedna, tak se křenili a že prej je to bezpečný.
Malá se ještě neprobudila … úplně čučím … normálně se budí od té doby co ji uspím pomalu každou půl hodinu a teď už spí 1,5hod, v kuse - teda ťuk,ťuk … vůbec mi to nevadí ![]()
Tak já jdu na účet platit …nepříjemný ![]()
Jo a Pejska prodávají na MMB i za necelých 800Kč nového … teď jsem 2 objednala … paní to má dokonce v Brně, tak mi to vyhovuje.
Ale z Prahy by se tam nějaký prodejce třeba taky našel.
Emanko , mě bys na oběd teda nalákala!
co bude dobrého?
Fakt škoda škodoucí, že nejsme z okolí ![]()
Tyninko , vidíš a to já jsem zrovna přemýšlela, že bych Adíkovi udělala krupičku z UM.
Fyzi , jak jsi tu krupičku dělala? Normálně sis udělala UM a pak v tom uvařila krupičku? A přidávala jsi tam něco?
AJJOO A ADÁMKU, VÁM TAKY PŘEJEME HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍČKA! TO MÁTE PĚKNÉ, ŽE JSTE VŠICHNI 10.
TATÍNKOVI SE TO ALESPOŇ DOBŘE PAMATUJE, CO? ![]()
Viktorce vše nej k 9měsícům

Emanko ,teda Šimonek je šikula
Mose ,tak mrcha na návštěvu u drahého,to je pech.
Přes mmb nakupuju,ale zatím nic neprodávám,plánujeme další dítě.
Mažeme plavat i s Pavlem,máme poslední lekci,od prosince bude chodit Lukášek plavat s pokročilýma.Má chudák rýmu,v noci mě ohodil krupičnou kaší,ale ráno byl ok,jen posmrskuje.