ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
29.10.08 17:52

AAJJI , supr, že jedete jogurtek!Nám taky, hlavně bílej s namačkanym banánem!Takže vykrmování zdar holky, vy to dokážete!!!!!

ANLEO , fakticky sekačku? 8O :D A ten pejsek je parádní, viděla jsem ho u kámošky :D

Jinak Emušák už zase hycuje a hučíkuje, takže dneska po dlouhé době využíváme šátek. Dr. jsem volala, máme vyčkat 3 dny, pak se ukázat…pokud nezačnu pozorovat další příznaky čehokoli…popř. zábal a dávat Panadol. Zatim se drží na 38,2…ale k večeru se to zhoršuje :roll:
Něco jsem si o horečkách přečetla a tohle je zajímavej článek http://www.weleda.cz/…/horecka.htm

Jo a už jste některá pokukovala po golfkách? Máme totiž poukázky na 2tis. jako dárek pro Emičku a musíme je utratit do konce roku, tak přemýšlím do čeho je investovat…mně se líbí a jsou prej dobrý Jane Energy…

Jo a jdem na vátání občánků, už jste někdo byl ne? Co jste pro zajímavost dostali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
29.10.08 18:06

Anleo, taky bych fotila, usnout v klece je fakt neco..... Palce drzet budeme, at vam vysetreni dobre dopadnou… a Klarka si stoupa u bedn s hrackama, nebo kdyz ji pomuzu a stoji na chodidlech…Zeptej se pak na kontrole, ale podle me to nic neni…

Ajjo, ja mikiny koupila zcasti na MMB (ted jsem chytla bezva aukci na balicek veci a krom ostatniho tam byly tri mikinky - vse za 130,–) a neco jsme dostali, neco mam ze sekace (fleesovka cca za 50,–)…jednu jedinou mam z CaA - byla ve sleve.
ad jogurt - barvy jsou v plince ruzne, mnohdy i jedna hromadka hraje barvama, neresim.....pockej na dalsi a uvidis…

Marty, my jsme na vitani dostali zlaty privesek ve tvaru „K“. A golfky jsou dobrej napad, jen ja jsem jeste nekoukala, tak nemam prehled.
Klara ted ma taky ubrecenou, v noci se dost budi, ruku ma v puse, k tomu ted ryma…ale teplotu jsem ji jeste nemerila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
29.10.08 21:25

Zdar tetky,
golfky - já si nějak myslím, že vydržím s tím kočárkem co mám, mně vyhovuje, sporťák jsme teda fakt ještě nena:,–(ili - mám už měsíc objednaný nánožník a pláštěnku a ještě to nepřišlo a mě ty golfáče s malejma kolama přijdou blbý. Možná tak na 2letý dítě.
Zítra mi přijedou kamarádky na návštěvu, jedna s miminem, tak jsem dneska uklízela, protože sámo, že chci baráček předvést v nejlepším světle, pekla, venku to depkózní počasí, jsem docela kách.
Endy , mě to vůbec nenapadlo, že bude v Ikei víc lidí, no a co myslíš … bylo, ale stůl máme, takže jídelna je pěkná, pošlu vám fotku.
Anleo , to je čípek, ten tvůj kluk :lol: Takhle se uřvat. Ale neboj, my máme vzteklouna taky. Večer po vaně ho oblíkat, to je boj. Někdo tady jednou použil: jako chobotnice v síťovce, to je přesný. Náš vztekloun bude asi vzteklý po dědovi Jardovi :lol: Nebo po mě :oops:
Márty , snad je už Emičce líp. Ale vzpomínám si, že Bára měla něco před rokem asi 3 dny teploty a pak se osypala a byla to nějaká ta čtvrtá nemoc se to jmenuje. Ale to může být cokoliv.
Ajjaa , Šimonovi děsně chutná, když mu nadrobím dětské sušenky Sunarky do čehokoliv - do bílýho jogurtu, do banámu, do přesnídávky. Jsou bohužel sladký, takže jim to chutná, a řekla bych, že po nich by se mohlo pěkně přibírat :lol:
Márty , to máte teprve vítání, jo? My dostali obrázek, moc hezký, teď mě napadá, že netuším, kde po stěhování je.
A teď zpráva dne: Šimonovi dneska vykouknul první zoubek :lol: Nejsme už poslední? Tak dostal novou čepici :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.10.08 21:35

Ahoj holky,
teda Anlei , sekanou?
Koukám, že Vás budu muset fakt dočíst abych zjistila, jak ty prcky krmíte :-)
Chtěla jsem se zptat, co dáváte mrňusům za jogurty?
Márty doufám, že bude Emička brzy v pořádku. Večer jsou teplotky horší — Viki měla večer 38,7, ale před odečtením, takže ofiko teplotu 38,2st. a ráno pak kolem 37st. ale to byla nemocná.
Teď všude řádí nemoci, tak je to na houby.
Nad golfkama jsem ještě vůbec nepřemýšlela … jezdíme teprve 14dní ve sporťáku. Doteď vládla autosedačka :-)
A co se týče stoupání, tak to u nás ještě nehrozí … včera si poprvé Viki sama sedla. Ale když ji postavím, tak stojí na celých ploskách. Ale myslím, že je malinkej jak říká Ajja a brzy bude stát normálně.
Ajjo … hodně štěstí při výkrmu … určitě to zvládnete-
A už nevím co jsem chtěla napsat … píšu to na přeskáčku bez ladu a skladu :-)
Jo a mikinky kupuju převážně na MMA a MMB … mají tam moc pěkný za ještě hezčí ceny a nebo pak u nás v bazárku … paní tady má super a ve většině značkový. Dávám jí tam i nějaký věci po Viki, když se mi to nechce třídit na MMB :-)
A jinak moc ráda nakupuju v HM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.10.08 21:41

A ještě k Vánocům … pejska plánuju na 100%ˇtaky … moc se mi líbí a pak ještě nějakou tu od FP … je jich děsně moc … a pak uvidím .:-¨) Šimonkovi to moc sluší … je krásně okatej :-)
No Viki má 2 zuby dole a nahoře asi brzy vyrostou, protože mě od včerejška kouš do bradavek ---- a děsně se divý, že mě to bolí.A jak sem jednou zakřičela, tak pak chudina nechtěla pít … a to ne že bych byla nějak moc hlasitá … no je to malá citlivka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.10.08 08:09

My jsme furt bezzubí :lol: a Šimonek vypadá krááásně :)

Tyninko zatím dávám activii bílou a chutná tak jsem ráda :D

Márty no jo možná to bude šestá nemoc ale spíš nějaká viroza z toho počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.10.08 09:50

AHOJDA 8)

Nožky - Emulí stojí na celý nožičce od začátku. Sestřenky klučík byl taky ze začátku za baletku, ale upravilo se to, takže myslim, že to bude OKaj :wink:

Mikči vůbec neřešíme. Máme věci půjčovaný, takže se tam vždycky mezi věcma nějaká najde. Ale kamarádky většinou kupujou v HaMku. Kdybych je musela kupovat, tak taky tam a jinak v sekáčku co tady máme. Podobně jako u Tyninky má tady paní krásný a značkový za pár kaček. :P

EMANKO , tešim se na fotečky stolu! Ja ho teď budu řešit taky…ale nějak se mi do toho moc nechce, protože chceme koupit nějakej velkej - tak pro 6 osob a ten by se nám do toho našeho pidimidi bytu nevešel a zase mi přijde škoda teď kupovat nějakej pro 4 a pak ho prodávat a kupovat větší :roll: Takže hoď sem fotky, ať mám inspiraci!!!! A ať dopadne dobře návštěva :D

Jinak u nás večer hrůzy. Takhle jsem se ještě nelekla. Emušák má pořád teplotu. Teď ráno 37,7…večer byla dobrá. Hráli jsme si, četi knížku, oblíkli se do pyžamka a udělala jsem jí kači. Dostala jsem do ní 4 lžičky, když najednou začala z ničeho nic zvracet. Chudinka malá. vylítlo jí to nečekaně i nosíkem. Vytrhla jsem ji z tý sedačky 8O 8O 8O 8O … byla hrozně vyděšená, pak z ní šel jenom bílej hlen, ale totálně jí to vyřídilo…a k tomu ta teplota. No musim číct, že jsem byla ledově klidná. Normálně jsem s čistou hlavou zareagovala, snažila se, aby mohla dýchat a dostala ze sebe to, co jí nesedlo…ale pak, když už spinkala, tak to na mě dolehlo. celou noc jsem ji chodila hlidat, jestli je v poho. Teď už tady zase ťape, teplotu má pořád s je vidět, že je unavená, ale neusne a neusne, takže se chystám ven i s tou teplotou, aby zabrala.
Trefně prohlásil Jaromír, že teď už se budem o toho prcka jenom bát až do konce života. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.10.08 10:42

Dobré dopoledne,
tak u nás noc nespavá Viki spala večer asi 2hod a ve 23h. se probudila a byla vzhůru asi do 1:30h. ale mě to přišlo jako celá noc.
Ajjo … tu activiu neslazenou? Já zkoušela Holandiu bílou, ale je šíleně kyselá a tu mi nechtěla … ani mě teda nechutnala.
Márty … tak to ti rozumím … Viki to ve čtvrtek začalůo skoro stejně … pořád se mi vším dávila. Večer začala zvracet a cokoliv co vypila hned obloukem vyhodila. Doktorka nám ve čtvrtek řekla že bude zahleněná … taky že jo … dopoledne ¨začala děsně chroptět a mít horečku. Koupily sme ditustat a dostaly framikoin do nosa ale stejně v pondělí dostala antibiotika. Doktorka. řekla že když bude bez teplot, tak může ven. Tak sme do včerejška trčely doma. Viki mi od té doby taky blbě usíná … je unavená a mrčí, brečí a snaží se tu kymácející hlavičku udržet.
Doufám, že bude Emička brzy zdravá.
U nás je venku moc hezky, ale fučí vítr, takže nevím jak dnes z procházkou … snad to odpoledne přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
30.10.08 11:08

tak klara ma taky teplotu…porad knuci, nechce nic jist pit hrat si…mam ji porad na kline nebo v satku…ma to od rymy asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
30.10.08 11:18

Ahoj holky,
tak nejprve vítám Tyninku, to je super, že jsi se zase našla!! :D
a já do bílé Hollandie dávám trochu přesnídávky, postupně ubírám, samotnou mi ji taky nechtěl. Aďulínek si musí vždycky zvyknout na novou chuť a pak už baští v pohodě, tak stejné to bylo u kaše, zezačátku se šklebil, ale teď sní všechno.

Byli jsme na kontrole u doktorky, takže už je fakt zdravý, jsem ráda, tak teď mám jen strach,aby zase něco ve školičce nechytl, až příští týden půjdeme. Snad jsou maminky zodpovědné a s nemocným dítětem tam nepůjdou. Vždycky musíme podepsat prohlášení, že tam jdeme s dítětem zdravým, ale jak jsem slyšela od jedné maminky staršího klučíka, tak ne vždy se to dodržovalo :roll:

Márty, tak teď zase nemocnínkuje Emušáček :( tak ať jí je brzy líp!

Emanko, co takhle další fotky z domečku? Nenašly by se? 8) :wink:

Anlei, fotka suprovní :lol:

Adámek dnes vylezl na schod (20cm). u balkonových dveří :roll: schválně jsem to chtěla vyzkoušet, jestli by jakože přelezl, no a on samozřejmě přelezl. Začíná být čím dál tím víc obratnější a pohyblivější, ale to je na tom to super :)

jo, a tchyně dala malému pomeranč! :evil: jsem myslela že mě omyjou, když jsem přišla do kuchyně a ona ho tím ládovala :roll: doktorka mi kdysi řekla, že mu mám dávat to ovoce, co roste u nás + banán. Naštěstí se neosypal ani nic jiného, ale od kdy si myslíte, že to můžou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.10.08 11:18

TYNINKO jo tu bílou neslazenou. Holandia se prý těm nejmenším dětem ani nemá dávat nedávno jsem to tady psala právě proto že je moc kyselá a pak z toho zvrací aspoň tak nám to říkala dr. ke které chodíme do takové školičky či cvičení :wink: jo a jinak naše Viki sama neusnula ještě nikdy a doufám, že do puberty se to změní :lol: řve a řve a sama neusne ani za nic, ale neřeším to a uspáváme u prsa.

Všem marodům přejeme brzké uzdravení.

Adámka si dnes vzala moje mamka a já odpoledne pojedu s Viktorkou na návštěvu k babičce. Minulý týden jí skončily ozářky. Už jsem ji neviděla 6 týdnů protože má teď oslabenou imunitu a tady u nás je furt nějaký marodov tak jsme tam radši nejezdili :( Už se na ni moc těším a ona se nemůže dočkat pravnoučátek. Škoda, že Adámek je ještě dost nemocný a nemůže s náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
30.10.08 12:22

Ajjo, uzijte si navstevu…

Evi, ja Klarce taky dala ochutnat mandarinku…podle me se nic nestane, kdyz jen ochutnaji, ale misto svaciny bych citrusy nadavala…snad nejsem nezodpovedna :roll: a s tim lezenim je to fakt sranda, taky koukam na ty pokroky

Jogurty Klarka ji jakekoliv, davala jsem holandii i activii, stejne ji nejvic chutnaji ty domaci…akorat jsem zjistila, ze tam tchynka pridana zakysanku, aby to bylo jemnejsi. Ale rikam si, ze je to z polotucnyho mlika, tak to moc tucny ve vysledku nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
30.10.08 12:25

Endy díky za uklidnění :wink: je to fakt, ochutnat to ochutnal a pravidelně mu to nedávám, tak snad v poho. A navíc už je to velký kluk :)
A jak je Klárce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
30.10.08 12:31

a ještě jsem vlastně chtěla reagovat na to stání na špičkách…Adámek tak nestál, hned se postavil na celá chodidla, snad se to, Anlei, upraví a když ne, tak určitě dát vědět doktorce, jestli by to nebylo na rehabilitaci. Mě zase znepokojuje, že si Adámek častěji sedá jakoby do takového překážkového sedu. Jednu nožičku má vepředu a druhou pokrčenou. Ravena v listopadu teď sice psala, že buď mají sedět s nožičkama dopředu nebo s tou jednou pokrčenou, tak snad je to v poho. Jsem se doktorky zapomněla zeptat, ale příští týden jdeme do poradny, tak snad si vzpomenu. Děti si nemají sedat mezi nožičky, jako že když klečí, tak si nemají kecnout na zadek a tak sedět. Adámek to zezačátku tak dělal, ale naštěstí se to odnaučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
30.10.08 12:39

Evi, Klarce je furt stejne, nechce nic jist ani pit, jen mliko (jeste, ze furt kojime). Dala jsem ji sirup paralen. Tak ted zase spi…jinak odsavam a kapu Nasivin… ted mi volal muz a pry to chytil od Klarky, ze je mu taky nic moc…

Klarka si taky seda do prekazkoveho sedu, hlavne u nejakych vetsich predmetu, protoze se ji pak lip zveda do kleku a je to pohotovejsi, kdyz si chce nekam popolezt nebo se pootocit… jinak kdyz si hraje, sedi normalne…

SAKRA, ted mi Klarku vzbudil pes, potvora, musi stekat zrovna pod oknem :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí