ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
15.1.09 14:38

To my taky EVI :D Dort je supráckej, nemá chybu! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
15.1.09 14:38

Dušička … tak mi dneska už podruhý tečou slzy u PC. To je děsný. A já si už docela dobře zvykla, že nespí s námi v místnosti, teĎ se zas začnu bát.
Evi , já si zrovna uvědomila, že to bys skučela moc dlouho, že už to bylo v noci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 14:54

já na tu malou Eričku taky musím myslet, koukala jsem do jejich galery na fotky a taky to nechápu…co je ze me mamina, tak jsem taková cíťa, a prostě jsem tak vděčná, že mám zdravého Adámka…a dneska nesmím smutnit, protože je narozeninový den, tak už o tom ani psát nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
15.1.09 15:18

Tak teĎ mi psal Petr, že syn jeho kolegy z práce, který je o 3 měsíce starší než Šimon, včera spolkl magnet a jsou v nemocnici. Tak doufám, že je to dneska už všechno!! Ještě mi Petr naprdnul, protože k tomu napsal, abysme si s Bárou dávaly pozor, aby se nám to nestalo taky. Pan Opatrný dává rady, jemu se to nemůže stát. Fakt mi nakrknul, a to jsem po něm nedávno našla na zemi šroubky. Tak z toho všeho mám nějak špatnou náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
15.1.09 15:26

**ADÁMEČKU I MY TI PŘEJEME K 1. NAROZENINKÁM HODNĚ ŠTĚSTÍCKA, ZDRAVÍČKA, SPOKOJENOSI, RADOSTI, KAMARÁDY NO PROSTĚ AŤ JSI ŠŤASTNÝ CHLAPEČEK A POSÍLÁME SLADKOU PUSU. :huban:

Teta Andrea +kamarádka Viktorka a kamarád Adámek

Holky pokusím se dočíst a reagovat :)**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
15.1.09 15:41

Evo a kdy máte vlastně oslavu? Dneska? S babičkama a tak? Ten dort vypadá překrásně, možná bych se i opičila, kdyby ti to nevadilo. Měla bych bez práce někde něco hledat. Taky jsem chtěla nějaký piškoty a jogurt, ale přesný návod nemám a nechápu, jak ten motýl vlastně vzniknul. Tak sem hoď manuál, ju? :lol:

Tady jsou hurá už jen -2, Šimon spí venku a já se pod vlivem těch dnešních zpráv už na něj byla 2× podívat. a teĎ jsem si všimla, že jsem nezapla vnitřní chůvu. Jsem tele. A novinka u nás, ode dneška máme hajzlík v prvním patře, takže noční čůrání bude mnohem příjemnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 16:12

ad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 16:12

Ajjii , moc děkujeme za přání :huban:

Emanko , jasně, já jsem ráda, že Tě ten dort inspiroval :D Já ho mám taky okoukaný od Inge z prosince 2007, psala jsem jí, jestli by mi neporadila, jak nato, já bych to těžko vymyslela :lol

Na dno dortové formy jsem dala piškoty, na to ovoce, na to jednu velkou hollandii oslazenou, na to další vrstvu piškotů (i na boky jsem dala jednu řadu piškotů). Dát ztuhnout do lednice. Druhý den oddělat bok dortové formy, dort rozříznout napůl, a ty půlky dát k sobě opačně () = )(
Opět smíchat velkou Hollandii s cukrem a potřít všechny strany, poklást ovocem - hotovo :)

Dnes to slavíme jen my tři. Oslava pro babičky proběhne později…zřejmě to spojíme s mými narozeninami. Navíc od Honzy babička s dědou slaví v sobotu zlatou svatbu, tak jsme pozvaní na obídek. To by bylo moc oslav najednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 16:14

Taťouš je tady. hurááá, tak zatím, jdeme na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.1.09 17:20

Emanko,gratulujeme k záchodku v patře :lol: a z Petra si nic nedělej :lol: a šroubky už jsem Venýskovi vyndavala z pusinky,taky je taťka jaksi zapoměl uklidit a to naše telátko chce všechno sníst jak je nenažranej :lol:
Jsem Vám asi zapoměla napsat že měl i žvejkačku,plátkovou zelenou orbittku,uzmul ji ze stolečku,rozbalil a mě bylo divný co že to žvejká v pusině,že jsem mu nic nedávala a on tam tu pálivou žvejkačku a v pohodě,ani neplakal,teda po tom co jsem mu ji vzala už plakal,jsem ho uplatila rohlíkem :lol:
Taky už od včera umí jazýčkem dělat čerta,vystrkuje ho a zastrkuje,je to legrace
A telefonujou Vám děti? Venýs když někoho vidí telefonovat tak si dá ručičku na ouško a začne taky povídat,minule nám to udělal v tescu,seděl ve vozejku a pán vedle něj telefonoval a Venýs hned ruku na ucho a telefonoval s ním :lol: pán se řehtal jak blázen :lol:
Jo a ještě něco jsem chtěla,teť psala dušička do srpna že se malá neudusila,že to bylo náhlé úmrtí malého dítěte:jsem kousek od ní okopírovala,snad se nebude zlobit:Dneska mi volala dr. z ARA, co to v utery byla, ze maji zpravu z pitvy a nic nenasli. Ze tam nebylo zadne vnitrni zraneni, zadne krvaceni a ani nevdechla zvratky, jak jsme si puvodne mysleli.
Vse je uzavreno jako nahle umrti maleho ditete.
Detska dr. rikala, ze za jeji karieru je to druhy pripad a dr. z ARA rikala, ze ze 100tisic narozenych deti je 20 takovych pripadu za rok.
Takže tak
Jdu nakrmit ty naše zvířátka a těším se na fotečky Evi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
15.1.09 20:59

Hojas tety,
teda to byl zase den.Včera jsem četla o Eričce,vzalo mě to a Lukáš jak kdyby to věděl,se v noci budil a tisknul se ke mě.
U našich dělal chlapec scény,když jedl přesnídávku,můj táta na něj huknul(hlas podplukovníka je znát) a Lukáš se rozeřval jak na povel. Nevím,koho to vzalo víc,jestli malýho nebo dědu.

Dneska jsem se objednala na úterní kosmetiku a šla jsem po 19měsících na spinning. Holky,ujela jsem to,tep v pohodě,ale bolí mě prdelka.
Nechala jsem doma kluky a já blbka,dala jsem Lukáškovi pusu,když jsem odcházela. Řval Pavlovi od 16:40 do 18:05 s přestávkama.
Ale neodradilo mě to,zakoupila jsem permici a budu chodit každý čtvrtek. :lol: :lol:

Evi ,ještě prozraď,co je to červené ovoce? DOrtík je fak super.

Ann ,super,že se ozveš.

Emanko ,Šimonek je teda jedlík. A ty kukadla,holky na něj poletí.

Anleo ,Ty jsi číslo,táta o těch golfkách neví :lol: :lol: .A telefonujeme rádi,hlavně s mým tátou.

Márty ,jste si užily s Eminkou plavčo obě :wink: My potápíme už bez signálu a Lukáš plave prsový nohy,instruktorka se ptala,jestli někdo v rodině neplaval závodně,že má talent. :wink: Jasně,že jo,jak jinak bych k takové postavě přišla.

• Citovat
  • Upravit
3481
15.1.09 21:19

FOTODOKUMENTACE :D  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.1.09 21:23

Fyzi , to červené ovoce je hroznové víno :D :wink:
A jsi dobrá, že jsi to ujela. Fyzička Ti zřejmě zůstala, Fyzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.1.09 21:29

ahojky vsechny tetuchy!!!!

zas jen na skok, musela sem prijit, ikdyz je uz vecer a poprat :-) :-) :-)
Krásné první narozeninky našemu malýmu oslavenečkovi!!!!!Přejeme hlavně zdravíčko, kupu štěstíčka a prostě jenom samé krásné dny v tom dalším tvém roce!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
15.1.09 21:32

Evi ,fotky dokonalé,Adámek vypadá spokojený.To víno jsem si myslela,ale přišlo mi divné,že je jeden kousek jako druhý. :oops:
Fyzičku mám nulovou,byla jsem zvyklá chodit 2-3krát týdně na spinning,předtím na aerobik,ještě předtím dvojfázové plavecké tréninky…Ale to bylo v hluboké minulosti.. :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex