Poradna duly
Jana Čurdová
anleo, i tak se tedka citim blbe
kazdopadne moc moc drzim palecky a donutim k tomu i Standika at je poradne macka ![]()
Enkal, moc děkuju, jsi hodňoučká. Podpora lidí kolem nás nám dává sílu jít dál, ale teť už to dotáhneme až do konce
Věřím tomu
Anleo, tak jsem si to přečetla a fakt tady brečím a říkám si, jak udělat, aby se takovéhle věci nestávaly
Je mi to moc líto a určitě to teď bude mít ten nejkrásnější konec a vy budete mít ten svůj uzlíček v náručí
Máte sílu bojovat a to je to nejdůležitešjí.
Nikdy jsem netušila co všechno se děje, až tady na těhle stránkách jsem si přečetla tolik bolesti (samozřejmě i štěstí) a tak moc bych si přála, aby tady nebyla… Tak držím moc palce ať už je jen to štěstí, zasloužíte si ho ![]()
Ann,
moc děkujeme. Dokonce nám i říkaj že je super že jsme tak neponaučitelný, to mě docela pobavilo, ale jak už jsem psala,tohle už nedám,to si donosim,porodim a bude to to nejrozmazlenější miminko.
Ahoj holky, muzete sem nekdo hodit adresu na ten clanek,nemuzu ho najit..jinak my se mame celkem fajn, prso nas bol jen jedno,samozrejme to vetsi
nevolnosti jsou celkem v pohode..nejhur mi je asi v aute v horku nebo kdyz na me sviti slunicko.
Sandulo,když klikneš nahoře v levo na Hlavní menu na Úvodní stránku tak se ti článek zobrazí
Anleo, je pravda, že výdrž teda máte neuvěřitelnou… člověk Vás prostě musí obdivovat, že máte sílu vstát a jít dál!!
Sandulko, jen jedno
? To je dobrý, mě bolí obě.
Jinak nevolnosti moc nemám, jen když nejím, tak když cítím hlad tak se najím hned, aby blbě nebylo. A chce se mipořád spáááát. Jinak je mi fajn ![]()
Prý ta pořádná nevolnost a zvracení teprve dorazí ale doufám že se nám to všem obloukem vyhne ![]()
AHOOOJ! ![]()
Já vůůůbec nestíhám!!!!
![]()
Ale musím se vám pochlubit, dneska jsme dostali průkajdu a krásně rosteme. 15. 8. jdeme na UTZ ve 12TT, tak se těšíme na první fotečku ![]()
jejda, zkusim se dostat na netík dneska večer, abych něco dočetla, ale nevim-nevim…začínám se trochu ztrácet ![]()
A v sobotu odjíždíme na 14 dnů na dovolenou, takže až se vrátim, tak už vůůůůbec nebudu vědět která bije ![]()
Jinak u mě nevolnosti už skoro žádný. jakmile jsem zakoupila lízátka, tak se ztratily sami od sebe (ťuk-ťuk!!!!). Ale ta únava je fakt HROZNÁ!!!!!
Anleo..skladam ti obrovskou poklonu,za to ze jsi to vsechno takhle zvladla a bojovala se zivotem dal..to by kazdy nedokazal..moc ti preju aby tohle tehotenstvi bylo jen plne krasy a hlavne aby jsi mela krasny a spokojeny porod a dostala to svoje zviratko do naruce.
ANLEO, přidávám se k ostatním. Právě jsem si dočetla tvůj příběh. Normálně jsem si pobrečela. Jsi statečná holka a je prýma, že máš vedle sebe skvělýho partnera. Držim palce, ať tentokrát všechno dobře dopadne a „malá“ má zdravoučkýho a čiloučkýho sourozence
![]()
Jééé,moc děkuji. Je fakt že mám skvělýho manžela,kdybych ho neměla po svém boku tak tak statečná nejsem.
Márty,
gratuluji k průkazce,s ní už je to takový oficiální,už se na ní taky těším, a samozdřejmě i ke krásně rostoucímu mimi ![]()
Holky, už jste se doma bavily o jménech? My se vůbec nemůžeme schodnout,moc si přejeme holčičku,dneska jsem pročítala kalendář a mám tam asi 10 jmen zatržených ale manžovi se nelíbí ani jedno ![]()