ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
10.7.07 12:44

anleo, i tak se tedka citim blbe :oops: kazdopadne moc moc drzim palecky a donutim k tomu i Standika at je poradne macka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 12:51

Enkal, moc děkuju, jsi hodňoučká. Podpora lidí kolem nás nám dává sílu jít dál, ale teť už to dotáhneme až do konce :D Věřím tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.7.07 12:56

Anleo, tak jsem si to přečetla a fakt tady brečím a říkám si, jak udělat, aby se takovéhle věci nestávaly :( Je mi to moc líto a určitě to teď bude mít ten nejkrásnější konec a vy budete mít ten svůj uzlíček v náručí :wink: Máte sílu bojovat a to je to nejdůležitešjí.
Nikdy jsem netušila co všechno se děje, až tady na těhle stránkách jsem si přečetla tolik bolesti (samozřejmě i štěstí) a tak moc bych si přála, aby tady nebyla… Tak držím moc palce ať už je jen to štěstí, zasloužíte si ho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 13:01

Ann,
moc děkujeme. Dokonce nám i říkaj že je super že jsme tak neponaučitelný, to mě docela pobavilo, ale jak už jsem psala,tohle už nedám,to si donosim,porodim a bude to to nejrozmazlenější miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
10.7.07 13:02

Ahoj holky, muzete sem nekdo hodit adresu na ten clanek,nemuzu ho najit..jinak my se mame celkem fajn, prso nas bol jen jedno,samozrejme to vetsi :roll: nevolnosti jsou celkem v pohode..nejhur mi je asi v aute v horku nebo kdyz na me sviti slunicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 13:06

Sandulo,když klikneš nahoře v levo na Hlavní menu na Úvodní stránku tak se ti článek zobrazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.7.07 13:08

Anleo, je pravda, že výdrž teda máte neuvěřitelnou… člověk Vás prostě musí obdivovat, že máte sílu vstát a jít dál!!

Sandulko, jen jedno 8O ? To je dobrý, mě bolí obě.
Jinak nevolnosti moc nemám, jen když nejím, tak když cítím hlad tak se najím hned, aby blbě nebylo. A chce se mipořád spáááát. Jinak je mi fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 13:16

Prý ta pořádná nevolnost a zvracení teprve dorazí ale doufám že se nám to všem obloukem vyhne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.7.07 16:00

AHOOOJ! :D

Já vůůůbec nestíhám!!!! :oops: :oops: :oops:

Ale musím se vám pochlubit, dneska jsme dostali průkajdu a krásně rosteme. 15. 8. jdeme na UTZ ve 12TT, tak se těšíme na první fotečku 8)

jejda, zkusim se dostat na netík dneska večer, abych něco dočetla, ale nevim-nevim…začínám se trochu ztrácet :?

A v sobotu odjíždíme na 14 dnů na dovolenou, takže až se vrátim, tak už vůůůůbec nebudu vědět která bije 8O

Jinak u mě nevolnosti už skoro žádný. jakmile jsem zakoupila lízátka, tak se ztratily sami od sebe (ťuk-ťuk!!!!). Ale ta únava je fakt HROZNÁ!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
10.7.07 16:15

Anleo..skladam ti obrovskou poklonu,za to ze jsi to vsechno takhle zvladla a bojovala se zivotem dal..to by kazdy nedokazal..moc ti preju aby tohle tehotenstvi bylo jen plne krasy a hlavne aby jsi mela krasny a spokojeny porod a dostala to svoje zviratko do naruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.7.07 16:30

ANLEO, přidávám se k ostatním. Právě jsem si dočetla tvůj příběh. Normálně jsem si pobrečela. Jsi statečná holka a je prýma, že máš vedle sebe skvělýho partnera. Držim palce, ať tentokrát všechno dobře dopadne a „malá“ má zdravoučkýho a čiloučkýho sourozence :D :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
10.7.07 16:41

Marty,kam frcite na dovcu? ja chcu takyyyyy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 17:09

Jééé,moc děkuji. Je fakt že mám skvělýho manžela,kdybych ho neměla po svém boku tak tak statečná nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 17:13

Márty,
gratuluji k průkazce,s ní už je to takový oficiální,už se na ní taky těším, a samozdřejmě i ke krásně rostoucímu mimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 17:22

Holky, už jste se doma bavily o jménech? My se vůbec nemůžeme schodnout,moc si přejeme holčičku,dneska jsem pročítala kalendář a mám tam asi 10 jmen zatržených ale manžovi se nelíbí ani jedno :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí