ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
20.7.07 15:49

Ahoj holky,

tak jsem si včera byla pro žádanku u svého dr. na ten kombinovaný test v 1. trimestru a čekala mě tam nemilá zpráva. Vyšel mi špatně test na zarděnky. Nějaká zvýšená reaktivita nebo co. Prý je to vtěhotenství časté, ale pěkně mě to vyděsilo a mám si dávat pozor. Kdybych přišla do styku s někým s vyrážkou tak se budou testy opakovat. Ach jo já nemůžu mít žádné těhu v klidu :( Na ten kombinovaný test jdu ve čtvrtek. Teda na krev na utz o týden později.
Jinak ty vedra jsou šílené aspoň tady na Moravě. Už bych fakt potřebevala ať prší a konečně se ochladí. Vůbec mi to nedělá dobře, ale asi to znáte samy.

LUCIAŠEK: tak jsem si radši volala do těch Vítkovic jestli si mám donést žádanku prý jo tak jsem si pro ni radši zašla. Takže na odběry už jdu příští týden. Mají to tam celé nové avypadá to tam fakt dobře, ale hlavní je jací tam jsou lidé to je jasné :wink:

ANN: blahopřeju k srdíčku.

zatím ahoj

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
20.7.07 19:09

Ann balhopreju,vidis,ja ti to rikala..a mame uplne stejnej tyden tehu..tak si hezky uzij dovcu a hlavne opatrne v tech horkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
20.7.07 19:29

**Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale chtěla bych Sandulce popřát k dnešním narozeninám.

Zlatíčko, takže nejdřív hlavně hodně zdravíčka, šťastné manželství, bezproblémové těhotenství, rychlý porod, poté zdravé miminko, ale hlavně, aby se ti vyplnily všechny i ty nejtajnější sny a přání!

http://www.hanulka.cz/…0/004578.jpg /> http://www.hanulka.cz/…0/001825.jpg /> http://www.hanulka.cz/…0/001022.jpg

Takže ještě jednou se omlouvám, že Vám tu takhle spamuju, ale je to pro mě hodně důležitý!**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
20.7.07 21:10

Holky děkuju :wink:

A připojuju se s přáníčkem pro Snadulku :! Takže vše nej nej nej :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.7.07 21:30

Sanduli, tak to Tě Saharane pěkně práskla.. takže se připojuji ke gratulacím a přeji všecičko nej a spostu splněných přání.. hlavně zdravíčko a zdravého mimouše.

Ann - gratuluji k srdíčku, už zas budeš o něco klidnější

Andrísku a v kolik Ti prosím Tě říkali, že jsou ty odběry?? 8-9?? nebo tak jak jsi říkala původně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.7.07 10:36

Holky, kde je kdo?? Copak jste se všechny v těch vedrech uvařily?? Čekala jsem že tu bude přes víkend nakecáno a ono nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
23.7.07 11:59

LUCI: no jestli jsem to dobře pochopila tak celé dopoledne. No jdu tam ve čtvrtek tak ti pak dám vědět jo :wink: nevím přesně odkud jsi, ale rodit chceš v Ostravě? No já vím trochu předčasná otázka :D

SANDULI: všechno nejlepší k narozeninám:-)

No u nás aby toho nebylo málo tak se v naší blízkosti objevily neštovice:-( tak doufám, že se jim vyhneme. Já už jsem je měla, ale malý ne a nevím jestli by to nebylo nějaké riziko i pro mě. Snad jediná dobrá zpráva je, že zítra už nebudou vedra :wink:

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
23.7.07 12:35

Ahoj holky, zdravim vas…
Nemela jsem zadne novinky, tak jsem ani nepsala, jen nakukovala.

Sandulko, taky vse nejlepsi k narozeninam…

Ajjaa, Lucias: Tak at vam ta vysetreni dopadnou dobre a zardenky at se nepotvrdi… pak dejte vedet, jestli jste se potkaly nebo ne…

Ja mam cerstvou fotku z UTZ. Prcek meri 4 cm, stari odpovida…v patek me zapisou do poradny a udelaji vsechny vstupni testy. Pak napisu, co vsechno chteli vedet, aby treba Ann vedela, co ji bude cekat..

http://www.ecards.cz/…8_196113.jpg

Jinak me uz konecne prestaly bolet prsa, spatne mi nebylo, tak uz to snad nezacne…takze ocekavam jen postupny rust briska…

Dneska je u nas (Praha) zase parak…takze na dest to nevypada…

Endy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
23.7.07 12:42

Endy: krásná fotečka:-) kam jedete na dovolenou? A s Luciaškem se nepotkáme protože já jdu na ty testy o týden dřív, ale třeba se někdy někde domluvíme:-)

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
23.7.07 12:45

Ajjaaa, tak to jsem spatne cetla… jsem myslala, ze jdete ve stejnem terminu :oops:

No, my mame v Praze takovou malou plachetnici a pojedeme po Vltave nahoru na Slapy a jestli nas pusti, tak i na Orlik…tam je ale malo vody a je zelena, tak uvidime… Jede nas vic lodi (kamaradi) takze se moc tesim…Koupani, grilovani, prochazky, no bude to zuzo…a bude to na 14 dni…doufam, ze trochu sprchne, aby zase zacly rust houby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
23.7.07 12:54

ENDY: četla jsi dobře původně jsme měly jít ve stejném termínu. Jde vidět, že tě nevolnosti minuly bych se teď chtěla vidět na lodi :roll: hezky si to užijte :)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.7.07 15:12

Ajjo tak mi pak dej tedy určo vědět, jinak v Ostravě rodit určitě nebudu (tedy pokud nebudou problémy - jinak to posílají na Ostravu) ale jsem od Těšína, takže u mne to bude Třinec, do Ovy jdu na ty testy, protože je to asi nejblíže kde je dělají

Endy garuluji k novému obrázku.. 4cm cvrček to už je pěkné.. tak si teď užívej.. já taky doufám, že mne bzdy prsa přestanou bolet, jinak naštěstí nebolely tak, že bych si na ně nemohla lehnout. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
26.7.07 18:27

Ahoj holky,

vsem vam moc dekuju za prani k narozeninam..omlouvam se,ze jsem se neozvala,ale byli jsme na Slovensku..jinak se mame celkem dobre,zitra jdeme pro pukajdu a obrazek..posledni dobou je mi docela blivno a nesnasim jizdu autem..takze jsem dneska trpela 8h v aute,kdyz jsme jeli ze Slovenska..a to doktor rikal ze kdyz mi nebylo zlo do ted tak ze ted uz nebude…he he he :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
27.7.07 10:21

Ahoj holky,

tak se hlasim jako cerstva drzitelka tehotenske prukazky.....
Dostala jsem k ni obal s reklamou na Mamavit a 10 tabletek…se nepredali ;o))

Za mesic jdu na dalsi poradnu a na krev, kde mi udelaji odber na ty tri veci…ze by triple test?

Dneska vyrazime na tu lodo dovolenou , tak se tu mejte hezky, testiky at vychazi ukazkove a nevolnosti at laskave odkraci do vecnych lovist…
Za 14 dni ahoj.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
27.7.07 11:28

Sandulo, jak dopadla kontrola tobe? Cekam cela napjata na zpravicky, doufam, ze si je jeste dnes stihnu docist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí