Poradna duly
Jana Čurdová
fyzikářko to nic.. já zas neovládám matiku a fyziku
a nikdy jsem neovládalaa auž asi ani nebudu
takže každej umíme něco a pokud mohu a vím jak, tak poradím.. hlavně že se podařilo. ![]()
Ahoj všem,
tak jsem se odhodlala k tomu, abych něco přidala do diskuze. Většinou jsem jen nakoukla. Miminko čekáme koncem ledna, ale myslím, že by to mohlo vyjít až v únoru (mám narozeniny 4. 2., takže by to byl pěkný dáreček
) Za dva týdny nás čeká svatba, chtěli jsme to stihnout ještě před přípravným týdnem ve škole (oba jsme učitelé), tak snad vše proběhne v pohodě. Všimla jsem si diskuze ohledně krému, já používám Elasti-Q. Je to mé první těhotenství, takže uvidíme, jaké výsledky se dostaví, zatím je bříško ještě malé. Co se týče kočárku, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenost s Jane Nomand, moc se mi líbí. Děkuji za odpověď.
http://www.detsky-obchudek.cz/…oducts_id/64
e.v.a: Ahoj Evi (doufam ze jsi Eva)..s timto kocarkem mam az moc velke zkusenosti..vozila jsem v nem moji neter..me se osobne se taky strasne libyl,meli ten v te ruzove kombinaci..ale nikdy bych si ho nekoupila a kvuli cemu? KOLECKA..blby,neprakticky,stale vypadavali sroubky,ve snehu se s tim vubec nedalo ject a do kopecku jsi vubec nevyjela,kolecka si proste delali co chteli..a zdala se mi dost mala korbicka,neter nebyla zadny cvalda,ale ve 4.mesicich se tam uz skoro ani nevesla..jinak krasne delanej,ale mohli by zmenit ty kolecka.
Ahoj Sandy, moc děkuji za info. Taky jsem si nebyla jistá těmi kolečky, pořád přemýšlím o nafukovacích, ty by byly asi nejlepší. Sice zatím jen tak koukám na internetu, ale asi si zajdu někam do obchodu a kočárek povozím a pořádně prohlédnu ![]()
PS: Jmenuji se Eva ![]()
Ahoj holky,
k těm kočárkám,tak já určitě chci nějaký 4 kolový s nafukovacíma kolečkama. Bydlíme na vesnici kde jou šílený cesty a sousedka i švagrová mají trojkolky a nadávají na ně jak můžou,ve městě se jim jezdí výborně ale tady na nezpevněných kamínkových cestách je to hrůza. Tak máme zúžený výběr.
Ahoj holky..
tak k tem kocarkum..ja chci trojkolku,mam s ni skusenosti a do mesta,na lesni cestu,do snehu,travy je super..ale jedine s velkejma plastovejma kolama..svagrina totiz mela karku s nafukovacima a pravidelne kdyz jsme vyjeli nekam do terenu tak jsme pichli,takze jsme bud museli mit porad u sebe lepeni a pumpicku nebo jsme hledali benzinku..jo a ztraceli se porad ventilky.. ![]()
Evi: Zajdi do kramu,to budes mit nejlepsi,ja totaky tak delala a vyzkousela jsem snad vsechny znacky..muzes si hned sahnout na material,vyzkouset dinamiku a tihu,uvidis velikost a tak..a je to sranda.
Anlea: Tak pro tebe mam Anlus super kocarek primo pro tebe..dokonce jsem ho zkousela na dlazbe (kocicich hlavach - ne zivejch,ta dlazba se tak jmenuje) a je fakt super a lehouckej jak pirko..pockej,ja ti ho sem hodim..
http://www.detskyruzek.cz/…-329016a.jpg
http://www.detskyruzek.cz/…-331026a.jpg
http://www.detskyruzek.cz/…-329016c.jpg
A jinak muj favorit holky je tento a jsme pro nej i rozhodnuty:
Sandul: Ten je úúúúúúúúúúúžasnej,prosím máš někde název kočárku,myslím ten růžovej
Děkuju
Ahoj,
teda tady se rozjela diskuze o kočárcích jo
no na mě trochu předčasné téma, ale příjemné tak proč ne
Já favorita nemám a zatím ani moc kočárky nestuduju. Jen teda dáme asi zase přednost čtyřkolce, ale ta co tady dala Sandul je na mě až moc přeplácaná
ale jak říkám na výběr kočárku ještě bude moc času dřív nás holky čekají první pohyby a to je nádhera ![]()
LUCI: jak jsi pochodila ve Vítkovicích a kolik bylo lidí? Kdy tě objednali na ten utz?
Odpoledne jdu ke kadeřnici moje vlasy už to teda potřebujou a pak si pojedeme pro Adámka k mamce. Tak zatím papa
Andrea
Teda pár zá:,–(ních požadavků na kočárek bych měla a to aby na něho šla upevnit autosedačka. Na náš původní to nešlo a bylo to velké mínus. Jinak ten čtyřkolkový podvozek od toho růžového kočárku je dobrý a zřejmě bude super i do terénu. Takže Sandul napiš nám kde jsi ho našla ať si o něm přečteme víc ![]()
A.
Ahojky holky, no k těm kočátku určitě bych chtěla taky trojkombinaci, ale jěště taky fakt po nich nekoukám.. času dost.
Ajjo ve Vítkovicíh fronta nebyla, šlo to docela rychle. A na ultrazvuk jsem objednaná na 16.8. v 10,00 jelikož toho 10.8. měli úplně plno, takže nejdu až v pátek ale ve čtvrtek, ale o týden později než jsem myslela. No to nevadí. Jinak tam jsou docela šikovní. Krev mi brala taková starší paní a měla ruce jak anděl. Byla fakt super, velmi něžná.
Holky,sláva našla jsem ho v dětském růžku,jmenuje se icoo targo country a podle toho jak ho tam popisují je fakt super,dělají ho i v hezkých barvách,asi jsem se zamilovala ![]()
Anlea jsem rada ze jsem ti udelala radost..a kdybys videla jak je lehouckej..jak pirko a ta manipulace..normlane jednim prstem..a spravne
kocarek se nachazi v Detskem ruzku a klidne vam ho dopravi i zdarma domu..jinak se kramek nachazi v Praze.
Sandul,jsi zlatá,už jsem poslala odkaz manželovi ale nevim,je spíš na klasický kočárky,ale tenhle je tak krááááááááááásnej
Přidávám se k Sandul, trojkolku a bezdušová větší kola. Ve městě super věc. Nafukovací kola u některých i dražších kočárků praskají. Můj favorit je Hoco Tornado S, rozumná cena, na podvozek se dá dokoupit autosedačka a ve sporťáku se krásně vyspí i 3leté dítě.