Poradna duly
Jana Čurdová
ANN nejsem si jistá ale myslím že tě vezmou i bez žádanky,chce to se tam s nima domluvit,dovoláš se na recepci a tam ti poradí.Koukala jsem že mají kliniku i v Liberci tak nevim kam bys to měla blíž.
Tak ať dneska dopadne kontrola u DR v pohodě,držíme palečky ![]()
Liberec mám blíž
takže bych se nejdřív poptala tam… tak já tam asi cinknu hned… ![]()
A mám jen odběry, tak to se asi nic dít nebude krom toho, že mě sosnou, ne? ![]()
tak to jo,já myslela že to bude i s prohlídkou ![]()
tel. do Liberce je: 485 312 903,Krajská nemocnice Liberec,Pavilon péče o matku a dítě
Tak pak dej vědět jak jsi pořídila ale určitě tě vezmou
Tak jsem to odbvolala, v Liberci pouze se žádankou. V Praze žádanku pokud ji mít nebudu tak si to hradím sama. Ale krev se bere mezi 10 až 11 tt, takže by to bylo bez krve, ale na ultrazvuk je problém obědnací lhůty tak 3-4týdny, teď nikdo není, protože to je v privátních ordinacích… takže holt mi není asi souzený ![]()
Tak to mě mrzí že je to takhle,doufala jem že tě vezmou normálně ![]()
Anleo, mě taky, ale co nedá se nic dělat. Doktorka mi říkala, že u mě jsou předpoklady minimální, že se nemám bát… tak to hodím za hlavu a věřím, že je všechno OK. ![]()
A Ty jdeš tenhle týden na ultrazvuk, viď?
určitě to bude v pořádku,uvidíš.
Já jdu na kontrolu až příští týden,15, a to mám jít jen do poradny ale ultrazvuk si vynutim protože se zase začínám bát jestly je všechno v pořádku,jinak v průkazce mám psanej ultrazvuk až v 18 týdnu a ve 20 mám jet právě do gennetu na ultrazvuk na genetické vady.
Už asi 14 dní mám noční můry že zase rodím mrtvé dítě tak už jsem nějaká přecitlivělá nebo nevim,mám ze všeho hrozný strach. Už jsem asi zralá na kazajku
no jo, jenže s tvýma zkušenostma se není čemu divit… já bych možná už v tom blzinci byla. Není jiná rada než věřit, že bude všechno v pořádku
A určitě bude, určitě se smůla už unavila ![]()
Tak jsem si to asi spletla s Ajjou, myslela jsem, že Ti mají dělat ultrazvuk od toho creeningu. A ty jsi na něm byla?
nebyla,jdu až v tom 20 tém týdnu.
To je pravda,musim tomu drobečkovi věřit že to spolu zvládneme ![]()
Tak jsme to kolegovo mrně právě hezky zapili (já jenom malinko
) a zajedli mooooc dobrejma chlebíčkama. je to hrozně milý. nevim, jestli jsou to těhu hormony nebo co, ale jsem celá naměkko
…a už vím, kam půjdu kupovat chlebíčky já, až se tady budu koncem roku s ostatníma loučit.
ANN, to je teda děsný, ale uričitě to s miminkem zvládnete!CO by ne ![]()
ANLEO, já jdu taky 15.8. do poradny, ale já i s UTZ ve 12TT. Už se nemůžu dočkat fotky ![]()
MÁRTY: Taky chci fotečku,prý je ve 12 týdnu nejhezčí tak by na ní i ten můj chlap mohl něco vidět ![]()
Já jsem taky ze všeho hned na měko,asi opravdu ty hormony pracujou
Anleo, jasně, že mu musíš věřit, hned bude mimčo spokojenější, když ucítí, že jsi v pohodě ![]()
A trippel ještě ne, jen ty první, mám to nějak posunutý, takže to budou brát až teď… na trippel berou v 16tt, ne? Já se v tom ztrácím ![]()
Márty, já jsem z těhle věcí taky. Včera ukazovali v telce malinkaté mimčo a já z toho byla vedla…
Přitom kámoška má miminko, ale holt už je trochu větší, no…
Mně dělali ultrazvuk v pátek, to jsem byla 10+4 a fotka je pěkňoučká i manžel tam prcka vidí… ale doufám, že na dvanáctém půjdu znova, bych manžu vzala, protože se malej protahoval a to bylo tak krásný, jak se tam mlel, tak aby z toho taky něco měl.. ![]()
Cau tehule,
ja jsem taky na mekko..jak vajicko..vcera jsem rvala u Jak se kroti krokodyli..
jee Marty ja bych si taky dala chlebicek..pravej ceskej nefalsovanej..
ja delal vcera pravou ceskou houbovku..byli jsme na houbach,tak jsem nejdriv dala manzovi a cekala jestli se otravi nebo ne.. ![]()
Ann chudaku,tobe neni vubec prano..a jakto ze jeste nemas prukajdu..hele ten tvuj dr. je nejakej divnej..prukajdu nemas,zadanku ti nevystavi,nic ti nerekne..
anleo: koukej verit,nebo zklames to maly ze mu nedavas zadnou duveru..a muzu se zeptat co te potkalo,ze mas takovy osklivy sny?
Holky vy chodite na UTZ jenom nekdy? ja zatim byla pokazdy..i s tatkou.
Já se holky právě nejvíc těšim na to, jak bude Jaromír koukat. ..a já taky
Prostě to bude zážitek ![]()