ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
9.8.07 11:15

Já mám bříško už docela kulaťoučký ale je to tim jak mám povolený svaly a ještě mi zůstalo po tom porodu tak tak. Kalhoty nosim už s těma pružnejma v:,–(kama na boku ale jen proto že je to moc pohodlný a netlačí mi to na jizvu po císaři
Včera jsem vytřela celej barák a ještě jem pak dostala od manžela vynadáno že by to udělal hlavně abych byla v pořádku,si mu ani nemůžu postěžovat jak mě z toho dneska bolej záda :cry: ,bych dostala vynadáno znova :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 11:16

Já asi kilo…

Příští týden jedem do Prahy na Shakespearovský slavnosti, tak se chci podívat po nějakém oblečení… Máte už nějaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 11:24

Já ne, zatím se do všeho vejdu…ale ty gatě asi brzy budou problém…trička zatim zvládaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 11:31

No právě, ty kalhoty… trička pohoda. Ale to že mi vadí se škrtit, tak se mi ty kalhoty dost vytříbily… ještě, že se nechají tříčtvrťáky… Předevčírem jsem si koupila jedny, který jsou super elastický, takže mi chvilku vydrží… a stály jen tři stovky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 11:40

Já mám zatím z kalhot do zásoby jedny jeansy bokovky, který mi byly i trochu větší a schválně jsem si je nechávala na těhhu…snad mi nějakej čásek vydží, i když chodit v jedněch kalhotách je taky blbost. Stejně budu muset zainvestovat ještě do dalších jensů (jiný gatě nenosim). A rozhodně to nebudou lacláče, bych si v nich připadala jak velryba. Dalmatinka (nevím jestli znáte, ale třeba jo, je to děsná kecka, tak je tady docela známá - ahoj DALMI :P ) má hezký těhu jensy. Má fotku ve fotogalerii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 11:44

Jasně, že Dalmi znám… já mám jedny lacláče ještě z puberty, ale pěkný Delvinky, tak jsem si říkala, že zašátrám a nosila bych je na doma… teda jestli mi tak nějak budou :lol:
Kouknu a něco pořídím… nemáš odkaz na tu galerii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 11:52

Myslím, že je to v „ŽIVOT PO POTRATU“, ale musíš tam zalovit, nevím přesně na jaký stránce jsou :D Ty jo, u holek v spnu 2007 je šrumec :D Dvě miminka se kutaj na svět :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.8.07 12:25

To ja mam pekny tehu laclace,jsou vysisovany a vydreny..do nich vezmu tricko,udelam 2 copy, tenisky a tatka me muze sezrat laskou..

jsou to tyhle:

http://ae.mimishop.cz/…to156024.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 12:27

Hmmmmmmmmmmmm…ty jsou fakt hezký! A kde se dají koupit? Že bych svůj názor na lacláče ještě změnila? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.8.07 12:29
Márty píše:
Hmmmmmmmmmmmm…ty jsou fakt hezký! A kde se dají koupit? Že bych svůj názor na lacláče ještě změnila? :D :D :D

Ja si je objednala tady.. http://ae.mimishop.cz/detail.php?…

brala jsem rovnou XL..jen jsem je trochu zkratila..ja jsem totiz prcek a ma 165cm :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 12:33

A jakou máš normální velikost? Já jsme taky prcek 165 cm :D Normálně si kupuju velikost kalhot 38, ale nevím jak to odhadnout teď. V pase mám tak 70cm, přes prsa, 89 a boky 94…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.8.07 12:37

No ja jsem trochu velrybka, trochu vic..takze normlani velikost mam tak tu 42..a hlavne jsem brala XL aby se mi do toho veslo brisko a mohla jsem je mit klidne celou zimu a bylo mi teplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 12:41

Tak já velrybka nejsem,ale právě co neni, může být. těžko se teď odhaduje, jak velký bříško mi naroste…popř. ostatní části těla :D :D :D Ale viděla bych to na tu velikost M :D

Jsou fakt moc hezký! Miluju vošoupaný jeansy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 12:43

Holky, fakt jsou pěkňoučký, tak jsem si je taky objednala. Vzala jsem si taky XL, nejsem žádný drobek :lol: A Sandul oni nemají nějaké gumy ze stran, aby se natáhly podle bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.8.07 12:50

taky jsem k vam nakoukla a koukam na ty laclace a ja bych nemohla mit zadnou velikost, vzhledem k tomu ze predpokladam ze rozmer briska bude hodne podobny minulemu tehu (ted uz mam 105cm) tak by mi pak ani nebylo to XL :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí