ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
9.8.07 14:15

LUCI už v pondělí jo? Já se snad tý středy nedožiju… :P Závidim ti ty dva dny dřív :D

Já přibrala hned na začátku 2 kila. Včera večer jsem měla 58,8 a dneska ráno 57,5 … budu se vážit a měřit ráno, večer jsem jak mičuda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
9.8.07 14:20

Já mám večer taky 58,5 , ale večer se prý vážit nemáš, ráno nalačno jen ve spodním prádle, takže se tak vážím a už nemám takové šoky z toho, že jsem přibrala tolik a tolik.. protože ze začátku jsem nechápala, vážila jsem se totiž večer.
Márty ty dva dny utečou ani nebudeš vědět jak. A to já ho příští týden uvidím dvakrát, jednou v pondělí a pak ve čtvrtek na ko co jdeme na to šíjové projasnění k těm triple testům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 14:37

Tak to z toho budete úplně vedle… když jsem ho viděla v pátek, tak se protahoval a já se tam málem rozbrečela… zvyklá na flek a teď - človíček… :D Je to fakt nádherný… si to užijte :! A tatínky s sebou, jestli to půjde :D

No jo, ale to polskej web…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.8.07 14:47

Co si stezujete..ja jdu na KO az 10.9..coz je az za mesic.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 14:50

No jo, Ty si cestuješ po světe, tak nemůžeš mít všechno :lol: :lol: :lol: a já sice teď mimíska viděla v pátek a včera, ale teď budu muset taky vydržet až do září :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.8.07 14:54

Já už se taky nemůžu toho příštího týdne dočkat,už počítám každý den kdy už prcka uvidim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 15:00

ANN je to tam i česky.

Jinak přesně řečeno. nejřív je člověk zvyklej na flek a pak normálně miminko! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.8.07 15:03
Márty píše:
ANN je to tam i česky.Jinak přesně řečeno. nejřív je člověk zvyklej na felk a pak normálně mimnko!

Pokud to neni jako u moji tety..ta rikala ze nejdriv videla malej flek a pak az do porodu velkej flek..ale jako dite ji to nikdy neprislo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 15:04

aha, tak to musím projít ještě jednou :oops:

Márty, přesně. Nejdřív flíček a pak človíček. Malinkej, ale krásnej… Jak to člověk prožívá poprvé, tak je to strašně impulsivní… no uvidíte samy… ale včera to bylo hezký, ale neujúžasnější to bylo v ten pátek, protože jsem človíčka nečekala… Mě nenapadlo, že už tam bude, jsem čekala zase flek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 15:28

SANDI,tak to jsem na ty fleky zvědavá!!!! :D :D :D

ANN, právě že se těšim až toho človíčka uvidí i přítel, protože jak včera řak, zatim mu to nedopchází…tak snad mu to v tu středu dojde, až ho uvidí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 15:32

ANN, kdyžtak si napiš adresu jenom www.bebefield.cz, já to sem zkopírovala, jak mito DALMI napsala. Moc se mi líbí jensy SOHO A NEW YORK … a co? Vyprodáno … CHJO!!!! Už jsem jim poslala dotaz, kdy je budou mít. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.8.07 16:06

Holky tohle jsem teť našla:* Délka plodu ve 12. týdnu: 7-9 cm; v 16. týdnu: 10-16 cm

• Hmotnost plodu ve 12. týdnu: 13-15 g; v 16. týdnu 100-200 g
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.8.07 08:16

DOBRÉ RANKO! :D

Ty jo, v srpňátkách je teda rušno. Úplně mi je LENULINDY líto. Poslali ji po 36h z porodnice domů, protože se neotvírá a nechtěj jí pomoct. To je teda na palici,musí být hrozně unavená 8O

Tak aby to už měla za sebou!

Jak se dneska jinak máte těhulky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.8.07 09:02

Ahoj holky,
konečně je pátek… a tady se taky konečně ochladilo. Já ty vedra teď tak nesnáším :x a na příští týden hlásí zas… já snad zalezu někam do jeskyně a vylezu na podzim…

Márty, o Lenulindě mi ani nemluv, včera jsem z toho byla na měkko (pamatuju, když našla //, chodila k nám do diskuze) a dneska jsem z toho pěkně naštvaná, jak s ní takhle můžou jednat. Místo, aby ji pomohli, tak ji pošlou domů :evil:

Jo, Márty, co Ti odepsali? Mně se nejvíc líbí SOHO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.8.07 09:27

ANN: ahojky :)

Paní mi odepsala, že jensy jdou bez problémů objednat, že je mají. Já jsem je ale včera večer našla na stránkách www.terramoda.cz. Maj je tam za stejnou cenu a všechny. Já si nakonec objednala ty NEW YORK JENS, protože mi přijde,že mají zepředu lepší střih, že jsou nižší než ty SOHO, ale u těch SOHO se mi zas vic libila barva.Nakonec to teda vyhrály ty NEW YORK.

Jo a už jsem ve fotogalerii našla ty jensy DALMI. Jsou v životě po potratu na straně 22 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí