Poradna duly
Jana Čurdová
Fyzikarko a to ti doktor nic nerekl ze tak ubyvas na vaze? kort ted kdyz uz jsi skoro ve 3 mesici..ja si myslim ze te posle fofrem lehnout do nemocnice jako moji svagrovou..ta taky hubla,ale ona jen 7kg,ale i tak ji posla dr do nemocnice na kapacky..kde musela lezet dokud nepribrala 5kg..ohrozuje se tim prave vyvoj ditete,nedostava se mu zivin a nema z ceho brat..davej si na to pozor..
Doktorovi to nevadí, mimčo je v pořádku a navíc jsem před otěhotněním měla kolem 90kilo, takže prý zásoby mám. Kdybych měla na začátku kolem 50-60 kil, tak by mu to vadilo, ale takhle ne.
Navíc v červnu, těsně před tím, než jsem zjistila,že jsem těhotná, mi umřela babička, docela mě to vzalo. Ale nejhorší byl ten Tunis, jídlo nic moc a pořád ta samá vůně. Do Tunisu těhotná už ani zadarmo. Tam jsem shodila asi 6kilo za 10dnů.
.
Jím pravidelně, hodně ovoce, zeleninu a štve mě, že hubnu. Nikdy jsem nedržela dietu, cvičila jsem a váha byla pořád stejná.
Ještě mě napadlo, dobrala jsem teď Calibrum babyplan pro období plánování a první trimestr. Nevím, mám pokračovat v Calibrum pro 2. a 3. trimestr nebo zkusit Mamavit, ten jsme dostala u doktora?
Ahoj holky,
teda vy jste toho nakeclay teď to nestihnu pročíst. Taky jsem zaregistrovala novou maminu tak ji zdravím. Myslím, že jste řešily těhu věci. Já mám jen dvoje kalhoty, ale ty jedny jsou už fakt na hoooodně pokročilé stadium těhu. S Adámkem jsem přibrala 20kg a byla jsem jak tank tak jsem si je ještě musela koupit asi na poslední měsíc nebo měsíc a půl. Jinak zatím jsem taky přibrala 1kg.
Ve středu jsem byla na poradně tak mám taky fotečku a v pátek jsme byli na měření NT což dopadlo dobře. Mimčo sebou hezky mlelo taky mě to dojalo ![]()
V pondělí musím na kožní udělalo se mi něco na ruce je to červený flek a táhne se mi od toho červená čára tak se děsím toho aby to nebyla borelioza tu bych v těhotenství fakt nechtěla
jednou už jsem ji měla a žádného klíštěte jsem si nevšimla. No mám z toho po náladě.
Tak zatím ahoj
Andrea
fyzikarka píše:
Navíc v červnu, těsně před tím, než jsem zjistila,že jsem těhotná, mi umřela babička, docela mě to vzalo. Ale nejhorší byl ten Tunis, jídlo nic moc a pořád ta samá vůně. Do Tunisu těhotná už ani zadarmo. Tam jsem shodila asi 6kilo za 10dnů..
Jím pravidelně, hodně ovoce, zeleninu a štve mě, že hubnu. Nikdy jsem nedržela dietu, cvičila jsem a váha byla pořád stejná.
Ještě mě napadlo, dobrala jsem teď Calibrum babyplan pro období plánování a první trimestr. Nevím, mám pokračovat v Calibrum pro 2. a 3. trimestr nebo zkusit Mamavit, ten jsme dostala u doktora?
Tak to jo..ja myslela ze jsi vyzle..moje svagrova mela totiz 42kg..ja beru Mamavit..ma vic tech vitaminu pro mimi..plus mi dr predapsal Jodid a kyselinu listovou a jeste Centrum..
Ahoj holky, tak zdravím po víkendu, hned bych brala ještě jeden ![]()
Ajjaa, tak dej vědět co Ti řeknou a držím, aby to nic vážného nebylo ![]()
DOBRÉ DOPOLEDNÍČKO ![]()
ÁJO,já měla borku taky…měla jsem na stehně velkej tmavej kruh…ale po anitibiotikach mi to zmizlo…ted uz to bude rok. Borka by neměla mít vliv na mimčo,ale nevím,jak je to s těmi léky.
ANN, já jsem si tak včera říkala, že by bylo hezký už jít na mateřskou…ale ty 4 měsíce a něco už vydržim i pod vodou ![]()
Včera jsm dostala skvělý těhu tričko od ségry z Litexu. No jo, první kousek ve skříni ![]()
Jak je to se založením fotogalerie? (ještě ji nemáme že ne
) Žebychom si poslali nějaké ty fotečky ![]()
Jé Márty, to by bylo dobrý, tak zkus zažádat, jestli by nám ji založili… přeci jen jak budem pořizovat výbavičku, tak jich bude přibívat
A já bych chtěla vidět tričkooo ![]()
Taky bych klidně byla doma, ale vím, že za 14 dnů bych se pekelně nudila, vymejšlela kraviny a moc se pozorovala
Takže do vánoc to vydržím
a to Ty vlastně taky do vánoc, jak to tak počítám, ne?
ANN přesně tak. Plánuju být doma od ledna…a ono to tak vlastně i vychází těch 6-8 týdnů před porodem
Já bych taky nechtěla být doma, když mi nic nebude, přesě jak říkáš, strašně bych se pozorovala a měla čas zkoumat „co by kdyby“ … takhle nemám šanci ![]()
Tak jo, jdu zkusit požátat o tu fotogalerku ![]()
Ahoj holky, přeji pěkné skoro dopoledne,
tak máme po kontrole, vše je ok, jen mám vyšší tlak, takže musím doma měřit, zapisovat a pak uvidíme co dál. Miminko moc aktivní nebylo, takže jsme mohli klidně změřit máme 63,3 mm je to neuvěřitelné skoro 7cm a ani mi nepřijde, že bych tam něco měla. Byli vidět nádherně ručičky, nožičky prostě paráda. Na další kontrolu jdu 10/9. Teď ve čtvrtek jdu na ultzrazvuk ohledně ještě těch genetickejch testů, takže to vezmu manžu sebou, aby taky konečně něco viděl. Jo a doktor mi říkal, že spodem mi ten ultrazvuk bude dělat až někdy do 25 týdne, až pak přes bříško. Protože jsem se ptala jak moc se mám svlékat. ![]()
Ahoj LUCI, no to je skvělý, že je všechno OK.GRATULUJU! Já už se tak nemůžu dočkat tý středy. Já bych totiž taky řekla, že v tom břiše nemlůžu skoro žádný mimčo mít
To je paráda. Manžu vem, bude koukat. Já asi půjdu ve středu bez přítele…neví,jestli bude moct odejít z práce…je to škoda,ale nic nenadělám…ale třeba se utrhne ![]()
Ahoj holky ![]()
LUCI: Taky gratuluji k úspěné kontrole ![]()
MÁRTY: Už se jen 2× vyspíme a pcky uvidíme ![]()
Luciáši, taky gratuluju ke kontrole, koukám, jak je prcek hlavou dolů
Jen je škoda, že se moc nehejbal, to je totiž úžasný… ale i tak to bylo skvělý oproti tomu, když tam minule byl jen ten flek, ne?
A nemáš tu fotku někde větší? Že bych Ti prcka pořádně okoukla
A jak vysoký jsi měla tlak? Já měla 169/80 a na podruhá 139/75…
Holky, už vám to uteče
Taky bych se šla na prďolku zase podívat… ale taky mi to do září uteče, tak aspoň uvidím ten skok ![]()
Márty, jsi hodňoučká ![]()
Ahoj všem,
hlásím návrat z povinných návštev na Chodsku a pokles hmotnosti o další 2kilíčka. Už mám dole 10kg od začátku těhotenství, přitom se snažím jíst pravidelně menší porce ikdyž je mi fakt špatně. Oblečení na mě visí, mám solidní rezervu do dalších měsíců. Ale i tak je mě pořádný kus, takže sehnat pěkné kalhoty do školy ve velikosti 44-48 bude zvlášť v našem velkoměstě docela problém.
Pěkný víkend