Poradna duly
Jana Čurdová
Ann, no po zkusenosti vim ze tak laclovy veci nefunguji (mam jedny kalhot ktere uz tedka mam povoleny na posledni knoflik a kdyz to rozepnu tak to neni zadna zmena ![]()
Holky ale na zimu jsou praktičtější normální kalhoty,buď se v:,–(kama nebo s úpletem přez bříško,si vemte že se Vám bude chtít pořád čůrat a než ze sebe sundáte svetr,rozepnete kalhoty,pak ty kšandy nandat zpátky,mě se víc osvědčily normální kalhoty ale jedny lacláče taky mám ![]()
Pas je stelovaci na knofliky a je tam guma..
EnkaL: Nebuj do tech XL se dostanes,ja mam ted pres prsa 107, v pase 95 a pres brisko 110.. ![]()
Anleo, už jsou objednaný… ale jedny se snesou, ne?
Jiný už pořizovat nebudu… Ale přinejhorším bych je odtahala doma ![]()
A nosila jsi džíny nebo i látkový? Který jsou lepší?
ANN: Třeba zrovna ti budou vyhovovat,uvidíš až odskoušíš. Mě přijdou lepší na zimu džíny,v látkovejch by ti asi byla zima,nebo dělají i těhotenský punčocháče tak to řešit třeba těma pod kalhoty a je to.Nejteplejší jsou manžestráky ale ty se mi moc nelíběj tak jsem je ani neměla
Manžestráky se mi taky nelíběj… já právě moc nevím, tak abych nekoupila drahý kalhoty a pak mi doma neležely..
Ale zase normálně nosím spíš látkový, kapsáče a tak. Takže jsem zvyklá
Prostě vrhnu do krámu a odzkouším. Ale stejně to dopadne tak, že koupím určitě jedny ty a druhý ty a pak uvidím ![]()
jasně,to víš že jo,každýmu vyhovuje něco jinýho,chce to odskoušet a pak uvidíš v čem se ty budeš cítit nejlíp.
to jo,a počkej až si tu budem povídat o prvníh pohybech,to bude už za chvíly,to je asi úplně nejhezčí když už toho drobečka v sobě cítíš
![]()
Zrovna dneska jsem to říkala v Bud.snažilkách, jak už se na to těším… A taky se těším až bude takové to hezké těhotenské bříško…
Ann, ja ti to brisko na chvili pujcim chces? vzaal bych si ho az za par tydnu zpatky az budes mit i svoje ![]()
ENKO: taky ti zůstalo po tom císaři takový povolený to bříško?
Holky já už se těšim až se tady bude rodit
Hlásim se jako první ![]()
HOLKY, tak mi DALMI napsala odkud má ty jeansy http://www.bebefield.cz/…ie/index.php.
Holky já jsem zatím tedy nepřibrala nic… jsem na stejné váze, možná jen nějaký deko, v průkajdě mám 57,5 a ráno když se vážím tak mám 57 kg
Já jsem totiž říkala, že vážím 57-57,5 a někdy i 56, tak mi tam doktor napsal 57,5 dal mi fóra ![]()
Jinak kalhoty už mi taky začínají být těsnější a večer? Jsem jako velrybka. Sice taková menší, ale břicho mám jako balón a to mívám skoro od začátku. Holky já jdu na kontrolu v pondělí, snad uvidím prcka. Už se mocinyk těším. Ann mne navnadila kopáním ručiček a nožiček, že už se nemůžu dočkat. V tom 8 týdnu to byl jen flíček a bylo vidět mihání srdíčko.