ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
9.8.07 12:53

Enko, tak bys pak knoflíky už nezapínala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.8.07 12:57

Ann, no po zkusenosti vim ze tak laclovy veci nefunguji (mam jedny kalhot ktere uz tedka mam povoleny na posledni knoflik a kdyz to rozepnu tak to neni zadna zmena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.8.07 13:01

Holky ale na zimu jsou praktičtější normální kalhoty,buď se v:,–(kama nebo s úpletem přez bříško,si vemte že se Vám bude chtít pořád čůrat a než ze sebe sundáte svetr,rozepnete kalhoty,pak ty kšandy nandat zpátky,mě se víc osvědčily normální kalhoty ale jedny lacláče taky mám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.8.07 13:02

Pas je stelovaci na knofliky a je tam guma..

EnkaL: Nebuj do tech XL se dostanes,ja mam ted pres prsa 107, v pase 95 a pres brisko 110.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 13:06

Anleo, už jsou objednaný… ale jedny se snesou, ne?
Jiný už pořizovat nebudu… Ale přinejhorším bych je odtahala doma :lol:
A nosila jsi džíny nebo i látkový? Který jsou lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.8.07 13:11

ANN: Třeba zrovna ti budou vyhovovat,uvidíš až odskoušíš. Mě přijdou lepší na zimu džíny,v látkovejch by ti asi byla zima,nebo dělají i těhotenský punčocháče tak to řešit třeba těma pod kalhoty a je to.Nejteplejší jsou manžestráky ale ty se mi moc nelíběj tak jsem je ani neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 13:14

Manžestráky se mi taky nelíběj… já právě moc nevím, tak abych nekoupila drahý kalhoty a pak mi doma neležely.. :roll: Ale zase normálně nosím spíš látkový, kapsáče a tak. Takže jsem zvyklá :) Prostě vrhnu do krámu a odzkouším. Ale stejně to dopadne tak, že koupím určitě jedny ty a druhý ty a pak uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.8.07 13:21

jasně,to víš že jo,každýmu vyhovuje něco jinýho,chce to odskoušet a pak uvidíš v čem se ty budeš cítit nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 13:26

Si teď tak říkám, jaký to jsou krásný starosti :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.8.07 13:33

to jo,a počkej až si tu budem povídat o prvníh pohybech,to bude už za chvíly,to je asi úplně nejhezčí když už toho drobečka v sobě cítíš :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 13:36

Zrovna dneska jsem to říkala v Bud.snažilkách, jak už se na to těším… A taky se těším až bude takové to hezké těhotenské bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.8.07 13:39

Ann, ja ti to brisko na chvili pujcim chces? vzaal bych si ho az za par tydnu zpatky az budes mit i svoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.8.07 13:57

ENKO: taky ti zůstalo po tom císaři takový povolený to bříško?
Holky já už se těšim až se tady bude rodit :P Hlásim se jako první :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 14:03

HOLKY, tak mi DALMI napsala odkud má ty jeansy http://www.bebefield.cz/…ie/index.php.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
9.8.07 14:08

Holky já jsem zatím tedy nepřibrala nic… jsem na stejné váze, možná jen nějaký deko, v průkajdě mám 57,5 a ráno když se vážím tak mám 57 kg :lol: Já jsem totiž říkala, že vážím 57-57,5 a někdy i 56, tak mi tam doktor napsal 57,5 dal mi fóra :wink:
Jinak kalhoty už mi taky začínají být těsnější a večer? Jsem jako velrybka. Sice taková menší, ale břicho mám jako balón a to mívám skoro od začátku. Holky já jdu na kontrolu v pondělí, snad uvidím prcka. Už se mocinyk těším. Ann mne navnadila kopáním ručiček a nožiček, že už se nemůžu dočkat. V tom 8 týdnu to byl jen flíček a bylo vidět mihání srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí