Poradna duly
Jana Čurdová
Já vlastně nevím, odkud jste, je to někde vidět? Já od Prahy a výprodeje jsou např. na Zličíně … Promod, Orsay, tak koupíte takový tričko, nebo spíš halenku za dvě stovky. Nosila jsem je už před tím, než jsem otěhotněla, se mi to líbí.
ANN, já taky
Ale nějak se mi nechce poslední dobou courat po krámech…snad mě to chytně,až nebudu mít opravdu co na sebe ![]()
EMANKO, já jsem ze Stodůlek…od Zličína co by kamanem dohodil
![]()
Já už taky jedny mám, ale koupila jsem si je jetý na mimibazaru, byly tam vyfocený, kapsáče s tím vakem na břicho, kam nemám ještě moc co strčit. Ale jsou moc pěkný a stály 200. Ale moc jsem přemýšlela, jestli se trefím do velikosti. Ale potřebovala bych nějaký tmavý decentnější do práce.
No já z Prahy nejsem… Já ty lacláče asi do práce moc nosit nebudu… no uvidím, jak budou vypadat. Ale pořád někde trajdáme, tak ty unosím, to nemám strach.
Ještě bych chtěla nějaké látkové do práce. Se podívám příští sobotu to jedem do Prahy do divadla. Ale mě to taky po krámech neba a manžu ještě stokrát míň a já jak vidím, že je otrávenej, tak jsem na bodu mrazu ![]()
Já vlastně, holky, jedu zítra na týden do Krkonoš, tak doufám, že nezapomenete si se mnou psát za týden. Už se těším zpátky, že budu zase o týden dál. A těším se na září, nebo na konec září, že už budu vědět víc..
Emanko, neboj, to víš, že na Tebe nezapomenem! Vždyť patříš mezi nás
Já se těším na pátého září ![]()
Ann, máš kontrolu, viď? Já jí mám o den později, tak si budem držet palce
, to asi budou teprve výsledky z krve, co? Kdy ty jdeš na odběr? Já 23.8., bude to 16+4, tak snad to vyjde dobře.
EMANKO, určitě si za týden vzpomeneme. Když si na mě holky vzpomněli za 14 dnů, tak 7 dnů je brnkačka ![]()
Já jsem taky byla na dovče, a jsem tady
zase jako doma ![]()
Emanko, mně teprve budou brát krev na trippel… Ale určitě dělat i ultrazvuk, nesedí mi to podle MS, tak aby mi to nevyšlo zkresleně. A výsledky budu mít ze stěru a krve co mi brali teď…
Manžel si ze mě dělá srandu, že bych potřebovala malinkatej ultrazvuk doma, abych se na Harýska mohla kouknout, kdy se mi zachce ![]()
Márty, jeslti tomu dobře rozumím, tak jdeš 15.8. příští týden na UZV na šíjové projasnění, je to tak? Těš se, to byl super ultrazvuk, snad 20 min. Doktorka čekala, až se emánek natočí z profilu, dloubala mi do břicha, a on na nás pořád koukal zepředu, byla to sranda. Bohužel jsem nevzala Petra s sebou, protože jsem si myslela, že bude vidět flek, že je brzo, teď toho moc lituju.
Holky krasny dziny,ale ne tehu maj taky na www.bonprix.cz a maji je az do velikosti 48..coz je obvod boku 115-119..nektery maji i vetsi..
EMANKO, přesně tak. A taťka jde semnou. Už jsem byla poučená, že miminko bude krásně vidět, tak aby něco neprošvih ![]()
HOLČINY, já se s Vámi dneska už rozloučím. Mějte se hezky o víkendu. Dávejte pozor na mrňata, nepadejte z kola či si neubližte při jiných sportovních i nesportovních činnostech a už se na vás těším zase v pondělí!
AHOOOJ!
![]()