ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
13.8.07 11:23

HOLKY a už se v tom 12TT pozná,jestli to bude kluk nebo holka? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.8.07 11:24

Ann ten tlak jsem měla jako ty + - měřil mi ho pro jistotu 3× a po třetí na jiný ruce a tu už jsem homěla 130/80 ale jinak 157,146 ten první. Jo mám prcka spíše vlevo, takže asi z levého vaječníku a jestli je hlavou dole to nevím, ale na obrázku tak je, tady je ten větší obrázek - sice je maxi, ale je větší:
 http://img528.imageshack.us/…/1382ky0.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.8.07 11:26

Márty to by mělo být poznat až kolem 20tt ,a le teď už by mělo být pohlaví jisté, ale nejde poznat, jedině z krve. Takže si budeme muset počkat. Já mám tucha, že budu mít holčičku. Doclea se mi teď znusila pleť a kamarádka mi zkoušela prstýnkem a měla by to být holčička.. už ji to několikrát vyšlo, tak uvidíme, jestli i tentokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.8.07 11:27

ann jinak jak říkáš, je to úžasné, proti tomu jakej to byl flíček. Jak jsem pak volala manžovi, až jsem z toho měla husí kůži, byl to senzační pocit. Pomalu jsem měla slzy na krajíčku,obrovská radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.8.07 11:32

No a podle ultrazvuku koukám, že Ti týden přidali :wink:
Já mám zase tucha na kluka, tak jsem zvědavá, jak nám to vyjde… co Ty Márty?

Já bych chtěla kolem 20tt na 4D ultrzvuk, takže myslím, že by nám to mohli už říct 8)

Taky jsem byla úplně ohromená a manželovi jsem o tom celej den mlela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
13.8.07 11:35

Ahoj holky..

Lucinko nadhera..a jsem rada ze jdes na kontrolu az 10/9..ja taky..a rovnou z ty kontroly jdu do nemocnice a paj pojedu do CB na genetiku..
Jinak ja mam mimco taky z levyho vajecniku..a to se rika ze kdyz je to z levyho ze to bejva vzdycky holka..

Marty chcem videt tricko..

Jinak holky ja jsem si vcera koupila novy dziny.jsou bokovy,svetle vysisovany a vzadu a v predu maji vysivany kapsy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.8.07 11:39

a já už je viděla, heč 8)

Tak já mám mimi na pravo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
13.8.07 11:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.8.07 11:41

ahoj holky :)

co se tyce vajecniku a jake to bude mimi to je ruzne :) ja mam jen levy vajecnik a doma chlapecka :) no a tedka netusim co to bude ze zacatku jsem mela tucha na kluka ale vzhledem k tomu ze tehotenstvi je uplne jine tak mozna holickca ale zase mam prodelanou toxoplasmozu a to se pry v 97% rodi kluci :D proste je to zamotane a uvidime :)

jinak me uz minule delala ultrazvuk pres bricho a cvrcek byl krasne videt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.8.07 11:50

Já mám tucha na kluka…ale zase mi všichni řikaj, že když se mi tak MOC zhoršila pleť, že krásu ubírají holky…tak já fakt nevim :P

Tricko vyfotím a ukážu…ale nevim,jak sem ty fotky dáváte…SANDUL 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.8.07 11:52

nebo takhlec…snad se to povede…je to to prostřední tričko … http://www.litex.cz/…eceni-02.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
13.8.07 11:57

Holky vam delaji ultrazvuk jinak nez pres brisko? me ho teda delaji jenom pres brisko..a vzdycky je pekne videt..a to tam mam peknou tukovou vrstvu..

Marty fotky si hodim do pc,pak si je dam na xchat,kde mam svuj nick a z xchatu sem..na xchatu je najdu,kliknu na tu fotku pravym tlacitkem a dam uplne dole vlastnosti..pak zkopiruju ten prostredni radek (musi to koncit .jpg)..a tady na emiminu dam normalne odpoved a pred tou fotkou musis dat Img pak zkopirovat odkaz ty fotky a zase stisknout Img..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.8.07 12:03

Mě teda taky zatim dělali vždycky UTZ spodem,tak jsem zvědavá co na ně budu ukazovat tentokrát 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.8.07 12:41

Márty tričko je moc moc hezounké a docela supr cena. Jen na takovýhle triko mám ještě asi dost času, jelikož nemám žádné břicho, nebo úplně minimální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.8.07 12:45

Ann jj velikost podle UZ vypadá na 13+3, ale doktor se mi k tomu nevyjadřoval. Říkal mi předtím, že mi to vše odpovídá, že TP mám první a poslední, že mi už měnit vůbec nebude, takže k tomu nepřikládám váhu, jen možná mimčo trošku více vyrostlo, než ta 12+3 tt, což už příště zas může být jinak. Asi jsem mu pěkně dávala tak si rostla více.. hele a všímáte jo jak prckovi začínám říkat ona.. jsem si včera s Rádě dělala srandičky, že to fakt bude holka, že jsem si jistá a jak on úplně zarputile, nééé to bude kluk.. a já se jen smála a byl z toho celej vedle, že ani malinko nepochybuji a pak mě dokonce začal podezírat, že už mi to určitě doktor řekl.. :lol: :lol: :lol: blázínek jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí