ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
14.8.07 08:22

ANN, já ho zabít nemphla…byl roztomilej,pořád básnil o miminku…ale za jinech okolností by byl mrtvej!!!!Tušim, že Jakub se dává docela dost…Lukáš tolik ne. Když Matěj je matěj :D

LUCI,tak kamarádka má zase připravený stejný jména jako ty…ale když mi řekla, to jméno celý … Sebastian Větvička … tak jsem se opravdu neudržela a smála se fakt hooodně dlouho :D :D :D …prostě mi to přišlo děsně vtipný s tim Větvičkou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
14.8.07 08:23

koukam ze jsem asi jedina co touzi po „neobvyklych jmenech“ Iva a Frantisek nejspis (Frantisek ale ne a ne projit u manzela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
14.8.07 08:32

Jo a ještě se mi líbí Jindřich…

Ale vybrat jméno k Větvičkovi není moc lehký :lol: :lol: :lol:

Ale právě - Matyášek je prostě nej… taky se mi jméno líbí už deset let vždycky jsem říkala, že se tak kluk bude jmenovat… ale fakt si to nerisknu, co kdyby mu to náhodou vyšlo na stejný den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.8.07 08:33

No právě, že s tím přijmením to jméno je pak docela masakr .. taky znám jednu,je to 2 měsíční holčička.. spala jsem vám o ni jak se rodila ještě do snažilek v červnu a jmenuje se Valerie a přijmením Pezdová, což taky bych řekla, že není nejšťastnější kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.8.07 08:35

Já vždycky říkala, že jednou když budu mít holčičku, tak to bude Terezka, ale teď se jich dává docela hodně, takže nic. Nebose mi líbí Vanesa, ale tu má kamarádka, takže taky nic. No bude to ještě těžké rozhodování, ale Sára zatím vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.8.07 08:41

LUCI, Sára je hezký jméno, to by šlo a jestli se hpdí k vašemu příjmení :D Moje kámoška pojmenovala dceru Marie (což je hezký jméno), jenže příjmení má Šrůtková … nemůžu si pomoct ale pod jménem Marie Šrůtková si představim uklízečku :wink: - NIC PROTI UKLÍZEČKÁM! Spíš se mi vybavuje taková ta tlustá pani se šátkem na hlavě, jak pořád na někoho řve, že mu šlape po podlaze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
14.8.07 08:42

Sára je hezký, taky jsem nad ní už přemýšlela… Ale stejně se zaměřuju spíš na tu klučičí…

A u holky to tak nevadí, vdá se a pak stejně neovlivníš, jak půjde křesní s příjmením… Stejně jsem ráda, že máme příjmení docela normální 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.8.07 08:44

A jaký máteANN ? My (teda já zatim ne,ale snad jednou :P ) ČERVENÝ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.8.07 08:47

Márty.. jéé to je milý příjmení.. :lol: Matěj Červený hmm to zní docela šikovně
My jsme Radovi, takže by to byla Sára Radová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.8.07 08:48

Holky, ale jestli vám to zní blbě,tak mě klidně nakopněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.8.07 08:51

LUCI, Radovi jsou taky prýma a k Sáře se hodí :D Sára RADOVÁ 8)
No ono Jaromír Červený zní právě taky dobře, ale skorotchýně by malýmu říkala Jamulko a tenhle výraz mi děsně štve. Cpe mi to furt dohlavy, jak když byl JEJÍ Jaromírek tenkrát malej, co už všechno uměl a Jamulka sem a a Jamulka tam … a to mě otrávilo, takže bych radši Matěje a bylo by po Jamulkovi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
14.8.07 08:55

My jsme Hátlovi… A červený se mi taky líbí, mám jednoho kolegu Jirka Červený :wink: Zase mám i výhodu, že Hátle je krátký, takže není problém delší křestní… Ale to vy máte taky krátký… A Sára Radová je hezký, jen jsem někde slyšela, že když je v přímení R, takže by nemělo být v křesním, ale spíš myslím, že je to přežitek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.8.07 08:56

Harýsek Hátlů :D :D :D To zní dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
14.8.07 08:56

Ahoj holky,
jé vy tady řešíte jména,já bych si moc přála NELU ale má svátek 2.února a to jsme si vybraly že budeme rodit tak by mě asi pěkně nenáviděla,vánoce a pak hned narozeniny a svátek v jednom a pak celej rok nic. A nebo VÁCLAVA,taťka je Václav a chtěl by děti po sobě,kluk je jasnej- Václav ale ta holčička pořád nějak nevim,nebo se mi líbí Amélie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.8.07 08:57

ANN, Jirka se jmenuje Jaromírův strejda, tak ten už taky v rodině je :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie