ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
15.8.07 08:26

Ahoj všem,
chodbu jsme zdárně namalovali, vypadá hezky. Včera jsme s mamčou balily koláčky do půl desáté večer, až mi z té cukrové vůně bylo zle. A to mám sladké ráda :) Jinak co se týče příjmení, tak my budeme od pátku NEUBAUEROVI :D (čte se to „Nojbauerovi“ :wink: ) Je to dost dlouhé příjmení, rodiče k tomu mají krátká jména - Eva a Jan, ale jména po rodičích nechceme, tak máme vybraného Matýska a Adélku (a možná takyAdama a Terezku) :wink: Tak holky, my jdeme opět pracovat, třídit dlažbu, jelikož se nám povedlo koupit nějakou nestejnoměrnou a lítají tam milimetříky, ach jo. A odpoledne rozvážíme koláčky. Tak snad zase brzy nakouknu :)
PS: Sousedka si včera dovezla z porodnice náááádherného Kryštofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.8.07 09:09

Dobré ráno holky,
přeji všem dnes úspěšné kontroly.. a zdravé piškvorky a pak tayk čekáme na hlášení a obrázky.. ať můžeme očumovat.

Ajjo jsem ráda, že berou tatínky automaticky.. super, aspoň nebudu mít pocit že na mě všichni koukaj divně, že nemám břicho a chlap tam jde se mnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
15.8.07 09:27

No s tou váhou mě telefon pobavil, mám těžké kosti, takže možná to byla jen váha kostry :wink: . Navíc mi při porodu lámali klíční kost, měla jsem ramena širší než hlavu :evil: . Tak jsem zvědavá, po kom mimčo bude, snad po tatínkovi, přece jen má drobnější kostru.
My teď čekáme na výměnu ventilů u topení, měli tu být v 8 a nic…

• Citovat
  • Upravit
4874
15.8.07 09:53

Dobre rano,

ann, vis jak sis nebyla jista, v jakem mesici jsi a jak to mas pocitat…tak ja ti napisu, jak to pocitam ja a je to pohoda:

posledni MS zacala 7.5. Vsechny kalkulacky mi pocitaji termin porodu 10.2. Takze slavim „vyroci“ kazdeho 7-meho v mesici. Ted treba 7.8. mi skoncil treti mesic a zacal ctvrty.

U tebe bych to pocitala ovulace minus cca 14 dni a to by melo byt to datum, ktere bys mohla brat jako ja toho 7-meho. Nepamatuju si presne, jak jsi to mela, ale napr. ovu byla 10.6. minus 14 dni je 27.5.. Takze 27.8. budes koncit treti mesic z devitimesicniho tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.8.07 10:00

Endy, to počítání máš hezky vymyšlené… a taky se mi líbí to výročí :wink:

Anleo, tak co kontrola? Už Tě netrpělivě vyhlížím 8O Aby tu nakonec nebyla Márty dřív :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.8.07 10:16

Ann, jo jo, je to pro me lepsi takhle, protoze kazdy vi, ze tehu je 9 mesicu… a kluci se v tydnech nevyznaji…

Tak jsem to dnes taky dala vedet v praci…u nas se pouziva hodne mail, takze jsem napsla hromadny mail, ze jim sdeluju novinku a ze Bedu cekame v unoru… No a chodi mi gratulace, kolegove chodi prat osobne a vetsinou rikaji, ze neco tusili, protoze jsem pry mnohem hodnejsi a vic se na ne usmivam :) Maji me tu za semetriku, i kdyz nevim, kde jsem k tomu prisla…vlastne vim, porad je honim, aby si po sobe myli hrnky v kuchynce…to vis prevazne muzsky a ITaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.8.07 10:21

Endy :lol: a šéfovi jsi to taky sdělila po mejlu? U nás se sice taky hodně používá mejl i ICQ, ale osobně je to lepší… ikdyž chlapům jsem to neříkala :) tam to nechám, buď se to dozví od šéfa, nebo od kolegyň :lol: A taky máš teď takový lepší pocit?

No je pravda, že ty týdny pro chlapi moc nejsou… Ale Aleš se v nich už docela orientuje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.8.07 10:46

Sef je pryc, takze si to precte nekde mimo… a jak jsem psala, my spolu osobni vztah nemame, takze myslim, ze takhle je to OK. S tim predchozim jsem si rozumela lip… a lip mi je, protoze predtim se me uz vic lidi ptalo, jestli nejsem tehu a jestli se dari apod. a ja zatloukala a zatloukala… Za chvili si pujdu udelat fotecku…mam upnute triku, tak uz pupik bezostysne vystrkuju ;o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.8.07 11:01

Tak doufám, že fotka bude v galerii :wink:

To mi připomíná- SANDUL, kde je Tvoje foto???

Kde se ty holky od těch doktorů toulaj??? :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.8.07 11:17

No jo, nejak jim to trva.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.8.07 11:17

NO kde se toulají?? Já jsem zvědavá a netrpělivá na další obrázečky mimísků. Holky… nenapínejte nás.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.8.07 11:19

To je hrozný, ony snad někde spolu slavěj :roll:

Endy, tak co ta fotka :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
15.8.07 11:54

Ahoj holky,
tak už jsem doma.U doktora bylo strašně moc maminek tak mi ani ultrazvuk nechtěl dělat ale uklidnil mě že když jsem to zvládla až sem že je všecho určitě v pořádku,za 2 týdny mě čekají odběry na vývojový vady a ultrazvuk až za 5 týdnů. Tak mi nezbívá nic než věřit.Ale je mi špatně tak se asi něco děje a je to v pořádku.Celou noc jsem se převalovala a nemohla jsem spát tak se půjdu najíst jestly do sebe něco dostanu a půjdu do postýlky.Na váze zatim nepřibírám ještě jsem o 2 kila chudší ale s mou nadváhou to nevadí.Jo a mám nějaký kvasinky tak mám čípky na vkládání ale mimíse to prý neohrozí,trápil mě slabej výtok a svědění tak už vím z čeho to je,prej zapařený a že už mě nechce vidět narvanou v džínách ,mám nosit sukni bez spodního prádla :oops:
Všem Vám děkuji že jte na mě myslely a držely nám palečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.8.07 12:17

Anleo, tak jen tak dal.....dobre zpravy se dobre poslouchaji…a ze sukne bez pradla budou mit chlapi radost :wink:

Ann, pred chvili jsem se vyfotila, ted bastim a pi tom to nejak stahnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.8.07 12:28

anleo , super, tak aspoň, že jsou dobrý zprávičky.. a fotečka tedy bude později, ale zase na ní bude více vidět… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí