Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
ja jdu na krev k tripple 29/8.
Endy (Andrea)/1976/Praha 8/11.2./překvapení/Šárka nebo ?/0
Dekujeme unoru 2007 za podporu ![]()
Ahoj holky, tak mé údaje jsou:
e.v.a./Eva/1980/Bílovec/29.1.2008 ale doufám, že to bude fakt až v únoru
) /asi chlapeček/Matěj/Adéla
Také já se připojuji k díku únoru 2007
Holky, držte mi zítra palečky, prosím, prosím, už to na mě nějak doléhá, šaty visí na dveřích a je mi tak nějak divně od žaludku ![]()
EVI: Neboj,to zvládneš
Dáš nám sem pak svatební fotečky? Prosím prosím.
A držím palečky ![]()
SANDUL! Jakej špek, normálka těhulka!!!!!
![]()
AJO, krásnej Adámek, moc se vám povedl, sestřička nebo bráška bude určitě taky hezoučký miminko
… po mamince ![]()
EVI: užij si svůj velký den ![]()
MARTY: děkuji za pochvalu Adámka ![]()
Uvažujeme co budeme dneska dělat. Jsme celý cen s Adámkem sami doma, ale příští týden má náš taťka konečně dovolenou tak snad něco podniknem ![]()
Posíláme pohlazení bříškům ![]()
Andrea
Evi, taky přeju krásný den a pěkně si ho užijte
Nervíky jsou, ale neboj ony přejdou ani nebudeš vědět jak ![]()
Já bych se zase vdávala ![]()
A taky posílám pohlazení bříšánkům ![]()
ANN: úplně s tebou souhlasím taky bych se zase vdávala. Moc ráda na to vzpomínám a jak někdo říká, že už by nechtěl všechno zařizovat tak já klidně jo a výběr šatů no paráda ![]()
A.
Jé hoky, tak nechcete zařídit svatbu mě?
… no jo, když mě ještě niikdo nepožádal ![]()
Ajjo, a hlavně člověk už ví, co a jak, tak bych si to taky všechno víc užila
Teď mi to přijde, jako by to vlastně ani nebylo… Strašně rychle to uteklo…
Márta klidně
K Tvým službám ![]()
Přeji krásné dopoledne dámy,
Evi neboj zvládneš to.. je to váš den,tak si jej užívejte plnými doušky.. ![]()
Márty možná Jaromír překvapí a pak budeme zařizovat svatbu Tobě ![]()
Ajjo díky za včerejší uklidnění.. už mi je lépe, ale včera jsem z toho byla docela rozhozená a smutná. Moc díky.
MARTY: mě taky manžel o ruku nepožádal (ještě dneska mu to občas vyčtu, ale ve srandě) a tak jsem to vzala do svých rukou
už jsme spolu žili a hezky dlouho chodili tak jsem si jednoho dne řekla, že se vezmem a hotovo. Našla jsem si na internetu kde by se mi to líbilo zavolala si tam určila termín a tehdy budoucímu manželovi zavolala, že se 26.6.2004 ve 13.00 berem tak ať si nic neplánuje a jak byl rád
Už nás stejně spojovalo jedno miminko a s ním spojená nejsmutnější událost v našich životech, ale to už je zase o něčem jiném no a teď máme Adámka a snad se dočkáme dalšího zdravoučkého miminka.
A.
Ahoj holky..
prosim Vas,mrknete na diskuzi Snazeni - Otehotneni a kocicka doma..
Marty hlavne ty,ty mas doma kocicku..a Luci ty mas doma pejsky..je tam slecna delfinek co tvrdi ze zvirata jsou havet a psi ze smrdi..ja uz ji svuj nazor rekla..
evi hodne stesticka..a nebuj,je to sranda..ja dostala zachvat smichu v obradni siny..a moje maminka me chtela zabit..