Poradna duly
Jana Čurdová
Anleo, tak škoda, že není fotečka, ale hlavně, že takhle je všechno v pořádku a nezbývá než se těšit na ten ultrazvuk. Ale neboj, uteče to jako voda a Ty budeš koukat jak je veliký ![]()
Endy, dobrou chuť, já jsem teď akorát najedená… ![]()
Chces rict „najedena“ - to cos mela podle me neni jidlo pro tehuli
![]()
Endy a co jedla?? Já se taky nijak neomezuji, jím co mi chutná a nepřemýšlím nad tím, jestli je to jídlo pro těhuli. Prostě mám na to chuť.
AHOJ HOLKY! ![]()
Jsme krásný a zdravý a živý a nechceme se fotit z profilu! Máme 7 cm a prostě jsme úžaný!!!!! ![]()
Taťka byl z UTZ úplně paf! Máme dvě krásný fotečky,chtěla jsem je dát to fotogalerie, ale mají nějakou jinou koncovku než tady „berou“,tak to musim nějak převést.
Já jsem tak šťastná! Hrozně se mi ulevilo,když Dr. přiložila ten ultrazvuk a najednou tam to mrně bylo vidět! Docela nás vyděsila, když pravila:„Á, tak tady máme jeden plod a … to je všechno!“ Už jsme viděli,že budem mít dvojčata
![]()
Jinak mi brali mi krev na genetický testy a přístě jdu na tripltesty.
Ahoj,
blahopřeju holkám k úspěšným kontrolám ![]()
Hoky, chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo nebyli na dovolené někde na Slovensku třeba v termálech. Nemáte nějaký tip? Byla bych moc ráda nebo klidně i jinde jen ne hory na vysokohorskou turistiku se necítím a Adi by to ještě taky nedal
Tak pokud o něčem víte tak písněte. Díky.
Andrea
Marty, supeeer…7 cm, to uz je kousek, jako krecek ![]()
Luciasi, ja to prasknu: instantni polivku a rohlik…ne ze by to skodilo, to ne, ale tech zivin z toho moc neni… a jestli je to jediny jidlo mezi osmou rano a sednou vecer, tak nic moc…
Ann, tak aspon salaty, doma delany.....
Luciáši, měla jsem instantní polívku s rohlíkem. A instantní snad po roce ![]()
Márty, taky gratuluju, je to úžasný, viď? A těším se na fotku, tak se musíš snažit ![]()
Ajja, na Slovensku ne, ale v Maďarsku…
Endy, náhodou ráno jsem měla aktivii s müsly a pak dopoledne ještě mléčnou rýži s jahodama. A naodpoledne tu mám jablíčko a k večeři bude hroznové víno… ![]()
Ann, tak to jooo…ja myslela, ze to bude tve jedine jidlo … ja nesvacim, tak nejak automaticky predpokladam to same u ostatnich… Co to Tommy food? Koukalas na to?
Ajjoo, ja byla jen na tech horach, termaly neznam, ale az se vrati kolegynka z obeda, tak se zeptam, je ze Slovenska…
Holky, tak moje fotecka je v galerii…slo to hladce, az jsem se divila ![]()
Endy, kdybych dopolko nic nesnědla, tak mi je špatně
A Tommy food tady u nás nepřichází v úvahu… bohužel… ale září bude coby dup a pak se uvidí… Jdu do galerky ![]()
Supéér vždyť skoro žádné bříško nemáš
a ty kalhoty jsou těhu?
V sobotu jedem do Prahy, tak se chci do CA podívat ![]()
Jo jo, brisko se nafouklo hned na zacatku a ted je vicemene stejne…
Kalhoty tehu nejsou, ale na lnenych kalhotach je guma a teplakovy naplet, tak jsem si rikala, ze je jako tehu budu moct nosit…Ten naplet se da ohrnout dolu, jako na fotce (ale umelecteji) nebo vyhrnout nahoru a schovat pod tiko - tak to nosim ja, neni to sexy, ale netahne mi na zada
a nebyly tak drahy asi 600,–