Poradna duly
Jana Čurdová
Anleo no zrovna jsem koukala na fotečku.. už máš taky brásný bříško.. já chci takyyyyy.. ![]()
Anleo, pěkný baráček má mimi…
Ale nenašla jsem fotku Alenky ![]()
Luciášku, my Ty bříška máme tak nějak stejný, nezdá se Ti?
Dobry rano tehulky,
tak me taky tesi a my jsme Zvrškovcoci..
a jmena mame Viktorie Zvrškovcova a Oliver Zvrškovec..
A fotku jsem vam tam zatim zadnou nedala,protoze se za ten svuj spek stydim..
to neni ani brisko ale nafouklej balonek..
Luciášku: Je to 8 měsíců od porodu tak je to všechno ještě povolený a dme se bříko ven,ale neboj,coby dup a dočkáš se taky takovýho břicha,pak to jde hrozně rychle
Sandul, co to plácáš
jakejpak balon, já myslím, že to mám zatím taky jen špek… takže se hoď do klídku a udělej nám fotečku… prosím prosím, ať jsme hezky kompletní…
To vaše jméno je trošku jazykolam, ne? Já jsem si ho četla na hlas a fakt jsem si šlapala na jazyk ![]()
Márty: Už se jenom 1 vyspíme a uvidíme mimísky,huráááááááááá ![]()
Ty jo holky. Já jsem snad z jiný diskuze. Máte krááásný bříška ![]()
SANDUL, ty a stydět? Prosimtebe! Hezky nám domeček pro mrňouse pošli! ![]()
Jo jo nase jmeno je jazykolam..musi te si rikam..pojedeme zvršku namelem si dršku a je to Zvrškovcová..
Ja ted fotku nemam,az prijde vecer tatka tak ho poprosim at mi vyfoti brisko..ale ja mam fakt zatim jen tu pneumatiku..
Vy mate vsechny takovy krasny briska..ja mam to dite asi na zadech..
Anleo,Alenka ma nadherny kukadla..to je uzasny..
Ahoj holky,
jejda já vůbec nestíhám no taky jsem tady jediná kdo už jedno malé dítko má tak to bude asi tím. Teda ještě Anlea, ale ta už má malou slečnu
Příspěvků šíleně přibývá tak snad je někdy pročtu. Teda doufám, že mě ještě berete i když se teď moc nechytám.
Jdu s Adámkem koupit boty. Ty co má už má malé, ale výběr skoro žádný tak uvidíme jak pořídíme.
SANDUL: zatím to moc nechci psát, ale pro holčičku mám vybrané stejné jméno jaky ty
třeba se to ještě změní:-) pro chlapečka zatím žádné už u Adámka to byl problém tak nevím co vymslíme.
Zatím papa a myslím na vás.
Andrea
jooo a do galerky taky brzy hodím nějaké fotky a těším se až si prohlídnu ty vaše:-)
Břicho mám dost velké, ale řekla bych že je to jen nadýmáním, které mě teď dost trápí no a taky špekem samozřejmě
Něříkejte, že už máte normální těhu bříška?
Tak my se jdeme oblíkat.
Andrea
Ajjo, to víš jsem většinou pracující
![]()
A samozřejmě, že k nám patříš
jak se můžeš takhle ptát a těším se na fotky ![]()
Sandul, tak večer Tě budu vyhlížet ![]()
Anleo Adélka je opravdu už pěkná slečna.. už bych taky brala tak veliký dítko ![]()
Ann no bříška máme asi skoro stejný..
Sandul… jsi mě tedy pobavila s tím, že nosíš prcka asi na zádech ![]()
ANLEI - jenom jednou, jenom jednou … já mám ale takový divný obavy, aby tam to mrně bylo, některé už máte takový hezoučký foečky…jsem magor no
A Jaromír semnou nakonec asi pojede…tak si řikám, jestli tam bude zase flek…ale snad ne, a bude tam živoučká a zdravoučká Piškotka ![]()