ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
13.8.07 14:22

Márty, neboj to je normální… já jsem si třeba tak strašně přála, aby se to povedlo a nešlo to úplně lehce, a když jsem konečně ty dvě našla, tak jsem chytla paniku co teď budu dělat :lol: A i teď taky občas mi to vleze do hlavy… ale zvládly to jiný zvládnem to taky :wink:

Fíha, teda tak vyjste vzorný, takže to fakt vypadá, že tenhle týden to řeknu :) A ještě, Luciáši, jak jsi ji to řekla? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.8.07 14:23

Luciáši, tak to je super, tak to by chtělo nějakou první vlaštovku, ne? Ale to byla rychlost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.8.07 14:28

Vzhledem k tomu, že si s šéfkou tykám, tak jsem za ní přišla hezky, že bych s ní potřebovala soukromě mluvit, že bych ji chtěla něco říct, a ona na mne, co?? Jsi těhotná?? A já jo. Jsem. Ona hned supéér a jak dlouho a ták. Tak jsem ji taky hned řekla, že bych měla představu takovou, že bych chtěla dělat jak mit omůj stav dovolí. A kdybych měla být na nemocenské, tak že bych si přišla uzávěrku a věci kolem ní udělat klidně po odpolednech, že to nemusí mít strach a že bych i pak jako po porodu chtěla na 4 hoďky dělat část své práce. Tak samo souhlasila, protože nemusí nikoho hledat. Ale můžu říct, že když jsem tam šla to říct, klepaly se mi ruce, byla jsem nervozni jako prace. Byl to maras.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
13.8.07 14:32

kdyz se tady takhle bavite o oznamovani, tak kdyz jsem vedela asi tyden ze jsem tehotna (mozna ani to ne) tak jsme byli oslavovat kamaradky titul (i se Standikem) no a jina manzelova kamaradka nejakym zahadnym zpusobem vytusila ze jsem tehotna… no ale ofiko jsme ji to rikali minuly tyden tak to pry vi od te doby a byla si na 99% jista ze to ze me vyzaruje :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.8.07 14:35

Tak doma ještě udělám válečnou poradu a bude to… tak to já budu vedle taky :lol: jsem už teď a to na to jen myslím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.8.07 14:35

Enko, mě se to stalo taky.. můj bývalý šéf přišel a pak říká mé kolegyni, hele není ona náhodou těhotná, je celá taková jiná.. a veděla to jen ona, že je to tak. Byla jsem z toho vedle, jak mají někteří lidé takovouhle schopnost a samozřejmě že mu vyslepičila, že jo, i když jsem ji prosila ať drží jazyk za zuby.. koza jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.8.07 14:49

mě něco podobnýho řek skorotchán, že když jsme se vrátili z dovolený, tak jsem se mu zdála nějaká jiná a myslel si, jestli nějsem těhotná,ale že mu bylo blbý se mě ptát…a my mu to za týden oznámili…tak žebychom opravdu něco vyzařovali? :P

ANN, jasan, že to zvládnem…to jsou jenom takový chvilkový návaly :D

Tak super LUCI, bylas s tou fotogalerkou lepčí než já.

Tak šup HOLKY, fotky s bříškama sem, ať víme, jak na tom jsme :D :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.8.07 14:51

JO A S MIMINKAMA TAKY!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.8.07 15:20

Tak jo LUCI, Lesina mi to už taky (ohledně té fotogalerie) napsala, bylas rychlejší a šikovnější než já :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.8.07 15:28

Tak s fotečkama tááám. Já jsem slíbila na budoucích snažilkách bříško, takže můžem začít těma bříškama, co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.8.07 15:30

Márty jen jsem si na to vzpoměla a hned jí napsala a během chvilky mi přišel zpátky mejlík, že je hotovo. Byla jsem překvapená, nečekala jsem takovou rychost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
13.8.07 15:31

Ann bříško mám doma někde necelej 9tt, budu se muset znovu vyfotit, jenže večer to nejde, to jsem jako balónek, to by bylo zkreslující, takže spíše přes den. Tak budu muset dodat později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.8.07 15:39

A jak se dávaj fotky do tý fotogalerie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
13.8.07 15:43

taky jsem na to koukala a nevím jak na ty fotky :cry: