Poradna duly
Jana Čurdová
Anleo, takže jsi další, která vzdává jméno, že to je u sebe…
Márty, Harýsek je pracovní
![]()
ANN já vím, ale je to dobrý ![]()
ANLEI, Amélie se líbí Jaromírovi taky…podle toho filmu Amélie Montmartru (nebo jak se to píše
).
jojo,já jsem i řikala že kdyby to vyšlo stejně že pak třeba můžou holky slavit svátek spolu v srpnu a bylo by to.
Amélie je nádherný jméno,mi připadá takový vznešený ale taky jsem přemejšlela jak jí jednou budou všichni řikat až bude velká,Amála a to je takový hanlivý.Nela by byla pořád jenom Nela,nebo jsem chtěla k Alence Elenku ale to se taťkovi nelíbí už vůbec.
Márty, on to vlastně nejdřív byl Hátlošek, ale lámal se nad tím jazyk, tak prostě Hary
Matyášek Hátle, ale je hezký ne? A Lukáš Hátle taky, ne?
A Amálka je taky moc hezoučký… Takový ženský…
Co říkáte na Patricie?
ANLEI, já asi jenom AM ![]()
ANN, Matyášek nebo Lukášek Hátle …oboje zní dobře
Matyáš se mi ale líbí víc ![]()
Až budu zase na vážkách, určitě si od vás nechám poradit, jste se osvědčily
![]()
Anleo, hezky tady lítáme v těch diskuzích ![]()
Ann Matyášek zní fakt docelad dost dobře
Holky a Amélie se mi taky líbí
No a Patrici jednu znám a je to neskutečná „kráva“ takže už jen proto bych tohle jméno svému dítěti nedala, jinak ´jméno hezký, ale je tam tenhle důvod, takže proto bych do toho nešla
Jé, Luciáši, to znám, spoustu jmen člověk vyloučí díky takovýmhle
a já žádnou neznám… ale docela se nám to líbí a manža už nemá maminku a ona shodou okolností měla narozeniny na Patricii, takže nám to přišlo i takový symbolický… Ještě, že je ještě tolik času, co?
jj naštěstí se můžeme ještě 100× rozmyslet a nic se neděje.. počkejte až budeme vědět pohlaví jistě nebo téměř jistě.. to bude jiná.. to budou doma debaty ![]()
Jsem Vám holky dala novou fotečku do galerie,z dnešního rána,moje obr břicho a taky fotku naší Alenky ![]()