Poradna duly
Jana Čurdová
Díky ANN
tak ať vám to v práci rychle utíká:-)
No nedalo mi to rychle jsem mrkla do galerky a moje břicho je něco mezi břichem Enky a Anley bych řekla no jo ty co už rodily se nezapřou ![]()
Tak my už fakt jdem.
A.
ENKO: já vím já vím uvědomila jsem si to jen jsem tě trochu počítala do březnovek, ale vím, že jsi tak na půl ![]()
A.
Márty: nejsi magor,já mám taky ze zítřku strach a beru si sebou manžela aby mě držel za ruku,ale tajně doufám že je mimís v pořádku a bude na nás mávat ručičkama nožičkama tak jako ten tvůj na Vás,uvidíš
Márty, Anleo, nebojte, ale je to normální, taky jsem byla nervozní ![]()
Anleo a jestli máš pocit, že je všechno v pořádku, tak mu věř, je to nejlepší ukazatel ![]()
Márty, neboj zítra se přiženeš taky s tak krásným obrázkem ![]()
Holky v kolik tam jdete? Abych věděla, v kolik máme s Harýskem držet pěsti?
já tam chci jít hned ráno,dr.tam je od 7 tak tak nějak vyrazíme,manžel dělá od 9 tak aby to stihnul do práce,u nás to neni na určitej čas ale kdo dřív příjde ten jde dřív na řadu.Srdíčko mi říká že je v pořádku ale stejně zejtra až ho uvidim tak budu klidnější,dám Vám vědět hned jak dorazím domu,budu žadonit i o fotečku abych Vám ji sem mohla dát
Super, tak budu čekat na hlášení od Anlei a fotečku, samozřejmě chceme a pak hezky zahlásí Márty ![]()
Já mám taky pocit, že je všechno vpořádku … ale jak to člověk ještě ani nikdy nezažil, tak jsem nervózní asi i z toho. rčitě je všechno OK a fotečku sem taky hned namrskám ![]()
Ahojky všem,
hlásím že kontrola dopadla ok, prcek je dokonce o nějaký den starší a celej tatínek, dlouhej trup a kratký ruce a nohy.
Další kontrola 4.9. krev na tripple testy i s tatínkem.
Jinak my jsme Letkovi, jména máme Lukáš a Lucie. Já bych chtěla Radima, ale ten už je předem zamítnutý. A ještě se nám líbí Ema, ale to by bylo po babičce, co umřela v červnu, tak uvidíme.
FYZIKAŘKO, to jsi hezky řekla - prcek je celej tatínek - dlouhej trup a krátký ruce a nohy
U nás, jestlibude po tatínkovi, bude mít velkej nos
Takže GRATULACE K ÚSPĚŠNÉ KO! ![]()
fyzikářko super, gratuluji ke kontrole. A obrázek pronás zvědavky máš??
Holky já jsem před každou kontrolou taky nervozni než jdu dovnitř.. člověk to nezná, neví co může čekat a ještě jak pak slyší že je všude kolem milióny zastrašujících případů, tak má uvnitř strach. Pak když je to ok, tak z něj spadne kámen.
No my jdem ve čtvrtek na ten ultrazvuk k těm triple testům a tam chci Radimka sebou, aby se na bobiše podíval, hned nám mají říct, jak se věci mají, takže to budu taky nervozní.
Fyzikářko, taky gratuluju a přimlouvám se za fotku ![]()
Luciáši, tak to bych byla taky nervozní… a vlastně já jsem nervozní pokaždé když tam jdu ![]()
Všechny jsme takový nervózy nervózní…ale máme být z čeho že? ![]()