ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
15.8.07 13:21

Jinak jsem vcera poridila spis v sekaci… super trictvrtaky - bezova dzinovina - a v pase zase do 10 cm sirokeho teplakoveho napletu…krasne se pod nej schova spek a brisko a vubec netlacej. Ty jsou original tehotensky a pak jsem si koupila cerveny plataky sportovni a ty maji zase nizky poklopec, takze je zapnu pod pupikem. maji zajimavy kapsy, dole jsou siroky s tkanickou - no bomba - uz jen ta barva. No a k tomu pruhovanou platenou kosili s cervenym prouzkem (ale jako sepranym), takze uzo letni oblecky… Vecer se vyfotim, jestli chcete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.8.07 13:22

8O ty jo to vůbec není vidět, že je to náplet 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.8.07 13:35

Ann Ty potvůrko pořádně papej!! Já mám teď v poslední době chuť více na mléčné výrobky. sýrečky, jogurty, kakao večer a ták.. včera jsem měla kuřecí nudličky s nivou a hranolky na oběd .. hmm bylo to senzační i když ve mě trošku hlodalo svědomí, že ta niva noooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.8.07 13:39

Ann,
takhle se to da nosit:

Ohrnute nahoru

http://www.ecards.cz/…218505_D.jpg

Zarolovane dolu (kdyz mas treba kratsi triko)

http://www.ecards.cz/…218506_D.jpg

Dobry ne?

http://www.ecards.cz/…218509_D.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.8.07 13:40

Luciáši, když je tepelně zpracovaná, tak je to v pohodě… :wink: A neboj já někdy nepapám, ale přímo žeru :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.8.07 13:40

Márty super piškotka.. hele to je hlavička?? Se tak blbě ptám,ale jistota je jistota… :oops:

Endy krásný bříško, takový malinký a super kaťata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.8.07 13:41

Endy, super :wink: myslím, že ty kalhoty budeš moct nosit krásně až do zimy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.8.07 13:41

LUCI, NIVA mňam! já bych si dala smaženýho hermelína s hranolkama a kečupem … ježiš!

Tak už jsem ty fotky dofotogalerky mrskla. Jsou sice trochu malý,ale když si je rozkliknete, tak je Piškotka hezky vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.8.07 13:44

Márty, Piškotce to muc slušánkuje :D Krásná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.8.07 13:48

Marty, uzasny fotky, je tam videt vsechno…a ja tam dokonce ctu, ze mate 9,7 cm a ne 7 cm…nebo se pletu? a na ty fotce s hlavickou uz ti merili sijovy ztlusteni, ze jo? Asi taky vezmu manzu, aby se podival…uz tam je mimo krasne vyrysovane…

..a nedelejte chute, sice jsem najedena (brambor+kvetakove placicky+ rakcata), al i tak mi tecou sliny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.8.07 13:56

Endy a Ty jdeš na šíjový projasnění? Já bych taky chtěla, aby toho 5. šel se mnou manža, ale nevím, jak to bude mít s prací… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.8.07 14:10

Jé, HOLKY děkujeme za pochvalu! 8)

ENDY, tak já jsem na ty údaje na fotce nekoukala, jenom co mi řekla Dr. … tak teda 9cm :D A ano, měřila šíjové projasnění.

ANN, manžu vem učitě s sebou, ten můj byl úplně vedele a jenom se usmíval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.8.07 14:18

Márty, to já vím, že on z toho bude úplně hotovej… jen doufám, že mu to vyjde z práce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.8.07 14:24

Ann, ja nevim, toho 29tyho jdu do tehu poradny a nevim, jestli se pri tom dela UTZ. Mam si pred tim dojit na krev (to bude ten triple) a dr. si me pak asi pozve na UTZ s merenim…Ja nevim, jeste na nej pockam, co mi rekne za tech 14 dni…Nechci plasit… Ja tam ted vubec chodim nejak divne, jsem o dva tydny dyl nez vy a holky uz maji spostu vysetreni a ja jen ten UTZ se srdickem… Mijime se totiz s doktorem po dovolenych, bud ji ma on nebo ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
15.8.07 14:34

Endy a Tobě ještě nedělali žádný odběry?
Mně před týdnem, jo. Stěr, krev a tlak… A těch ampulí bylo požehnaně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital