ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
17.8.07 17:24

Ahoj holky,tak jsem se dočetla že se dnes narodila 2 nedonošená miminka,jedno mělo 1460 gr a druhé1950 gr,jsou to holky z listopadu a října 2007,úplně jsem to obrečela,snad budou oba kluci v pořádku a doženou to. Jsem si znovu uvědomila jakej je to zázrak porodit zdarvé mimi :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
17.8.07 18:52

Anleo, určitě to doženou… kamarádka v únoru porodila na 28tt holčičku, měla kilo a ještě se spadla na 900g no a teď už má 6,5kg :wink: Jen je to šílený, když musí být v inkubátoru a než se dozvíš, že je všechno v pořádku… Ale určitě si to vybojujou a budou v pořádku. A když ukazovali fotky. Byla tak malinkatá. Když si ji přivezli konečně domů, tak oni nadšení, jak už je veliká a my se na ni báli šáhnout jaké to bylo nic.

A s tím zdravým mimi, musím souhlasit myslím si to také… Vlastně zázrak je to celé od početí po porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
18.8.07 21:03

do seznamku :) dekuju ze jste me taky pribrali :oops:

ENKAL/1986/Praha/TP 22.2.2008/překvápko/Iva nebo ?/Standik 29.8.2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.8.07 22:03

Ahoj těhule, tak jsem zpátky z dovolený - v Krkonoších bylo krásně, ale musím říct, že jsem do kopců dost funěla. Ještě, že děti jsou tak líný a nechtěly moc chodit. Dneska jsem si snad 2 hodiny četla, co jste tady za týden zplodily a taky jsem si vás prohlídla na fotkách. Musím říct, že jsem z vás nejstarší a mám snad nejmenší břicho, sakra! Už se na něj těším a pořád vypadám jak po dobrém obědě :lol: Jinak jsme se cestou z hor musely stavit na Černém Mostě, protože neteř má zítra narozky a neměli jsme dárek, vybrala jsem jí tak supr triko, že doufám, že jí nebude a budu si ho moct nechat. A koupila jsem si v CA dost dobrý kalhoty, nemají ten vak na břiše, ale jen po stranách trojúhelníky s posuvnýma gumama a knoflíkama. Mám to tam trochu nadrclý, ale delší triko to schová a vypadají dobře. Černý - do práce.

Anleo - já jsem ze Slanýho, jsem skoro sousedky :)

Endy - MOŽNÁ jsme úplně stejně těhotný, já měla poslední menstruaci 6.5., jenom doktor tvrdí, že emánek je větší a termín posunul na 4.2.

Marty - na Sněžce s přespáním na Luční jsem byla v červnu - už potřetí. Je to taková tradice, chodíme na západ slunce, moc pěkný.

Tak se mějte hezky, koukám, že o víkendu mrtvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
19.8.07 08:29

Ahoj holky, tak už je to opravdu za mnou a je ze mě paní :) Ještě mi to nějak nedochází, to asi teprve začne, až budu na úřadech blbnout a podepisovat se starým jménem, jak jsem byla zvyklá :D Fotečku samozřejmě se budu snažit dodat, jen musím poprosit bráchu, aby něco do PC vložil. Ale holky, to tak rychle uteklo…ale musím se přiznat, že mi srdce bilo jako zvon, když jsem měla říct to ANO,a to jsem byla celou dobu hrdinka a slzičky se taky dostavily, hlavně když přáli babička a děda, kterým před dvěma lety zemřeli manžel a manželka a taky můj mladší 14 letý bráška, to mě dostalo. Měl slzy jak krokodýl, ještě teď jsem z toho naměkko…

Jinak jsem se vás chtěla zeptat, jak to máte s oslovováním tchyně a tchána. Mě to nějak zatím neleze přes pusu a je mi to trapné začít najednou tykat a říkat mami a tati, tak díky za radu a psychickou podporu :D

Co se týká nábytku, tak nás to teprve všechno čeká, máme holobyt, kde je pouze položená dlažba a vymalováno a zrekonstruovaná koupelna a WC a čekáme tento týden na novou kuchyň. Chtěla jsem bílou s nezerovými doplňky, každý mě zrazoval, jak to bude uťapané a bílá špinavá, ale já jsem se nenechala. Mě se to prostě líbí a když tak budu lítat s hadrem a přípravkem na nerez, no.
Z Ikey mám taky vyhlídlou ložnici, je to právě nábytek MALM lakovaná březová dýha, postýlka se u nás dědí z jedné tetičky na druhou, takže ohlídnu její stav, jinak to nijak řešit nebudu, stejně z toho ty děti tak brzy vyrostou…a taky jsem zvědavá, kde to mimi vlastně bude spinkat.....jestli v postýlce nebo s námi v posteli… :D

Nějak jsem se rozepsala, tak končím, ať to tu nezavalím, tak se zatím mějte moc fajn a já zase písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.8.07 23:10

Ahoj :D

Sláva!Nazdar! Výletu! Nezmokli jsme, už jsme tu! Ale že to bylo o fous! Tady v Praze je celkem slušnej slejvák!

SANDUL, budeš to mít krásně sladěný! Ikea je prostě nejlepší!
Jo a celá lačná jsme se hrnula v ten pátek do Ikči pro nový katalog a u vchodovejch dveří cedule jako kráva, že bude k dispozici až 1.9. … tak se tam nehrňte jako já :wink:

EMANKO, z výletu na Sněžku jsem nadšená! Sice nemůžu choodit (šli jsme pěšky ze Špindlu a dneska jsme to vzali po hřebenech zátky), ale byl to skvělej víkend. V sobotu jsme si ještě vyšlápli večer na Sněžku, takže západ byl taky, a kamarádům jsme na ní oznámili, že na tomhle výletě nás není 11,jak si mysleli, ale 12…tak se to tam rovnou zapilo(z vlastních zásob)Bylo to prýma A Luční bouda mě fakt překvapila (vlastně nás všechny).Pohodový ubytko i snídaně!A maj tam skvělý psíčky :D
Jo a taky vítej z dovči! 8)

E.V.O, maldá paní, takže už nemáš doma přítele ale manžílka jo?Tak ti přeju hodně štěstí a hlavně zdravý miminko!!!Na fotečky se už moc těšim - určitě nebudu jediná,která je nbude netrpělivě vyhlížet! :P

Tak dobrou noc těhulky, hezky se vyspěte a „uvidíme“ se zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
20.8.07 07:32

Ahojky 8)

Takže vítám výletníky zpátky :wink: Taky bych si nějaký dala, nám bylo na Šumavě tak fajn až se pak harýskovi nechtělo být v práci, to sezení se mu nějak nelíbilo :lol:

A vítám zpátky mladou paní, a další která říká, jak strašně to uteklo :roll: Já nevím, jak je to možný… Ale hlavně, že všechno vyšlo jak má, nevěsta ani ženich neutekli a teď už jen to krásný a zdravoučký miminko. A pro nás fotky, samozřejmě :wink:

My jsem byli v sobotu divadlovat a bylo to super… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.8.07 09:45

BAF! Tady jsem! :D

Už mám za sebou pochůzku v centru. Kdybych se dneska namusela ani hnout,tak bych se fakt nezlobila. Bolí mě noha z tý tůry, jsem unavená a nějak semnou cloumaj hormony. Šla jsem do garáže pro auto a jdu kolem holky - venčila starýho vlčáčka, motal nožkama, stářím už hůř chodil - a mě to přišlo tak líto, že jsem si v garáži pobrečela.

Prostě magor :roll:

ANN, ma čem jste byli? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.8.07 10:16

Dobré ránko všem při pondělku,

tak zase v práci, ještě jsem nezačala nic dělat. Tak bohužel neteři bylo triko jak ulitý, tak jsem ostrouhala. Zkusím koupit ještě jedno :-)

E.V.O. - já taky blahopřeju, i když moc nevím detaily. Já se vdávala v březnu (po druhý), ale měli jsme midi pidi svatbu v Jičíně jenom s rodiči a sourozenci. Nějak jsem si nedokázala představit se znovu navlíkat do bílých šatů. S tím tykáním - tchán mi to pak mezi řečí nabídnul a normálně mu říkám křestním jménem a tchýni pořád vykám a ona mě tyká. Asi je to otázka času, ale mami a tati by mi nelezlo přes pusu. Ale jsou oba fakt výborný, proti těm prvním nebe a dudy :lol: Hlavně krásně přijali Báru, skoro ji berou za vnučku. Máme štěstí.

Márty, posílám do seznamu. Díky za připsání.

EMANKA/1971/Slaný/4.2./překvápko/Ema nebo Šimon/Bára 28.11.1997

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.8.07 10:28

Holky, tak jsme se včera s manžou bavili o jménech pro mimouše.. tak měl bojovku vybrat jména pro chlapečka.. tak vede Vojtíšek - Kubíček a holčičky Adélka nebo Anetka.. takže mi to Márty můžeš šoupnout do tabulky.. a co to bude.. taktéž zatím překvápko. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.8.07 10:28

jinak jsem koukala, že Adélky v únoru budou velmi módní jméno, jestli si to ještě do té doby nerozmyslíme.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.8.07 10:34

ÚNORŇÁTKA 2008

Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky

AJJAA /1979/Ostrava/ TP dle PM 15.2.,TP dle UTZ 18.2. /zatím překvápko/Viktorie nebo ?/Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 /zatím překvápko/Nela(Václava) nebo Václav/Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 /zatím překvápko/ EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Šárka nebo ? ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006 E.V.A. /1980/Bílovec/ TP 29.1.2008 /zatím překvápko/Adélka nebo Matěj FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 /překvápko/Lukáš nebo Lucie LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 /zatím překvápko/Adélka-Anetka nebo Vojtíšek-Kubíček MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 /zatím překvápko/Adélka nebo Matěj SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 /zatím překvápko/Viktorie nebo Oliver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.8.07 10:36

V únoru bude fakt přeAdélkováno :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.8.07 10:37

Márty děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.8.07 10:38

ahoj :)

jak tak koukam na ten seznamek tak jsem zase nejmladsi a ze me to ani neprekvapuje :lol:

a bude tu hodne adelek a mateju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital