Poradna duly
Jana Čurdová
Ty jo,tak to já mám spíš opačnej problém…začíná mi chutnat…až MOC! ![]()
Jé a nechceš mi, Márty, trochu těch chutí poslat? Já bych Ti poslala trošilinku nechutenství. ![]()
Tak to já mám spíš to, že mám na něco velikou chuť, uvařím si to, dvakrát do toho ďobnu a už nechci… Nějak si teď jidlo nedokážu vychutnat. Jediné co mi chutná je houska s máslem a hroznové víno ![]()
Já zas mám pořád chuť na brambory na loupačku s máslem a mlíkem …
Dobré ránko, jestli vás to uklidní, tak v 13. týdnu mi taky bylo trochu šoufl a teď už vůbec nic, naopak se cítím moc dobře. Ale pupínků mám taky habaděj.
No a co na ty pupínky teda pomáhá? Já se děsim kždýho pohledu do zrcadla ![]()
Márty, myslím, že Ann má naprostou pravdu - nekoukat do zrcadla.. jelikož mi říkala sestra, že s tím nic nenadělám protože to jsou hormonální změny v těle, až se to trošku ostálí, tak to bude ok.
Dobrá, zahaluju teda veškerá zrcadélka (Celkem 2) a taťka se bude chodit holit k sousedům
![]()
Jo,jo…hormony jsou sviňky, budeme teda muset vydržať,ale za ty mrňata to stojí ne? ![]()
Jeee vy jste toho nakrafali..musim vas rychle docist..tak momentik
jinak ahojky vsem..
Jeee vy jste podobanci..
tak me se sem tam taky neco udela,ale neni to tak hrozny..ted me spis trapi sucha plet kolem nosu a na cele..jinak pupinky mam spis na zadech..ale jak rikam celkem pohoda..jo a na prsouch a brisku,ale to mam z toho mazani..jak je to mastny..nesnasim to..
A chute..jak kdy..jeden den bych vyzrala lednici a druhej den je problem do me neco narvat. a spatne je mi hlavne kdyz se nenajim..
Zkouším uzobávat přes den hlavně ovoce a zeleninu, ale je mi zle i z vody.
. Pomáhá mi dětská přesnídávka. Naštěstí chodím na oběd k rodičům, maminka se slitovala, ví, že bych si oběd uvařila s vypětím sil, tak vaří ona. Ale včera, zapečený květák se zeleninou, to fakt nešlo.