ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
22.8.07 15:24

MÁRTY, bolet to bude jako prase, ale stojí to za to! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
22.8.07 15:43

MARTY: upřímně z vlastní zkušenosti píšu, že to bolí, ale doporučuju ty kurzy pro těhotné tam ti ukážou hodně úlevových poloh a něco si v praxi u porodu určitě vybereš. Mi trochu pomáhala jen jedna tak jsem v ní byla skoro pořád jo a teplá sprcha to nebyla ani náhodou :roll: no a když přicházela druhá doba porodní tak jsem si pořvala, ale to už netrvá tak dlouho a když mi řekli, že mám tlačit tak to bylo vysvobození na tyto slova jsem fakt čekala :wink: No a za chvíli už jsem hleděla na čtyřkilového modrofialového Adámka a nějak jsem tomu nemohla uvěřit. V první chvíli mě napadlo, že je moc velký ve druhé že nepláče a ve třetí že je to moje miminko že neí jen půjčený a že už ho nemusím nikomu vracet:-) no a už zase řvu :oops: To víš, že to stojí za to :wink:

SANDUL: aha tak to jo já myslela, že už nakupujete:-)

Asi vyrazím koupit Adámkovi kalhoty jsem dostala náladu nakupovat teda v rámci možností:-)

A:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.8.07 15:53

AJJO a co to bylo za polohu?

TAK SI UŽIJ NÁKUPY! Já včera „sockovala“ v HaM u oblečeníčka pro nejmenší … a zkoupila bych snad všechno … ale odolala jsem! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
22.8.07 16:04

MARTY: dřep s roztaženýma nohama to se mi nejlíp prodýchávalo a v kurzu nás paní učila, že to je poloha, kdy mimčo dobře sestupuje tak jsem s tím začala už doma :) nechtěla jsem jet hned do porodnice to je zbytečné. No a když jsem jim to předvedla v prodnici při stahu tak hned věděli, že jsem navštěvovala předporodní kurzy :lol:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
22.8.07 16:25

Tak čajík jsem nesehnala, zkusím zítra jiný obchod a v pátek budu konečně vypadat k světu, jdu se ostříhat :) .
Sandul, kočárek je Jané Slalom,že? Taky jsme ne něj koukali, koupila si ho loni kámoška a byla nadšená dokud vozila hlubokou korbu. Jak na:,–(ili sportovní verzi, bylo vše špatně. Korba se nedá otočit, mimčo kouká vždy jen směrem dopředu a jejich malý s tím měl velký problém. Teď koupili golfky s přehazovací rukojetí a jsou spokojení.
Je fakt, že Jané je nejlehčí kočárek na trhu, skladný, bez poruch. Tož nevím, my zůstáváme u Hoca.

• Citovat
  • Upravit
1975
22.8.07 16:33
fyzikarka píše:
Tak čajík jsem nesehnala, zkusím zítra jiný obchod a v pátek budu konečně vypadat k světu, jdu se ostříhat :) .
Sandul, kočárek je Jané Slalom,že? Taky jsme ne něj koukali, koupila si ho loni kámoška a byla nadšená dokud vozila hlubokou korbu. Jak na:,–(ili sportovní verzi, bylo vše špatně. Korba se nedá otočit, mimčo kouká vždy jen směrem dopředu a jejich malý s tím měl velký problém. Teď koupili golfky s přehazovací rukojetí a jsou spokojení.
Je fakt, že Jané je nejlehčí kočárek na trhu, skladný, bez poruch. Tož nevím, my zůstáváme u Hoca.

A uz se mi zase otvira kudla v kapse..tohle kdyz nekdo rekne,ze je blby ze nejde otocit korba a ze s tim ma dite problemy ze nevidi maminku..tak mam chut ty mamince ubalit facku a rict ji ze ma rozmachany dite..ja jsem odvozila spoustu kocarku a karek a miminek a jen jednou jsem mela korbicku na karce smerem ke me a dite furt rvalo a vylejzalo mi,protoze fakt nechtelo cumet na me ale koukat ven,po pejskach,detech a tak..a to dela kazdy dite..jen dite ktery je zavisly na mame ji musi furt videt,ale to dite za to nemuze,jen ta mama,ktera ho rozmazlila..

Takze ja jsem pro to aby korbicky byli po smeru jizdy!!!!!!!!!! jak z hlediska,ze diteti se obcas dela spatne pokud ho vezes v protismeru,tak z vychovnyho hlediska,at se kouka ven a uci se..me vidi 24h denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
22.8.07 16:41

Ahoj těhulky,
tak Vás jdu zase po dlouhý době pozdravit,už na mě zase padaly deprese a strachy ale právě jsem se rozhodla že stejně nic neovlivnim tak proč se nervovat.Musím prckovi věřit a hotovo!!!!
Tak teť s těma narozeninama taky nevím no ale snad LUCI,vše nejlepší :-)
Já budu slavit až příští týden tak jsem zvědavá s čím se taťka vytáhne a hlavně jestly nezapomene :oops:
Byla jsem v jednom bazárku a mám úúúúúúúúžasný pidi rifle na mimi a heboučkou kombinézku,jsem to doma schovala protože bych asi dostala na holou že už zase bláznim,na Vendu jsem toho nasyslila 3 pytle ale všechno jsme dávaly pryč.
MÁRTY: Neboj,bolí to ale opravdu to stojí za to a hlavně pak už nevíš že tě vůbec něco bolelo,při Alence mi pomáhalo skákat na balónu a s Vendou horká sprcha na břicho.
SANDUL: Kočárek moc hezkej ale já půjdu 100% do 4 kolky,tady bych se s tříkolovým nechytala.A výbava do postýlky vypadá moc hezky,já si ji nechávám šít od jedné paní,mantinel,povlečení,nebesa,kapsář a zavinovačku a vyjde mě to na 1200,– což mi přijde super oproti tomu jak se to prodává v krámu.
Tak a už vůbec nevím co kdo psal :oops:
Tak Vás zdravíma posílám pohlazení bříškám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
22.8.07 19:06

Tak jsem doma z nákupů:-) vzala jsem to ale jen přes osvědčené sekáče a nakoupila zatím jen Adámkovi. Koupila jsem kalhoty a podzimní bundu s Bořkem stavitelem teda teď nevím jestli budoucí maminy znají Bořka :lol:

ANLEA: tvůj strach úplně chápu máš toho za sebou dost :( já se taky pořád bojím ony některé životní situace a osudy člověku nepřidají. Snad to bude u nás obou v pořádku a snad to smutné už máme vybráno. Budu na tebe myslet.

SANDUL: teda ty ses pěkně naštvala kvůli nepřehazovací rukojeti :lol: víš já si myslím, že každému vyhovuje něco jiného a přehazovací rukojeť není zase tak špatná. Ty sis prostě vybrala kočár a hotovo :) a radši nesuď maminy, že rozmazlují děti to není až tak jednoduché. Já si taky myslela, že každá matka MUSÍ vždycky a za každou cenu umět uklidnit své dítě a jak jsem se spletla. Měla jsem uřvánka a moje představy nějak nefungovaly. Tak už radši nesoudím a nejen rozmazlené dítko chce vidět maminu :wink: ale jak píšu každý chce něco jiného a tak to má být.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
22.8.07 20:43

Ale ja to vubec nemyslela zle..jen jsem si vzpomnela na jednu madam co se taky kvuli tomu rozcilovala..a furt tomu diteti rikala..to mi mit nemuzem dudinku,vid? to bys dudinku nevidel maminku,vid? to by se ti dudinku nelibylo,vid? aaaaaa..zabit…tak proto..jinak proti tomu nemam vubec nic..jasne ze prehazovaci je lepsi..a Ajjo ten kocar jsem si sice uz vybrala,ale ja taky asi uz 5tej protoze ty predtim mi prestali vyrabet,nebo udelali hrozny barvy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
22.8.07 21:09

Tak jsem se vrátila z nákupů taky, v jednom týdnu jsem si koupila dvoje těhotenský kalhoty, ale ty dnešní jsou bombastický. Zelený kapsáče s vakem na břicho, ale oblečený vypadají výborně, ten vak není pod tričkem vůbec vidět, mám z nich fakt radost. A ještě jsem koupila Báře kalhoty a mikinu do školy, docela jsem se dneska rozjela. Teď musím chvíli sekat dobrotu.
Ke kočárkům - na Báru jsem měla přehazovací rukojeť, ale skoro jsem to nepoužívala, jede se s tím hůř a Barunka byla zvědavá a chtěla koukat dopředu. Já mám zatím vybraný Quinny Speedy a ten taky nejde otáčet. No ale ještě nevím.
Márty: jako zkušená matka tě vůbec neuklidním, já nevím, jak to bolí, jsem jak prvorodička. Bára se narodila císařem, byla koncem pánevním a vážila 4,020 kg, takže bych ji prý nohama napřed neporodila. Já bych teď moc chtěla rodit normálně.
Já se vždycky tak rozkecám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
23.8.07 00:43

Ahoj holky,

v praci ted nemuzu e-miminovat a doma nestiham prispivat, tak tu budu sporadicky, ale budu referovat, co noveho a docitat.

Tady pro inspiraci posilam statistiku nejcastejsich jmen.
 http://www.czso.cz/…i_jmena_2005

Ja mimi veci zatim nekupuju a nekoukam, ale musim se drzet, abych neskoupila vsechno tehu ;o))

Jdu spinkat, manza ceka. PAAAA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
23.8.07 07:26

Ajjaa: ty už jsi byla na amniocentéze dvakrát? Můžeš mi prosím tě říct, jak dlouho potom musíš být doma? Na neschopence? Já někde četla, že 14 dní, to se z toho šéf opupínkuje, až mu to řeknu. Nemůžou za mě najít náhradu (ani se jim nedivím :-))))))))) Já jsem samozřejmě připravená ležet jako lazar tak dlouho, jak bude potřeba. Nebo max sedět u PC, to se tady budu ještě víc vykecávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.8.07 08:03

Sandul,
máš pravdu, chlapeček je víc než rozmazlený. S ním se nedá jít ani na procházku,pěkně v klidu projet město. Jeho mamča pořád zastavuje, furt mu něco vnucuje,upravuje oblečení, vytahuje z kočáru nebo ho do něj zase rve. Akorát tyhle věci vidíš, až když prcek poroste, dokud ležel, byl v pohodě. A mamina tehdy taky. Poslední návštěva nás utvrdila v tom, že mamka poskakuje, jak chlapeček píská, ale ona si to fakt dělá sama.
Ale jak jsem už psala, kočár je lehký, skladný, dobře ovladatelný, výborně se s ním jezdí. Určitě ho nechci hanit,každému vyhovuje něco jiného a z nabídky kočárů se dá vybrat. Můj muž si vybral… :) Do města super, do terénu moc ne a ta cena… :cry: .Jak najdu odkaz na netu, přidám ho.

• Citovat
  • Upravit
2569
23.8.07 08:08

Dobré ráno, to jsem zase já :wink:

SANDULKO, přeju ti vše nejlepší k svátku! :huban: :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
23.8.07 08:09

SANDUL: Všechno nej nej nej k tvému dnešnímu svátku :-) :-) :-) :dance: