ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
27.8.07 10:19

FYZIKARKO, asi si to budu muset psát…nějak mě přepadává mozková lenora. Nic se mi nechce, ani přemejšlet, ani si nic pamatovat, a vůůůůbec…šla bych si lehnout :D

ANLEI, to byla ta sestřička něčim sťatá ne?! :D :D :D

LUCI, to by bylo fajn! Porodný jsme včera s Jaromírem našli na netu, že se má snížit na 13.000,– :evil:

Takže před porodem si zajistit dětskýho doktora, zbytek až „PO-O“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
27.8.07 10:25

No oni zrovna dávaly ordinaci v růžový zahradě tak mě jen letmo zkoukla a asi semnou nechtěla mít práci jinak nevim,a taky jsme musely čekat na chodbě než mě ubytujou na reklamu v seriálu,nám řekla ať si počkáme než skončí ordinace ale tomu už jsme se jen smály protože jsme věděly že je mimís v pořádku. Ty sestry asi nic nerozhází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.8.07 10:25

Luciáši, stejně je v tom pěknej zmatek, ty 3rychlosti čerpání rodičovského příspěvku, včera jsem to doma počítali a vychází zajímavá čísla.
Juchů. povedlo se mi předělat metřík a na první pokus :lol:
A dnes při cestě z nákupu mě potkala bývalá žačka, bude jí 20, má holčičku od ledna 2006 a čeká druhý. Mazec, v necelých 20letech a já se tady pářu s první a říkám si, kdovíjak ho nemám brzo

• Citovat
  • Upravit
2724
27.8.07 10:27

Jo, jo…a kterou mateřskou (teda ten rodičovskej příspěvek)si vyberete holky? Já asi tu na 3 roky se 7.600,– kč měsíčně. Od tří už stejnak Piškotka půjde do školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
27.8.07 10:30

Holky,někde jsem četla že tu reformu musí ještě schválit senát a prezident takže ještě neni jistý jestly vůbec nějaká reforma bude,teda jestly jsem četla dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.8.07 10:36

Jestli to projde, jakože asi projde, je to celá daňová reforma, tak já jdu na 2roky a pak do práce. Mám výhodu, rodiče jsou oba v důchodu, je jim 60 a těší se na vnouče a jsou ochotní hlídat. Navíc jako učitelka mám super pracovní dobu a když mi vedení vyjde vstříc a udělá solidní rozvrh, bude to bomba. Jdu do školy na 7:30 a končila bych buď v 11:45 nebo ve 12:35.

• Citovat
  • Upravit
11935
27.8.07 10:39

Anleo, v senatu ma ODS vetsinu hlasu a prezident podepise ;)

fyzikarko, no k trvalemu pobytu bude mimco automaticky prihlaseno stejne jako mas trvale bydliste ty…

co se tyce materske tam muzu poradit jen s rodicakem protoze jsem predtim nepracovala… no a nemuzu si ani volit takze ji mi jasne ze za dva roky (az bude Ivusce 18m) posupajdim do prace protoze 3500 by nam nevystacilo… (kvuli hypo)…

na porodne je lhuta rok a na rodicak vyplaci tri mesice zpetne takze pokud nechcete o nic prijit tak do trech mesicu od skonceni materske

fyzikarko no a me je 21 a cekam druhe a to je mi 21 mesic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 10:40

No jo, FYZIKARKO, tak to jsi vysmátá. Já jsem v práci od 8:00 do 16:30…oba prarodiče jsou pořád aktivky, ale stejně chci,aby mrně do tý školky chodilo,takže bych ho asi nedávala na hlídání prarodičům…samozřejmě, že ve dvou letech je to něco jinýho a když bys měla takovej rozvrh,tak je to žůžo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 10:42

ENKOL, ty jsi teda mlaďkounká mamuša :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.8.07 10:45

Marty, jj to jsem nejhorsi ale je ze jakmile je holce 19 a je tehotna tak pro okoli je automaticky zbouchnuta a nikoho nezajima ze to mimco chteli a pul roku se o nej snazili, zbouchnuta jsem az tedka s Ivuskou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.8.07 10:46

EnkaL, no kdybys slyšela ty názory, co mladá paní má, taky by ses divila.
První dítě se zadařilo náhodou, když končila 2.ročník učňáku, druhé dítě opět náhodou a těsně po výučním listu.A když prohlásí, že by hodila fakana do škopku, ale že jí to muž ani rodiče nedovolí, tak žasneš. Kojení ji obtěžovalo, nemohla kouřit a chodit na diskotéky. Když ji potkávám, je mi té jejich malé líto. Ono o věku to není, ale tohle je naprosto nevyzrálá osoba.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
27.8.07 10:49

Jojo, Márty, bylo by to super, ale uvidíme, jaký poklad se nám narodí. Třeba to bude mamináč a budu doma ještě v jeho 10letech :D

• Citovat
  • Upravit
11935

fyzikarko, tak to te chapu, jen jsem hakliva na to kdyz nekdo prohlasuje ze vek kolem 20 je na mimco brzo atd. protoze jsem si s tim uzila svoje… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724

ENKOL, to je hezky řečený. Zbouchnutá jsem až teď :D :D :D

FYZIKARKO, kdyby tohle slyšeli holky ve Snažilkách tak by ji hromadně zlinčovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
27.8.07 10:54

Enko,souhlasím s tebou, já měla malou v 21 a taky jsme byly divný a to byla chtěná,odevšad jsme slyšely jak jsme mladý a že jsme si nic neužily a nikam jsme se nepodívaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí