ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
27.8.07 16:05

Marty umrtveni normalne muzes..ale jen jednu injekci..takze pokud budes mit treba dva kazy tak ti to rozdeli..pul tam a pul tam..pokud pujde o vetsi zakrok a tebe to neboli tak se domluvite az po porodu.

Me to ceka taky az prijedu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 16:06

Á! Tak na prevenci mám už „zaděláno“ :D Ty jo, bílý plomby bych chtěla taky, ale jsou dost drahý :( No, nějak to za týden přežiju, horší než porod to nebude :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 16:09
Sandula píše:
Marty umrtveni normalne muzes..ale jen jednu injekci..takze pokud budes mit treba dva kazy tak ti to rozdeli..pul tam a pul tam..pokud pujde o vetsi zakrok a tebe to neboli tak se domluvite az po porodu.Me to ceka taky az prijedu..

Jo, jo SANDUL, jenže ty máš určitě zoubky jak perličky co? :D ..no, tak se uvidí, co mi tam najde za potvory. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
27.8.07 16:17

Já v těhu průkazce zubaře vůbec nemám, tak předpokládám,že tam nemusím.
Stejně se tam chystám s říjnu s hadama (pracovní název pro moje puboše).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 16:20
mose píše:
Já v těhu průkazce zubaře vůbec nemám, tak předpokládám,že tam nemusím.
Stejně se tam chystám s říjnu s hadama (pracovní název pro moje puboše).

Stejně nás (se segrou) titulovali naši rodičové :D

Jinak já na zubáka mám v průkajdě přímo kolonku, a pak taky ještě pro obvoďáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 16:25

Tak jo, mě už taky padla - KONEČNĚ! Mějte se dneska hezky a držte mi palce … je možný, že dneska taťku vytáhnu poprvé na obhlídku kočárků! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
27.8.07 16:27

Já ještě musím půl hoďky vydržet v práci.. jen se mi už nechce nic dělat. Alespoň se mi podařilo synka ukecat, že mi přijde naproti a pomůže mi s nákupem, ještě že jsem na dálku neviděla jak se tváří :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
27.8.07 16:41

Holky v prosincových je nějaký další mrtvý miminko - nebo spíš potrat, v 22. týdnu. To je hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
27.8.07 20:01

Mose, ta reakce od dětí byla pozitivní? Ale to muselo být překvápko cha cha. Moje Barunka se strašně těší, přála si to už dlouho, pořád mi ohmatává a předčítá si v chytrých knihách. Doufám, že nebude moc žárlit a že to zvládneme dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
27.8.07 21:50

Tak tehule mate v galerii co jste chteli.. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 23:42

SANDUL!Super přehlídka!Tak mě se moc líbí ta těhu mikča a kalhoty!!!Fakt kočka!!!! :D :D :D

Jo a na ty kočárky jsme nakonec vyrazili, moc se nám „na živo“ líbil XLANDER XTéčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
28.8.07 07:55

BRÝ TRO! :D

Tak jsem celou noc jezdila s kočárkama a pak jsem si ho nakonec i koupila! Ráno jsem nevěděla, jestli je to pravda nebo ne … tak živej to byl sen :P

Takže mi jsme včera vyzkoušeli tendlec (akorát se nemůžem rozhodnout, jestli trojkolku nebo čtyřkolku) … víc se podle reakcí bere ta čtyřkolka … a nehezčí je ten oranžovej :D :D :D

http://www.medabeda.cz/…A-46595.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
28.8.07 08:19

Ahojdáček :wink:

Márty, tak to je přesně ten, který se mi taky líbí… Ale já jsem zatím podle netu spíš pro I'coo no uvidíme na živo… Jinak Endy mi psala, že má tenhle blbý polohování zad :roll: Nekoukala jsi na to?

A jak jsem viděla Sandulku, tak už bych chtěla ty džíny :evil: Vždyť už by měli přijít :? A jinak vršek se mi nejvíc líbí ta bílá košila :wink:

Emanko, večer jsem projížděla ta videa, kouzelný… neodolala jsem a rovnou pustila i další… byla jsem z toho taková rozněžněná 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
28.8.07 08:24

Čauky ANN :D

Jak blbý polohování zad? No, já to zkoušela a nezdálo se mi to špatný…co se na tom ENDY přesně nezdálo???

Gatě vyhlížim každej den…ale teď už na ně stejně nemám, takže když by přišly tak z atýden, tak bych se vůůůůbec nezlobila :P …a SANDUL to fakt sekne viď? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
28.8.07 08:52

Márty, nekříč, že za týden :lol: Já je ci už hned!!! No Endy říkala, že je to jen na nějaký řemínky, kterou jsou přidělané k madlu… Prý když si představí, že je tam dítko tak to půjde pěkně blbě. A ještě psala, že do košíku se pak moc nedostaneš, když tam bude sedět prcek :roll: Ale až se tu ukáže, tak Ti to řekne líp a nebo počkej, zkusím najít, jak přesně to psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí