Poradna duly
Jana Čurdová
Sandul, tak jsem se až teď dostala k tomu,aby mrkla na Tvé nové fotečky.. super.. mě se tedy moooc líbí ta tyrkysová.. ten top na zavazování ten tmavě modrej je docela odvážnej, jelikož mi prsa docela porostly.. a to jsem už předtím nosila vel. D, takže bych si jej nedovolila, jelikož už tak mi je hnusný, jak s někým mluvíš a oči mu furt zajíždějí do výstřihu. Mám sto chutí to´mu chlapovi říct, „co mi čumíš na kozy prase?“ a jednou to udělám…
holky i já mám pocit, že se mi bříško tedy pěkně začíná klubat. Dnes jsem nafasovala asi 7 knih od kamarádky porodní asistentky o tom jak a co cvičit, jak být půvabná i v těhu.. a táák.. takže mám pomalu do porodu co číst, jelikož na čtení moc času nemám.. ale uvidíme, možná mě to tak chytí, že to přečtu za chviličku ![]()
jo a Sandul ještě se mi líbila ta bílá blůzka.. ta byla taky moc hezká a ty džíny bych tedy neřekla, že jsou těhu, vypadají moc pěkně..
Luciášku, tak to hezky přelouskej a zajímavé a důležité info sem! Prostě nám budeš dělat takové „výcucky“¨
To si ze školy ještě pamatuješ, ne? ![]()
Ann ze školy já si nepamatuji skoro nic.. a dělala jsem obchodku, tak by vám byla asina nic.. ale ta kamarádka studovala vyšší odb. jako PA, letos končila, ale nechce to dělat.. něco se stalo a tak nechce, ale nechce o tom mluvit. Takže smůla, jinak bych měla protekci.
Souhlasim s Ann, ja mam doma jen jednu chytrou knizku a dve DVD se cvicenim z levnych knih…tak chytrosti privitam.
Luciasi a s prsama te chapu…Slavek mi porad vycita, ze mam krasny prsa (puv. D a ted F) a pritom nenosim vystrihy… Jak mu mam vysvetlit, ze mi je neprijmny, kdyz mi na ne furt cumi kdejakej obejda… Jo taky nenosim ze stejneho duvodu pushupky (jen vyjimecne) a nejlip se citim ve zmensujici podprde…a to nemluvim o obtizich, kdyz chce clovek popobehnout…kazda podprda i sportovni proste pranim za par rtydnu povoli a musela bych mit sermirsky korzet aby tu vahu unesl…
Luciáši, jsem to myslela tak, že určitě ze školy pamatuješ, jak takový „výcucek“ vypadá ![]()
Endy, tak já mám normálně B teď už lehčí C a je mi to docela příjemné… Aleš je z toho hin a já konečeně mám pocit, že v těch tričkách něco mám ![]()
Jak ja zavidim, holkam, co maji maly prsa…fakt je to problem, kam s nima, kdyz chce clovek sportovat…jinak samozrejme nee, chlapi to zerou ;o)) a taky kvuli tomu nemuzu nosit bikiny, protoze tak velky trojuhelnicky se nedelaji a jak to nosi Pamela jen pres bradavky je u nas nerealny (i kdyz to by se manzovi zamlouvalo) ;o)
Mně se tak líbí bikiny, ale tak malý trojúhelníky nikdo nedělá. Jak já jsem teď spokojená, normálně mám děsně malý prsa. Kupuju si podprsenky s gelovejma vycpávkama, abych trochu vypadala
Ale po kojení to asi bude síla, s tím jsem předem smířená, doufám, že Petr taky ![]()
Ann píše:
Luciáši, jsem to myslela tak, že určitě ze školy pamatuješ, jak takový „výcucek“ vypadáEndy, tak já mám normálně B teď už lehčí C a je mi to docela příjemné… Aleš je z toho hin a já konečeně mám pocit, že v těch tričkách něco mám
ANN, tak to jsme na tom úplně stejně. Lehký Cčka z Béček a taťulda je celej natěšenej ![]()
Moje segra měla Ečka a asi před 2 měsíci si je dala zmenšit na Cčka. teď je děsně spokojená, ale já bych do toho nešla. Bojim se jakýhokoli zákroku, nemocnic, doktorů a asi bych za to nedala ty prachy. Ale hlavně že je spokojená ona! ![]()
Teda holky s těma trojúhelníčkama mě dostáváte
![]()
Márty, zmenšení chápu, přece jen je tam víc obtíží než jen to, že Ti chlapi civí na prsa…
To teda jo … ![]()
Jasan, říkala mi, že jí od tý váhy bolely záda a že teď skoro vůbec.
koukam ze resite prsa, ja ze svych skoro C pred tehu se minule tehu dostala na Fka ale postupne se to po porodu a prestani kojeni ustalilo na necem mezi C a D no a tedka uz jsou mi moje Fkove podprsenky docela tesne… a vystrihy klidne nosim kdyz jdu s prckem a ted i obrim brichem tak se mi na prsa nikdo divat nedovoli
kdyz jsme byli parkrat venku vecer bez prcka tak to byla jina… ale nejsem vychrtla tak to nevypada tak desne (jako ze bych byla hubenoucka a pak jen bum prsa
)
pro predstavu ja v nedeli na prckove oslave narozenin
http://www.ecards.cz/…c_232646.jpg
jo a jeste k chlapum a prsum, ja mam doma asi vyjimku moje obri prsa ho zrovna neoplivaji radosti…
![]()
a taky diky stresum co tedka mam jsem zacala citit Ivusku (resp. uz minuly tyden bublinky a od vcerejska uz kopanecky) ![]()
Luciáš píše:
Sandul, tak jsem se až teď dostala k tomu,aby mrkla na Tvé nové fotečky.. super.. mě se tedy moooc líbí ta tyrkysová.. ten top na zavazování ten tmavě modrej je docela odvážnej, jelikož mi prsa docela porostly.. a to jsem už předtím nosila vel. D, takže bych si jej nedovolila, jelikož už tak mi je hnusný, jak s někým mluvíš a oči mu furt zajíždějí do výstřihu. Mám sto chutí to´mu chlapovi říct, „co mi čumíš na kozy prase?“ a jednou to udělám…
Jeziiiiis Luci do toho se nosi tricko,ale ja ho mela ve spine..mam do toho byly uply triko.. ![]()
Ahoj holky,
tak mi dalo docela fušku to všechno přelouskat, ale zvládla jsem to. Včera jsme se vrátili ze svatební cesty. Letěli jsme do Tuniska. Já jsem nikam moc letět nechtěla, ale na internetu jsem se dočetla, že kolem toho 17. 18. týdne je to prý vhodný čas na dovolenou u moře, tak mě manžílek přemluvil a na poslení chvíli jsme letěli. Teď doufám, že je mimísek v pořádku a ta cesta letadlem ho nijak nepoznamenala. Musím na to pořád myslet. Na ultrazvuk jdu až 12. 9., tak nevím..... SANDUL, ty máš určitě zkušenosti s lítáním, co ty na to?
Jinak si jdeme zítra pro fotečky ze svatby, tak snad už nějaké sem hodím.